• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اخبار جهان

پزشکیان: ایران برای گفت‌وگو با دولت دوم ترامپ آماده است

رئیس‌جمهور ایران در گفت‌وگو با شبکه‌ای آمریکایی گفت، ایران اصولا آماده گفت‌وگو با دولت دوم ترامپ است. او همچنین به مسوولیت و تعهداتی که طرفین پس از انجام گفت‌وگوها و مذاکرات دارند، تاکید کرد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
دی ۲۶, ۱۴۰۳
در جهان, سیاسی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
پزشکیان یا رسانه  امریکایی

پزشکیان یا رسانه امریکایی

0
اشتراک گذاری ها
45
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

RelatedPosts

ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند

وضعیت امروز رسانه‌ها در گفت‌وگو با مهرداد خدیر از توقیف‌های فله‌ای مطبوعات تا اشک‌های پنهانی روزنامه‌نگاران

سخنگوی دولت اعلام کرد جزئیات تازه از اصلاح قیمت بنزین/ دولت زمان اجرا را اعلام می‌کند

تبلیغات

رئیس‌جمهور ایران در گفت‌وگو با شبکه‌ای آمریکایی گفت، ایران اصولا آماده گفت‌وگو با دولت دوم ترامپ است. او همچنین به مسوولیت و تعهداتی که طرفین پس از انجام گفت‌وگوها و مذاکرات دارند، تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران در مصاحبه‌ای اختصاصی در تهران به «ان بی‌سی نیوز» گفت که ایران اصولا آماده گفت‌وگو با دولت دوم ترامپ است. اما او گفت که ایالات متحده در گذشته به تعهدات خود عمل نکرده و به دنبال سرنگونی دولت ایران بوده است.

پزشکیان گفت: «مشکلی که ما داریم در گفت‌وگو نیست. این در تعهداتی است که از گفت‌وگو و مذاکره ناشی می‌شود که ما باید به آن متعهد شویم.»

در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ، تنش‌ها بین ایالات متحده و ایران افزایش یافت. در سال ۲۰۱۸، ترامپ ایالات متحده را از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ بین ایران و قدرت‌های جهانی خارج کرد و موجی از بی‌اعتمادی به وجود آورد. ترامپ تحریم‌ها را مجددا اعمال و اقدامات تنبیهی بیشتری را برقرار کرد. پس از آن دولت بایدن مذاکرات غیرمستقیم با ایران برای احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ انجام داد، اما این گفت‌وگوها نتوانست به توافقی دست یابد.

پزشکیان گفت: «زمانی که ایران با قدرت‌های بزرگ درباره برنامه هسته‌ای خود گفت‌وگو کرد، ما به تمام تعهداتی که باید به آن‌ها متعهد می‌شدیم، پایبند بودیم. اما متأسفانه این طرف مقابل بود که به وعده‌ها و تعهدات خود عمل نکرد.»

وی افزود: «ما این شک را داریم که، مهم نیست چقدر درگیر گفت‌وگو و مذاکره هستیم، آنها در صدد سرنگونی دولت هستند، نه حل مشکلات.»

رئیس‌جمهور کشورمان در ادامه بار دیگر تاکید کردند که ایران به دنبال جنگ نیست، اما در صورت حمله به سایت‌های هسته‌ای خود آماده دفاع از خود خواهد بود. پزشکیان گفت: «ببینید، طبیعتا ما به هر اقدامی واکنش نشان خواهیم داد.»

او با بیان اینکه «ما از جنگ نمی‌ترسیم، اما به دنبال آن نیستیم» افزود: «من کاملا امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد زیرا به ضرر همه بازیگران و نه فقط و فقط ما خواهد بود.»

پزشکیان گفت که دشمنان ایران، تهران را به تلاش برای ساختن بمب «برای ساختن نوعی بهانه» متهم می‌کنند. اما او افزود: «این درست نیست.»

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران در بخش دیگری از مصاحبه‌ اختصاصی با «لستر هولت» به ادعاها و اتهاماتی که غرب مطرح می‌کند، اشاره کرده و گفت ایران «هرگز» در طول مبارزات انتخاباتی سال گذشته آمریکا برای ترور «دونالد ترامپ» طرحی نداشته و در آینده نیز نخواهد داشت.

پزشکیان در پاسخ به سوالی درباره ادعاهای مطرح شده علیه ترامپ که توسط مقامات آمریکایی ترسیم شده است، گفت: «این یکی دیگر از آن طرح‌هایی است که اسرائیل و سایر کشورها برای ترویج ایران‌هراسی طراحی می‌کنند… ایران هرگز اقدام به ترور کسی نکرده و برنامه‌ای برای ترور ندارد. حداقل تا جایی که من می‌دانم.»

خبرنگار ان‌بی‌سی نیوز سپس از پزشکیان پرسید: «شما می‌گویید که هرگز توطئه ایران برای کشتن دونالد ترامپ وجود نداشته است؟» و مسعود پزشکیان پاسخ داد: «به هیچ وجه.» پزشکیان در پاسخ به این سوال که آیا ایران مایل است قول دهد که هیچ سوء قصدی به ترامپ صورت نخواهد گرفت، گفت: «ما هرگز از ابتدا این کار را انجام نداده‌ و نخواهیم داد.»

در ادامه مجری ان‌بی‌سی نیوز به تحولات منطقه‌ای اشاره کرد و ادعاهایی در خصوص تضعیف شدن موقعیت تهران مطرح کرد، اما پزشکیان قاطعانه این ادعاها را رد کرد و گفت: «من هیچ ارتباط و پیوندی نمی‌بینم.»

پزشکیان افزود: «در داخل کشور نسبت به سال گذشته منسجم‌تر هستیم. ما قوی‌تر هستیم، مشارکت بهتری داریم. ما امنیت قوی‌تری در کشور داریم.»

این مصاحبه در جریان گفت‌وگوهای دیپلماتیک فشرده با هدف دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه بین رژیم صهیونیستی و حماس پس از ماه‌ها مذاکرات غیرمستقیم با حضور مصر، قطر، ایالات متحده و سایر کشورها انجام شد. و پزشکیان در پاسخ به این سوال که آیا ایران نقشی در میانجی‌گری توافق احتمالی دارد یا خیر، گفت: «ما هر کاری از دستمان بر می‌آید انجام می‌دهیم تا صلح در منطقه حاکم شود.»

انتهای پیام

برچسب ها: پزشکیانترامپحادثه ترور ترامپ
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

اخبار ویژهمطلب مهم

ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند

ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۵, ۱۴۰۵
0
3

جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با فاکس نیوز گفت: ما از تمام ابزارهای نظامی، اقتصادی و...

وضعیت امروز رسانه‌ها در گفت‌وگو با مهرداد خدیر از توقیف‌های فله‌ای مطبوعات تا اشک‌های پنهانی روزنامه‌نگاران

وضعیت امروز رسانه‌ها در گفت‌وگو با مهرداد خدیر از توقیف‌های فله‌ای مطبوعات تا اشک‌های پنهانی روزنامه‌نگاران

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۲, ۱۴۰۵
0
7

ر آستانه فرا رسیدن ۱۷ مرداد، روز خبرنگار، ایسنا در گفت‌وگویی با مهرداد خدیر، روزنامه‌نگار باسابقه و عضو شورای سردبیری...

پاسخ سخنگوی دولت برای رفع‌ ممنوع‌الکاری هنرمندان و حمایت از سینما

سخنگوی دولت اعلام کرد جزئیات تازه از اصلاح قیمت بنزین/ دولت زمان اجرا را اعلام می‌کند

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
0
5

فاطمه مهاجرانی امروز و در آستانه روز خبرنگار در بازدید از تحریریه‌های خبری ایسنا، در پاسخ به آخرین وضعیت طرح‌ اصلاح...

نیویورک‌تایمز: ترامپ، آمریکا را به ورطه شکست راهبردی حقارت‌بار کشاند

ترامپ بار دیگر از لفاظی‌های خود عقب‌نشینی کرد؛ حمله نمی‌کنم

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
0
4

پایگاه  خبری صبح ملت  نیوز به نقل از الجزیره، ترامپ در این پست ضمن اعلام آمادگی برای ترورهاو جنایات بیشتر...

در گفتگو با وزیر خارجه عربستان عراقچی: هرگونه همراهی کشورهای منطقه با آمریکا و اسرائیل، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد

در گفتگو با وزیر خارجه عربستان عراقچی: هرگونه همراهی کشورهای منطقه با آمریکا و اسرائیل، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
0
4

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه گفتگوهای دیپلماتیک روز جاری خود، با فیصل بن فرحان وزیر امور...

رئیس ستاد اربعین وزارت کشور: وضعیت مرزها بسیار خوب است

رئیس ستاد اربعین وزارت کشور: وضعیت مرزها بسیار خوب است

توسط rashidpoor206
تیر ۳۱, ۱۴۰۵
0
2

علی‌اکبر پورجمشیدیان در گفت‌وگو بارسانه ها با اشاره به تمهیدات برگزاری راهپیمایی اربعین در شرایط فعلی، اظهار کرد: ما مردمی...

لیگ برتر؛ فصلِ شلوغی که با همان آشفتگی قدیمی شروع می‌شود

لیگ برتر؛ فصلِ شلوغی که با همان آشفتگی قدیمی شروع می‌شود

مرداد ۱۹, ۱۴۰۵
عامل افزایش قبوض آب و برق برخی مشترکان چه بود؟

عامل افزایش قبوض آب و برق برخی مشترکان چه بود؟

مرداد ۱۸, ۱۴۰۵
ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند

ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند

مرداد ۱۵, ۱۴۰۵

نوشته‌های تازه

  • لیگ برتر؛ فصلِ شلوغی که با همان آشفتگی قدیمی شروع می‌شود مرداد ۱۹, ۱۴۰۵
  • عامل افزایش قبوض آب و برق برخی مشترکان چه بود؟ مرداد ۱۸, ۱۴۰۵
  • ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند مرداد ۱۵, ۱۴۰۵
  • حساب‌ شرکت ملی نفت ایران را بستند مرداد ۱۴, ۱۴۰۵
  • وضعیت امروز رسانه‌ها در گفت‌وگو با مهرداد خدیر از توقیف‌های فله‌ای مطبوعات تا اشک‌های پنهانی روزنامه‌نگاران مرداد ۱۲, ۱۴۰۵
  • رئیس سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه/ نظام جذب اصلاح شد مرداد ۱۲, ۱۴۰۵
  • سخنگوی دولت اعلام کرد جزئیات تازه از اصلاح قیمت بنزین/ دولت زمان اجرا را اعلام می‌کند مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
  • ترامپ بار دیگر از لفاظی‌های خود عقب‌نشینی کرد؛ حمله نمی‌کنم مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
  • در گفتگو با وزیر خارجه عربستان عراقچی: هرگونه همراهی کشورهای منطقه با آمریکا و اسرائیل، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
  • قانون، بازی رفت‌وبرگشت ندارد مرداد ۱, ۱۴۰۵

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید