معاون عمرانی استاندار خوزستان :کارگاه عمران و توسعه شهرستان شوش به صورت جهادی راه اندازی شود
بزرگنمایی:
به گزارش خبرنگارصبح ملت، درآیین کلنگ زنی وافتتاح 9پروژه شهرداری شوش که فرماندار ومعاون عمرانی فرماندار،شهردار،رییس دفترنماینده مردم شوش درمجلس شورای اسلامی ورییس شورای اسلامی شهر شوش ومسولان ادارات شهرستان حضورداشتند،دکترخانچی معاون عمرانی استاندار خوزستان با تاکید بر راه اندازی کارگاه عمران و توسعه شهرستان شوش گفت: شهرستان شوش با ظرفیت های موجود در زمینه میراث فرهنگی، حرم حضرت دانیال نبی و دفاع مقدس می تواند به یک کارگاه بزرگ عمرانی و توسعه تبدیل شود و لازمه تحقق این امر مدیریت جهادی است.
خانچی تاکید کرد قرارگاه عمران و توسعه شهرستان شوش به دور از بروکراسی اداری می تواند گام های بزرگی در راستای شکوفایی اقتصادی ، اشتغال و نیز عمران و توسعه این شهرستان بردارد.
وی با تجلیل از عملکرد جهادی فرماندار شهرستان شوش اظهار داشت ، وحدت و همدلی حاکم بین مجموعه مدیران شهرستان شوش ظرفبت خو بی برای پیشبرد برنامه ها و طرح ها است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی مسئولیت را فرصتی مغتنم برای خدمت به مردم دانست و به مد یران و مسئولان شهرستان شوش تاکید کرد در اجرای طرح ها و برنامه ها حتما از ظرفیت های مردمی و بزرگان کمک بکیرند چرا که با همراهی و همدلی مردم بسیاری از مشکلات حل خو اهد شد
خانچی افزود : طرح ها و برنامه های عمرانی، فرهنگی، اقتصادی، باید متناسب با نیاز مردم باشد.
معاون استاندار خوزستان با تاکید بر امادگی شهرستان شوش برای میزبانی از جاماندگان اربعین گفت: مردممتدین شوش از دیرباز میزبان زائران اربعین بوده و امسال نیز از هم اکنون برای خدمت رسانی به کاروان جاماندگان اربعین باید آماده شوند.
به گزارش صبح ملت، این طرح ها شامل احداث فضای سبز، بهسازی و زهکشی ، همسطح سازی پیاده رو، دفع آبهای سطحی، جدول بندی آیلند جاده شوش اندیمشک، روکش آسفالت خیابان ها و فاز دوم دیوار ساحلی رودخانه شاوور بوده که با صرف اعتباری بیش از 2 هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک دارایی ها ، عوارض آلایندگی و در آمد شهرداری شوش اجرا شدند
طرح های مذکور در مناطق مختلف شهر سوش از جمله کوی سلمان، کوی ابوذر، بلوار مدرس و دیگر مناطق مختلف شهر شوش اجرا شده اند.
همچنین کلنگ پروژه مجتمع تجاری تفریحی ورزشی سینمایی هلدینگ خلیج فارس بااعتباری بالغ بر1200میلیاردریال وبامساحت 5100مترمربع در2طبقه به زمین زده شدومدت 2سال ساخته خواهدشد.
خبرنگار: سیدمحمد موسوی