• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی شیوه زندگی سلامتی

خوزستان در مسیر تحول بهداشت و درمان،هشدار به مسئولان: ۸۰% مردم خوزستان کم‌تحرک هستند

از “پویش نه به تصادف” تا پزشک خانواده؛ خوزستان در مسیر تحول بهداشت و درمان،هشدار به مسئولان: ۸۰% مردم خوزستان کم‌تحرک هستند – مصرف نمک و دیابت در کمین سلامت استان

عادل سعیدی توسط عادل سعیدی
فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
در سلامتی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
خوزستان در مسیر تحول بهداشت و درمان،هشدار به مسئولان: ۸۰% مردم خوزستان کم‌تحرک هستند
0
اشتراک گذاری ها
4
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

چالش‌ها و برنامه‌های حوزه بهداشت و درمان در استان خوزستان

 

از “پویش نه به تصادف” تا پزشک خانواده؛ خوزستان در مسیر تحول بهداشت و درمان،هشدار به مسئولان: ۸۰% مردم خوزستان کم‌تحرک هستند – مصرف نمک و دیابت در کمین سلامت استان

به گزارش رسانه صبح ملت به نقل از  پی نوشت در نشست اخیر مسئولان حوزه بهداشت و درمان استان خوزستان،با اهالی رسانه  موضوعات مهمی از جمله تأثیر تحریم‌ها بر تأمین دارو، کاهش هزینه‌های درمانی مردم، لزوم تغییر نگاه از درمان‌محوری به بهداشت‌محوری و ضرورت رعایت عدالت در سلامت مطرح شد. همچنین برنامه‌های جدیدی برای ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق روستایی، عشایری و شهری اعلام گردید.

دکتر شریفی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خوزستان، با اشاره به مشکلات ناشی از تحریم‌ها در تأمین دارو، بر لزوم کاهش هزینه‌های درمانی از جیب مردم تأکید کرد و گفت: **«رسانه‌ها می‌توانند با اطلاع‌رسانی صحیح، نقش بزرگی در کاهش بار مالی درمان بر دوش مردم ایفا کنند.»

وی همچنین بر تغییر سیاست‌ها از درمان‌محوری به بهداشت‌محوری تأکید و خاطرنشان کرد: «عدالت در سلامت باید در تمام مناطق، از جمله روستاها، مناطق عشایری و شهری، به طور عادلانه اجرا شود.»

دکتر شریفی با اشاره به برگزاری هفته سلامت از سال ۱۳۴۶ تاکنون، اعلام کرد که شعار امسال «شروعی سالم، آینده‌ای امیدبخش» نامگذاری شده است. وی همچنین از کاهش سه‌هزار موردی موالید در استان خبر داد و گفت: «باید برنامه‌ریزی مناسبی در زمینه فرزندپروری داشته باشیم.»

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خوزستان از اصحاب رسانه خواست در زمینه افزایش سواد سلامت مردم همکاری کنند و افزود: «۸۰ درصد مردم خوزستان کم‌تحرک هستند و ورزش نمی‌کنند. همچنین باید مصرف نمک و مواد غذایی ناسالم کاهش یابد تا از بروز بیماری‌هایی مانند دیابت جلوگیری شود.»

دکتر معزی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خوزستان، از آغاز «طرح سلامت»** از ۲۲ اسفند خبر داد و گفت: **«در استان خوزستان ۶۷۰۰ تخت فعال وجود دارد و در سال گذشته بیش از پنج میلیون مراجعه به مراکز درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ثبت شده است.»

دکتر بوستانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خوزستان، با اشاره به موفقیت **پویش «نه به تصادف»** گفت: **«مردم خوزستان همکاری خوبی با این پویش داشتند و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد. اما برای تداوم این موفقیت‌ها، نیازمند همراهی رسانه‌ها هستیم.»**

وی همچنین با اشاره به رشد جمعیت و خطرات ناشی از آن هشدار داد: «بر اساس شاخص TFR (نرخ باروری)، جمعیت کشور به سمت پیری پیش می‌رود که این یک تهدید بزرگ برای آینده ایران است.

دکتر بوستانی از برنامه‌ریزی برای فعال‌سازی طرح پزشک خانواده در استان خبر داد و گفت: «حضور بخش خصوصی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی ضروری است. تاکنون ۱۶ مرکز خدمات سلامت مجوز گرفته‌اند و خرید خدمات از بخش خصوصی در دستور کار قرار دارد.»**

با توجه به چالش‌های موجود در حوزه بهداشت و درمان خوزستان، از جمله تحریم‌ها، کم‌تحرکی مردم، افزایش هزینه‌های درمانی و پیری جمعیت، مسئولان بر نقش کلیدی رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و همراهی مردم تأکید کردند. برنامه‌هایی همچون طرح پزشک خانواده، پویش «نه به تصادف» و توسعه خدمات بهداشتی در مناطق محروم، از جمله اقداماتی است که برای بهبود وضعیت سلامت در استان در حال اجراست.

برچسب ها: پویش «نه به تصادفحوزه بهداشت و درمان
پست قبلی

مدیرعامل راه‌آهن خبر داد احتمال راه‌اندازی راه‌آهن شلمچه – بصره برای اربعین/ قطار تهران – مشهد سریع‌تر می‌شود

پست‌ بعدی

۲۵درصد ایرانی‌ها اختلال روانپزشکی دارند/فعالیت ۹۷ مرکز سراج

عادل سعیدی

عادل سعیدی

RelatedPosts

قربانی: خودرو سازها ضعف ایمنی تولیدات خود را شفاف بگویند
اجتماعی

قربانی: خودرو سازها ضعف ایمنی تولیدات خود را شفاف بگویند

توسط P
اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
0
47

مهران قربانی، معاون حمل‌ونقل وزیر راه، امروز در هفتمین همایش بین‌المللی مدیریت ایمنی و ترافیک اظهار کرد: کمیسیون ایمنی راه...

ادامه مطلب
سخنگوی دولت تشریح کرد مواضع دولت درباره واردات دارو، واگذاری سهام ایران‌خودرو و رفع فیلترینگ سایر پلتفرم‌ها

سخنگوی دولت: وزیر خارجه روند مذاکرات را اجرا و دنبال می‌کند/دولت در حال بررسی گزینه‌ها برای وزارت اقتصاد است

فروردین ۱۹, ۱۴۰۴
8
پست‌ بعدی
۲۵درصد ایرانی‌ها اختلال روانپزشکی دارند/فعالیت ۹۷ مرکز سراج

۲۵درصد ایرانی‌ها اختلال روانپزشکی دارند/فعالیت ۹۷ مرکز سراج

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید