• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اخبار

توضیحات سخنگوی دولت درباره آخرین وضعیت پتروشیمی میانکاله

سخنگوی دولت اعلام کرد که امیدوارم با تلاشی که در حال انجام است، فرایند استرداد زمین پتروشیمی میانکاله توسط سازمان اراضی محقق شود.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
در اخبار
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
27
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

RelatedPosts

خشم چین از ملی شدن فولاد انگلیس

وقتی جهان برای ۱۸۰ دقیقه آخر نفسش را حبس می‌کند

«میراث» بهرام بیضایی در سنگلج؛ ادای دینِ هنرمندانه به تئاتر فرهیخته ایران

تبلیغات

سخنگوی دولت اعلام کرد که امیدوارم با تلاشی که در حال انجام است، فرایند استرداد زمین پتروشیمی میانکاله توسط سازمان اراضی محقق شود.

به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی در نشست خبری خود در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) با تسلیت حادثه بندر شهدی رجایی،اظهار کرد: این مرکز مزین به نام امام رضاست که به همت خیرین برای درمان مبتلایان ام اس ساخته شده است. علت برگزاری این نشست در این مکان، معرفی  مرکزی جامعی برای تحقیقات و درمانی است. خیرین صرف ساختن ساختمان حرکت کرده و به سمت توسعه تحقیقات حرکت کرده اند. همکاری خیلی خوبی بین وزارت بهداشت و خیرین ایجاد شده است.

وی با تبریک سالروز بسیج سازندگی، کارگر و معلم ادامه داد: با استاندار مازنداران صحبت داشتم و امیدوارم با تلاشی که در حال انجام است، فرایند استرداد زمین پتروشیمی میانکاله  توسط سازمان اراضی محقق شود.

وی خاطرنشان کرد: در دولت تکالیف اجرایی همه دستگاه ها برای تحقق شعار سال انجام شد. چگونگی رصد فعالیت ها هم برای سرمایه گذاری برای تولید تهیه شد.

استیضاح حق مجلس است

سخنگوی دولت درباره مطرح شدن استیضاح برخی وزرا از جمله  نیرو به دلیل ناترازی ، گفت: دولت با ناترازی مواجه است و برای حل آن به زمان نیاز دارد. به علت تثبیت طولانی مدت قیمت، اقتصاد حوزه انرژی بهم خورد و بخش خصوصی به این حوزه رغبت نشان نداد و سرمایه گذاری نکرد . راهبرد وزارت نیرو افزایش ظرفیت تولید و مدیرت مصرف است. 5 هزار مگاوات برق حرارتی به مدار اضافه شده است و تلاش می شود 2 هزارمگاوات هم در اوج مصرف به شبکه افزوده شود.6 میلیون کنتور هوشمند برای مدیریت مصرف هم نصب شده است.

وی تاکید کرد: استیضاح حق مجلس است، ولی نباید به ابزار سیاسی تبدیل شود. با مردم برای قطعی برق همدلی می‌کنیم و بسیار متاسف هستیم و عذرخواهی می‌کنیم ولی حل آن زمان بر است.

خط قرمزهای یاران در مذاکرات مشخص است

مهاجرانی همچنین در باره آخرین وضعیت روند مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا، بیان کرد : خط قرمزهای ما مشخص است، فقط درباره موضوع هسته‌ای صحبت می کنیم. انرژی هسته ای برای ما کاربرد صلح آمیز دارد و این حق مردم ایران است ما پایبندی خود را به فرایند دیپلماسی در عمل اعلام کرده و در مذاکرات شرکت کرده‌ایم، طرف مقابل باید حسن نیت خود را نشان دهد.

نگرانی درباره برخی هنجارشکنی به دولت منتقل شده است

مهاجرانی درباره پی گیری مساله ارسال پیامک های حجاب به مردم نیز گفت: این موضوع را پیگیری کردم. گزارش های متعددی درباره ارسال پیامک به شهروندان داریم. ما دغدغه مردم را درک می کنیم، اما نگرانی هم درباره برخی هنجارشکنی به دولت منتقل شده است. رعایت کرامت مردم و حرمت زنان و آرامش عمومی و جلوگیری از تکرار  روش های ناکارآمد گذشته در دستور کار است. رهبر انقلاب فرموند کارهای بی برنامه و بی قاعده در مورد حجاب نباید انجام شود، همه ما پیرو رهبری هستیم.

همه باید در زمینه جهاد تبیین فعالیت کنند

وی درباره برنامه دولت برای روایت پیشرفت های کشور، تصریح کرد: تبیین کار همه دستگاه هاست. حضور در این مرکز درمانی و تحقیقاتی بیان یک پیشرفت است. همه موظف هستیم برای جهاد تبیین اقدام کنیم. منوط کردن جهاد تبیین به یک دستگاه موجب می شود که به هدف نرسیم. جهاد تبیین یک فرایند  است و همه باید در این زمینه فعالیت کنند. دولت هم در این زمینه فعال است.

آمریکا در منزوی کردن ایران موفق نبود

وی در پاسخ به این پرسش که آیا هدف آمریکا برای منزوی کردن ایران موفق شده است، افزود: وقتی شاهدیم 110 کشور برای نمایشگاه در ایران حضور می یابند یا ده ها کشور آفریقایی برای همایش سرمایه گذاری به ایران می آیند، نشان می دهد فرایند دیپلماسی ایران موفق بوده و فشارهای آمریکا موفق نبوده است.

در تجمع معلمان معلمی بازداشت نشد

سخنگوی دولت در پاسخ به این پرسش که آیا معلمان در تجمعی که داشتند بازداشت شده‌اند، گفت: طبق گزارش وزارت کشور هیچگونه مجوز برای تجمع معلمان صادر نشده بود. ولی تجمعی درباره مسائل معیشتی و صنفی برگزار شده و چون امنیتی نبوده، وزارت کشور هم ورود نکرده و کسی هم بازداشت نشده است.

مهاجرانی درباره تاثیر اعمال تحریم های نفتی از سوی ترامپ بر مذاکرات، اظهار کرد:این تحریم ها برای اولین بار وضع نشده‌اند. این تحریم ها مردم ایران را هدف قرار می‌دهد و به دارو و بهداشت و زندگی مردم فشار می آورد. ما تدابیر لازم را برای مقابله با تحریم ها اتخاذ کرده ایم. این تحریم ها نشان از عدم صداقت آمریکا برای مذاکرات دارد.

ادامه دارد

برچسب ها: آمریکاایرانپتروشیمی میانکالهسخنگوی دولتمحیط زیست
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

اخبار ویژهمطلب مهم

وقتی جهان برای ۱۸۰ دقیقه آخر نفسش را حبس می‌کند

وقتی جهان برای ۱۸۰ دقیقه آخر نفسش را حبس می‌کند

توسط پیمان چینی ساز
تیر ۲۵, ۱۴۰۵
0
11

گاهی پایان یک داستان، مهم‌ترین بخش آن نیست؛ مهم این است که شخصیت‌هایش چگونه به آخرین صفحه رسیده‌اند. جام جهانی...

خشم چین از ملی شدن فولاد انگلیس

خشم چین از ملی شدن فولاد انگلیس

توسط rashidpoor206
تیر ۲۶, ۱۴۰۵
0
0

انگلیس روز پنجشنبه، شرکت «بریتیش استیل» را ملی کرد و این شرکت زیان‌ده را که قبلا متعلق به شرکت فولادسازی...

«میراث» بهرام بیضایی در سنگلج؛ ادای دینِ هنرمندانه به تئاتر فرهیخته ایران

«میراث» بهرام بیضایی در سنگلج؛ ادای دینِ هنرمندانه به تئاتر فرهیخته ایران

توسط rashidpoor206
تیر ۲۳, ۱۴۰۵
0
15

    به گزارش  خبرنگار صبح ملت نیوز  – نمایش «میراث» به نویسندگی استاد بهرام بیضایی و کارگردانی غلامرضا عربی،...

زمان عرضه دینار به زائرین اربعین اعلام شد/ معرفی ۷ بانک‌ عامل برای فروش ارز

بانک‌ها نرخ می‌دهند یا بانک مرکزی؟! فروش ارز اربعین در بانک‌ها ۲ میلیون گران‌تر از بازار آزاد!

توسط rashidpoor206
تیر ۲۲, ۱۴۰۵
0
7

 با اعلام بانک مرکزی فروش ارز اربعین از روز شنبه (۲۰ تیر ۱۴۰۵) آغاز شده و زائران اربعین حسینی می‌توانند...

بقائی: سیاست اتحادیه اروپا آزار دادن مردم ایران است

بقایی: تفاهم اسلام آباد وارد بحران شده است

توسط rashidpoor206
تیر ۲۲, ۱۴۰۵
0
5

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه در نشست خبری با رسانه‌های داخلی و خارجی به تشریح آخرین تحولات...

روایت نماینده کارگری از چالش‌های بیمه بیکاری؛ از ناترازی منابع تا گله‌مندی از شیوه بازرسی

روایت نماینده کارگری از چالش‌های بیمه بیکاری؛ از ناترازی منابع تا گله‌مندی از شیوه بازرسی

توسط rashidpoor206
تیر ۲۱, ۱۴۰۵
0
5

صندوق بیمه بیکاری این روزها از دو سو زیر فشار است؛ از یک سو، سیل متقاضیانی که به دنبال تبعات...

خشم چین از ملی شدن فولاد انگلیس

خشم چین از ملی شدن فولاد انگلیس

تیر ۲۶, ۱۴۰۵
وقتی جهان برای ۱۸۰ دقیقه آخر نفسش را حبس می‌کند

وقتی جهان برای ۱۸۰ دقیقه آخر نفسش را حبس می‌کند

تیر ۲۵, ۱۴۰۵
«میراث» بهرام بیضایی در سنگلج؛ ادای دینِ هنرمندانه به تئاتر فرهیخته ایران

«میراث» بهرام بیضایی در سنگلج؛ ادای دینِ هنرمندانه به تئاتر فرهیخته ایران

تیر ۲۳, ۱۴۰۵

نوشته‌های تازه

  • خشم چین از ملی شدن فولاد انگلیس تیر ۲۶, ۱۴۰۵
  • وقتی جهان برای ۱۸۰ دقیقه آخر نفسش را حبس می‌کند تیر ۲۵, ۱۴۰۵
  • «میراث» بهرام بیضایی در سنگلج؛ ادای دینِ هنرمندانه به تئاتر فرهیخته ایران تیر ۲۳, ۱۴۰۵
  • بانک‌ها نرخ می‌دهند یا بانک مرکزی؟! فروش ارز اربعین در بانک‌ها ۲ میلیون گران‌تر از بازار آزاد! تیر ۲۲, ۱۴۰۵
  • بقایی: تفاهم اسلام آباد وارد بحران شده است تیر ۲۲, ۱۴۰۵
  • روایت نماینده کارگری از چالش‌های بیمه بیکاری؛ از ناترازی منابع تا گله‌مندی از شیوه بازرسی تیر ۲۱, ۱۴۰۵
  • جام جهانی از امشب آغاز می‌شود؛ وقتی دیگر هیچ تیمی حق اشتباه ندارد تیر ۱۸, ۱۴۰۵
  • آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر تیر ۱۸, ۱۴۰۵
  • با انتقال بخشی از تولید وانت‌بارها انجام شد: مهاجرت تولید تویوتا از مکزیک به آمریکا تیر ۱۶, ۱۴۰۵
  • ۷ ویژگی شخصیتی افرادی که تنهایی را ترجیح می‌دهند (نگاه روانشناسی) تیر ۱۴, ۱۴۰۵

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید