اولین کتاب مستند تاریخی از بمباران دزفول در حوزه ادبیات کودک به مناسبت چهار خرداد در دزفول رونمایی شد
کتاب «الف مثل دزفول» نوشته راضیه مقدمی نیا روز چهارشنبه در آیینی با حضور مسوولان شهرستان دزفول رونمایی شد.
فرماندار ویژه دزفول روز چهارشنبه در آیین رونمایی از این کتاب در دفتر امام جمعه بیان کرد: این کتاب با موضوع دفاع مقدس و برای رده سنی کودکان توسط راضیه مقدمی نیا و تصویرگری مهشید رجایی و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول نوشته شده است.
علیرضا خردمند بر ضرورت حمایت از نویسندگان حوزه دفاع مقدس تاکید کرد و افزود: نویسندگان باید با انتشار چنین کتابهایی فرهنگ مقاومت را به نسل امروز که نسل سوم پس از دفاع مقدس است، منتقل کنند.
وی ابراز امیدواری کرد: با حمایت و تشویق نویسندگان به ویژه در حوزه کودک شاهد انتشار کتابهای بیشتری در حوزه دفاع مقدس باشیم.
فرماندار ویژه دزفول تصریح کرد: امروزه که با بمباران مطالب فرهنگی و تبلیغاتی در فضای مجازی روبرو هستیم و دشمن در تلاش است خرده فرهنگهای خود را وارد فرهنگ اصیل و انقلابی کشورمان کند باید از انتشار چنین کتابهایی حمایت کرد تا انتقال فرهنگ به نسل آینده به درستی انجام شود.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد دزفول نیز گفت: کتاب کودک ” الف مثل دزفول” با محوریت دفاع مقدس و بمباران دزفول برای کودک هفت تا ۹ سال نوشته شده و موضوع آن از یک واقعه کاملا مستند مربوط به بمباران دزفول گرفته شده است.
حمید صادق جولا افزود: نویسنده در این کتاب تلاش کرده با زبان ساده و خلق فضاهای فانتزی که گاهی به طنز نزدیک میشود پیام مقاومت و پایداری مردم دزفول را به مخاطب خود منتقل کند.
وی اظهارکرد: تیتراژ این کتاب یکهزار جلد است و تصویرگری زیبا، توجه به بافت بومی دزفول و ایجاد انگیزه شجاعت از دیگر مولفههان آن است.
دزفول تنها شهر اشغال نشدهای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد؛ رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ هفت و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد.
هواپیماهای دشمن ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بیدفاع شهر فرو ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار دادند اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساختند.
به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد؛ همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد./ایرنا
برای تهیه کتاب به کتابفروشی های معراج و رشد مراجعه فرمایید .
خبرنگار:سمیه مقدمی نیا