آخرین مطالب

وزیر آموزش و پرورش تشریح کرد :

دلیل تاکید بر سقف سنی 22 سال برای ورود به دانشگاه فرهنگیان/ بازنگری دستورالعمل المپیادها فرهنگی - اجتماعی

دلیل تاکید بر سقف سنی 22 سال برای ورود به دانشگاه فرهنگیان/ بازنگری دستورالعمل المپیادها

  بزرگنمایی:

وزیر آموزش و پرورش، با بیان اینکه فاصله نسل‌ها امروز از 25 سال بسیار کمتر است و برخی معتقدند شکاف نسلی به زیر 10 سال رسیده است، گفت: برخی اصرار دارند چرا حداکثر سن برای جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان 22 سال است، البته بیش از 85 درصد پذیرفته شدگان این دانشگاه زیر 20 سال هستند، اما یک دلیل اخذ چنین تصمیمی همین تحولات سریع بین نسل‌هاست.

به گزارش صبح ملت به نقل از ایسنا، رضامراد صحرایی در شصت‌ویکمین سال اعطای جایزه البرز در بخش دانش آموزی، اظهارکرد: فاصله نسل‌ها امروز از 25 سال بسیار کمتر و برخی معتقدند شکاف نسلی به زیر 10 سال رسیده است.

وی گفت: برخی اصرار دارند چرا حداکثر سن برای جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان 22 سال است، البته بیش از 85 درصد پذیرفته شدگان این دانشگاه زیر 20 سال هستند اما یک دلیل اخذ چنین تصمیمی همین تحولات سریع بین نسل‌هاست و باید معلمانی انتخاب شوند که بتوانند بچه‌های امروز را درک کنند.
 
وی تاکید کرد: شکاف اداری و شناختی بین والدین و فرزندان و معلمان و محصلان حقیقتی اجتناب ناپذیر و انکار ناپذیر است. بسیاری از بچه‌ها پیش از اینکه چیزی یاد بگیرند ارزش آن از دست می‌رود. برای این تحولات باید چه برنامه‌ای داشته باشیم؟. اینها نکات مهمی است.
 
صحرایی در بخش دیگر سخنان خود خطاب به دانش آموزان نخبه حاضر در جمع خاطر نشان کرد: این روزها دلمان خون است برای مردم مظلوم عزه که دانش آموزان آنجا در این ظلم بی سابقه تاریخی پر پر می‌شوند. اگر یک ماه آمریکا را تحریم کنیم و همه نخبگان غیر آمریکایی از آمریکا خارج شوند باید ببینید آیا از آمریکا چیزی باقی می‌ماند؟. تمام سرمایه این کشور از نخبگان کشورهای دیگر است.
 
وزیر آموزش و پرورش، افزود: هر کشوری وظیفه دارد به هر طریقی که می‌تواند در حفظ نخبگان خود بکوشد. راهکاری که آمریکا برای جذب نخبگان دیگر کشورها در پیش می‌گیرد ناامید کردن آنهاست که "شما نمی‌توانید و نمی‌شود". نخبه واقعی باید به این مسائل آگاه باشد.

وی خطاب به دانش آموزان با توصیه به اینکه تاریخ بخوانید، تاکید کرد: جنگ روایت‌ها، نبرد مرزها است و در نبرد مرزها کسی که فکور است برنده است. در این رقابت نقش آموز ش‌و پرورش به مثابه نخ تسبیح است و نقش خانواده بسیار مهم است.
 
به گفته صحرایی بیش از 600 پژوهشسرای دانش آموزی در کشور فعال شده است تا زمینه شکوفایی استعداد دانش‌آموزان را فراهم کند.
 
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بازنگری در المپیادها در دستور کار آموزش و پرورش و در آستانه تصویب نهایی است، ادامه داد: همچنین در شاد صفحه اختصاصی به این جایزه اختصاص می‌دهیم تا دانش آموزان بیشتر این جایزه را بشناسند. از سوی دیگر می‌توانیم جایزه البرز را بین المللی کنیم.
 
وی در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: یک پایه اصلی هر برنامه‌ای که برای آینده بریزیم نخبگان جامعه ما هستند، اما چه نخبه‌ای؟ نخبه‌ای که برای آینده تربیت شده باشد. ما اهل مکتبی هستیم که در تعلیم و تربیت آن آمده است فرزندان زمانی غیر از زمان شما آفریده شده اند و تعلیم و تربیت مطلوب باید آینده‌نگر باشد. امروز ماموریت اصلی ما این است که بهره‌وری را در تمام ابعاد آن افزایش دهیم و این امر الا از طریق نخبگان ممکن نمی‌شود.
 
به گزارش ایسنا، به مناسبت شصت و یکمین سال تأسیس بنیاد فرهنگی البرز، آئین «جایزه البرز 1402 در بخش دانش‌آموزی» با هدف تقدیر از 61 نفر از دانش‌آموزان برتر سراسر کشور، امروز 15 آبان طی مراسمی برگزار شد.

 در این دوره، دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی 1401 ـ 1402 در پایه نهم مقطع متوسطه اول و پایه دوازدهم مقطع متوسطه دوم در شاخه نظری (رشته‌های ریاضی فیزیک، تجربی، علوم انسانی و معارف اسلامی) و شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش از سراسر کشور تحصیل می‌کنند، می‌توانستند شخصاً با مراجعه به سایت جایزه البرز به نشانی www.alborzprize.ir (سامانه دانش‌آموزی)، نسبت به عضویت و ثبت‌نام در سامانه و متعاقب آن مطالعه شیوه‌نامه جایزه البرز 1402 در هر یک از پایه‌ها و شاخه‌ها مبادرت ورزند و در صورت واجد شرایط بودن، در سامانه جایزه البرز از 20 تیر سال جاری به مدت یک ماه فرم داوری و مدارک خود را بارگذاری کنند.

رقم جایزه البرز 1402 در بخش دانش‌آموزی با افزایش پنجاه درصدی نسبت به سال قبل تعیین شد و بر این اساس، به هر یک از دانش‌آموزان منتخب کشوری در پایه نهم مبلغ 300 میلیون ریال جایزه نقدی به همراه گواهی جایزه البرز و در پایه دوازدهم به هر یک از دانش‌آموزان منتخب کشوری مبلغ 450 میلیون ریال جایزه نقدی همراه با گواهی جایزه البرز از طرف بنیاد فرهنگی البرز اهداء می‌شود.
 
همچنین شصت و یکمین سال جایزه البرز دانش‌آموزی به همت «بنیاد فرهنگی البرز» و با همکاری «سازمان اوقاف و امور خیریه»، «وزارت آموزش و پرورش»، «بنیاد ملی نخبگان» و «رسانه ملی» برگزار شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

یک کتاب خوب/ توانمندی های نهان

مبلغ عیدی امسال کارگران مشخص شد

تیم ملی بانوان از بالا رفتن سطح کیفی لیگ سود خواهد برد

آغاز ارسال پیامک با سرشماره وزارت بهداشت برای غربالگری دیابت و فشار خون

نایب‌رئیس کمیسیون صنایع مجلس: آرامش و ثبات بر بازار خودرو حاکم می‌شود

ناظر گمرکات خوزستان خبر داد: تردد بیش‌از 5 میلیون مسافر از مرزهای خوزستان/ ترانزیت خارجی 137 درصد رشد کرد

ناظر گمرکات خوزستان خبر داد: تردد بیش‌از 5 میلیون مسافر از مرزهای خوزستان/ ترانزیت خارجی 137 درصد رشد کرد

هشدار به مشترکان؛ مراقب شماره‌های خارجی باشید

ترور هدفمند خبرنگاران، سناریو تل‌آویو برای سانسور جنایت در غزه

جنگ غزه، تغییردهنده سیاست‌های منطقه‌ای آمریکا

پیرهادی: آلودگی هوا در تهران جان 6398 نفر را گرفت

کلاس آموزشی اطفاء حریق با کپسول های آتش نشانی توسط آتش نشانی شهرستان شوش برای کارکنان اداره بهزیستی و مراکز تابعه بهزیستی شهرستان شوش برگزار شد

آخرین وضعیت «پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان»/ اهمیت «پیگیری مداوم بیمار» در این طرح

سامانه یکپارچه خودرو دیگر بسته نمی‌شود/ جزئیات شیوه جدید فروش خودروها

بار انحلال موسسه اعتباری ملل بر دوش مردم/ یک موسسه دیگر منحل می‌شود؟

اسپیس ایکس ماهواره جاسوسی به فضا ‌برد

رشد انفجاری حملات بدافزارهای جدید

تونل راه‌ آهن اهواز و یک یادآوری تاریخی

مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان خبر داد صدور اولین گواهی صید لنج‌های آبهای دور از درگاه ملی مجوزها در چابهار

انگلیس به بهانه «نجات اسرا» پروازهای شناسایی بر فراز غزه انجام می‌دهد

قالیباف: مجلس، خانه ملت است/عملکرد مجلس یازدهم قابل دفاع است

بازار سیاه کارت سوخت؛ هر کارت 600 هزار تومان!

توقیف کامیون با راننده 11 ساله؛ این خودرو تره بار از کرمان به تهران می‌برد

امروز، آخرین مهلت ثبت نام کنکور/ تصمیمی برای تمدید نگرفتیم

افتتاح واحدهای مسکن مهر پردیس بدون آب، برق یا گاز!

چند باور غلط درباره بیماری ام اس

واکنش تهران به انتشار گزارش سالانه تروریسم وزارت خارجه آمریکا

تکذیب وجود 20 میلیارد تومان در حساب هیات فوتبال خوزستان

وفایی به سالیوان رسید

وفایی به سالیوان رسید

از این وضعیت خسته شده‌ام

چهار سهمیه پارالمپیک به تکواندوی ایران رسید

آتش بس غزه تمدید نشد

کشف اولین قرص برافزایشی فراکهکشانی

یک کارشناس مسکن مطرح شد مالیات صرف توسعه کشور شود، نه مخارج روزانه

به مناسبت سالگرد ثبت جهانی «نوروز» در یونسکو باورهای اشتباه درباره «هفت‌سین»، «چهارشنبه‌سوری» و «سیزده به‌در»

مرگ 5 میلیون نفر در سال ناشی از سوخت‌های فسیلی

راه‌اندازی رسانه نمایشی اختصاصی برای ناشنوایان در کشور

احتمال احیای سهمیه ویژه دانش‌آموزان عشایری در کنکور 1403

بورس در فاز چرخش؟

خوزستان به تنهایی توان تامین 63 روز گندم کل کشور را دارد

سود سهام عدالت تا شب یلدا واریز می‌شود/ چه کسانی سود یک میلیون و 200 هزار تومانی می‌گیرند؟

شیوع بیماری جدید در چین، نگرانی در سایر کشورها

داور زن ایرانی در المپیک پاریس

راه های همبستگی با غزه

دوباره باید ماسک بزنیم؟

ابر چالش خوزستان مدیریت است

شرایط پذیرش بدون آزمون دوره کارشناسی ارشد دانشگاه شریف اعلام شد

درخواست جنبش عدم تعهد برای تحقیق درباره استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح‌های شیمیایی

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر اعلام کرد بودجه 700 میلیارد تومانی برای تبدیل موتورسیکلت‌های بنزینی پایتخت به برقی