• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اخبار

بقایی: تفاهم اسلام آباد وارد بحران شده است

سخنگوی وزارت خارجه ایران در نشست هفتگی خود با خبرنگاران با بیان اینکه تفاهم اسلام‌آباد از سوی آمریکا نقض شده گفت: تردیدی نیست که این تفاهم وارد مرحله بحرانی شده است.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
تیر ۲۲, ۱۴۰۵
در اخبار, سیاسی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
سخنگو

سخنگو

0
اشتراک گذاری ها
2
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
تبلیغات

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه در نشست خبری با رسانه‌های داخلی و خارجی به تشریح آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی در ارتباط با ایران پرداخت.

سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه هفته گذشته، هفته مهمی برای ایران و منطقه بود و با تجلیل از حضور باشکوه مردم در مراسم وداع و تشیبع رهبر شهید انقلاب گفت: دنیا در این روزها عظمت ملت ایران را مشاهده کرد.

RelatedPosts

روایت نماینده کارگری از چالش‌های بیمه بیکاری؛ از ناترازی منابع تا گله‌مندی از شیوه بازرسی

آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر

با انتقال بخشی از تولید وانت‌بارها انجام شد: مهاجرت تولید تویوتا از مکزیک به آمریکا

وی با اشاره به حضور باشکوه مردم عراق در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در شهرهای نجف و کربلا و تجلیل از این حضور اظهار کرد: 17 تیر روز برادری و همدلی دو ملت ایران و عراق بود و فضای ایران و منطقه عطرآگین از این مراسم بود. دشمنان تلاش کردند که نور را خاموش کنند اما در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب شاهد خروشان نوری از دل میلیون‌ها نفر بودیم.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی در ارتباط با مطالبه مردم در مورد خونخواهی رهبر شهید انقلاب و انتقام از عاملان شهادت ایشان و دیگر شهروندان ایرانی که در دو جنگ تحمیلی اخیر به شهادت رسیدند و نقش وزارت خارجه در پیگیری این مطالبه گفت: پیگیری عدالت در ارتباط با جنایات شنیعی که انجام شده یک اصل است و مشمول زمان نمی‌شود. مقابله با بی‌کیفرمانی و مصونیت جنایتکاران یک اصل پذیرفته شده در حقوق بین‌الملل است.

بقایی با تاکید بر پیگیری اجرای عدالت و خونخواهی در ارتباط با شهادت رهبر شهید انقلاب و تک تک ایرانیانی که در جریان این جنگ به شهادت رسیدند، تصریح کرد: این یک اصل جدی و مطالبه همگانی است. حاکمیت و حکومت وظیفه روشنی در این ارتباط دارد و وزارت خارجه نیز بخشی از این روند است. ما در سطح بین‌المللی از تمام ابزارها و فرصت‌های حقوقی و بین‌المللی خود برای مستندسازی این جنایت‌ها و پیگیری اجرای عدالت استفاده خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: در سطح داخلی هم کارهای مهمی باید انجام دهیم، قوه قضاییه به عنوان مسئول اجرای پیگیری عدالت، مسئولیت خود را با جدیت پیگیری می‌کند و اقامه دعوا از سوی تک تک عزیزانی که در طول این دو جنگ تحمیلی شهید شدند، آسیب دیدند و یا دارایی‌های آنها آسیب دیده است یک بخش اساسی از این فرایند برای اجرای عدالت است.

تفاهم اسلام آباد وارد بحران شده است

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی درباره آینده تفاهم اسلام‌آباد با توجه به اقدامات اخیر آمریکا گفت: در اینکه این موضوع وارد بحران شده، تردیدی نیست، اما جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه در نقض تعهدات خود، پیش‌قدم نبوده است و با جدیت و وسواس و با در نظر داشتن منافع و مصالح ایران وارد مذاکره شده و زمانی که به تفاهم رسیده، در ایفای تعهدات خود با حسن‌نیت و جدیت عمل کرده است.

وی افزود: طرفی که مستمرا مرتکب نقض در چارچوب این تفاهم شده، آمریکاست.

سخنگوی تیم مذاکره‌کننده ایران خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها آن‌قدر در پیمان‌شکنی کم صبر بودند که اجازه ندادند حتی بازه زمانی یک ماهه که در بند ۵ یادداشت‌ تفاهم که درباره تعهدات ایران در تنگه هرمز است، انجام شود و از همان روزهای نخست به دبه ‌کردن روی آوردند. آمریکایی‌ها اجزای مختلف یادداشت‌ تفاهم ۱۴ بندی را مثله کردند. ما از ابتدا گفتیم سیاست تعهد در برابر تعهد را دنبال می‌کنیم و در عمل این را نشان دادیم. هر جا طرف مقابل تعهدات خود را نقض کرد، ما هم تعهدات خود را اجرا نکردیم. هیچ‌کس نمی‌تواند ایران را متهم به نقض عهد کند.

وی تأکید کرد: تکالیف ما و طرف مقابل روشن است و به صورت روشن قابل اثبات است که طرف مقابل با بهانه‌های گوناگون بندهای توافق را نقض کرده است. در ادامه مسیر هم، مادامی که طرف مقابل تعهدات خود را نقض کند، ایران هم از اجرای تعهدات خود خودداری خواهد کرد.

عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز در گفت‌وگو با طرف عمانی محقق نشد 

بقایی درباره ادعاهای مقامات آمریکایی از جمله ترامپ مبنی بر اینکه «ایرانی‌ها در عمان با همه چیز موافقت کردند و بعد به کشتی‌ها حمله کردند»، گفت: دروغگویی بخشی از الگوی رفتاری هیات حاکمه آمریکا شده و به آن اعتیاد پیدا کردند. مذاکرت روز شنبه در مسقط صرفا بر تنگه هرمز در چارچوب بند 5 یادداشت‌ تفاهم متمرکز بود. ما تلاش کردیم با مشورت عمان به سازوکاری دست یابیم که عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز را فراهم کنیم اما متاسفیم که با فشارهای پیدا و پنهان آمریکا بر عمان، این امر محقق نشد.

وی افزود: ما در مسقط نه قرار بود راجع به مسئله‌ دیگری صحبت کنیم و نه صحبتی شد، بنابراین این مواردی که مطرح شده، مطلقا واقعیت ندارد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران در خصوص بیانیه اخیر سه کشور اروپایی علیه ایران گفت: بیانیه سه کشور اروپایی مطلقاً هیچ وجاهتی ندارد. کشورهای اروپایی اصرار دارند واقعیت‌ها را وارونه جلوه دهند. واقعیت این است که همه آنچه امروز منطقه و جهان با آن مواجه هستند و از آن آسیب می‌بینند، ناشی از اقدام تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در اسفند سال گذشته و تداوم همان رویکرد در منطقه است.‌ کشورهای اروپایی می‌توانستند و همچنان می‌توانند نقش سازنده و مسئولانه‌ای در قبال تحولات منطقه ایفا کنند، اما ظاهراً به دلیل عادت به تبعیت از آمریکا، چنین اراده‌ای ندارند.

وی افزود: به نظر می‌رسد همچنان باید شاهد صدور این‌گونه بیانیه‌های تکراری و یک‌جانبه باشیم. این بیانیه‌ها نه کمکی به حل‌وفصل موضوع خواهد کرد و نه به ارتقای جایگاه اروپا.

معاون کنسولی وزارت خارجه به افغانستان سفر می‌کند

سخنگوی وزارت خارجه ایران در پاسخ به سوالی درباره روابط کنسولی ایران و افغانستان اعلام کرد: آقای جلال‌زاده معاون کنسولی وزیر خارجه سفری به افغانستان خواهد داشت و در این سفر در ارتباط با همکاری‌های دو کشور در حوزه کنسولی و مردم با مردم رایزنی و گفت‌وگو خواهد شد.

بقایی با اشاره به مرزهای طولانی مشترک ایران و افغانستان و حضور تعداد زیادی از پناهندگان افغانستانی در ایران در ارتباط با موضوع شناسایی طالبان از سوی ایران نیز گفت: از ابتدا نیز بنا بود که همکاری‌های دو کشور در حوزه‌هایی که لازم و ضروری است را به موضوع شناسایی (طالبان) گره نزنیم. همانطور که پیش از این اعلام کردیم، موضوع شناسایی یک فرایند حقوقی و سیاسی است و هر موقع که به جمع‌بندی برسیم در ارتباط با آن اعلام نظر می‌کنیم و همکاریی‌های دو کشور در حوزه‌های لازم و ضروری معطل این موضوع نمی‌ماند.

این خبر تکمیل می شود.

تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

اخبار ویژهمطلب مهم

روایت نماینده کارگری از چالش‌های بیمه بیکاری؛ از ناترازی منابع تا گله‌مندی از شیوه بازرسی

روایت نماینده کارگری از چالش‌های بیمه بیکاری؛ از ناترازی منابع تا گله‌مندی از شیوه بازرسی

توسط rashidpoor206
تیر ۲۱, ۱۴۰۵
0
3

صندوق بیمه بیکاری این روزها از دو سو زیر فشار است؛ از یک سو، سیل متقاضیانی که به دنبال تبعات...

آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر

آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر

توسط rashidpoor206
تیر ۱۸, ۱۴۰۵
0
12

سخنگوی اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی از آغاز فرآیند فروش ارز زیارتی اربعین حسینی از روز شنبه ۲۰ تیرماه...

با انتقال بخشی از تولید وانت‌بارها انجام شد: مهاجرت تولید تویوتا از مکزیک به آمریکا

با انتقال بخشی از تولید وانت‌بارها انجام شد: مهاجرت تولید تویوتا از مکزیک به آمریکا

توسط rashidpoor206
تیر ۱۶, ۱۴۰۵
0
5

 این خودروساز ژاپنی اعلام کرد: کارخانه جدید به مساحت ۲.۵ میلیون فوت مربع (۲۳۲ هزار مترمربع) در مجتمع تولیدی تویوتا...

یادداشت دکتر سیدجواد درواری ،هوش مصنوعی در مدیریت دارایی و مشاوره سرمایه‌گذاری: از گذشته تا آینده

یادداشت دکتر سیدجواد درواری ،هوش مصنوعی در مدیریت دارایی و مشاوره سرمایه‌گذاری: از گذشته تا آینده

توسط rashidpoor206
آبان ۱۹, ۱۴۰۴
0
8

هوش مصنوعی در مدیریت دارایی و مشاوره سرمایه‌گذاری: از گذشته تا آینده   هوش مصنوعی (Artificial Intelligence)  عبارت است از...

یادادشت  دکتر سید جواد درواری ،جذب سرمایه در بازار سرمایه

یادادشت دکتر سید جواد درواری ،جذب سرمایه در بازار سرمایه

توسط rashidpoor206
اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴
0
28

جذب سرمایه در بازار سرمایه   بازار سرمایه به سبب نقش اساسی در گردآوری منابع و تأمین مالی بنگاه­ها، تخصیص...

دکتر

یادداشت دکتر سید جواد درواری ،پیش‌بینی نرخ ارز توافقی

توسط rashidpoor206
اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۴
0
65

پیش‌بینی نرخ ارز توافقی نرخ ارز یکی از عوامل مهم تأثیرگذار بر بازار سرمایه می‌باشد. تعداد زیادی از شرکت‌های بازار...

بقائی: سیاست اتحادیه اروپا آزار دادن مردم ایران است

بقایی: تفاهم اسلام آباد وارد بحران شده است

تیر ۲۲, ۱۴۰۵
روایت نماینده کارگری از چالش‌های بیمه بیکاری؛ از ناترازی منابع تا گله‌مندی از شیوه بازرسی

روایت نماینده کارگری از چالش‌های بیمه بیکاری؛ از ناترازی منابع تا گله‌مندی از شیوه بازرسی

تیر ۲۱, ۱۴۰۵
جام جهانی از امشب آغاز می‌شود؛ وقتی دیگر هیچ تیمی حق اشتباه ندارد

جام جهانی از امشب آغاز می‌شود؛ وقتی دیگر هیچ تیمی حق اشتباه ندارد

تیر ۱۸, ۱۴۰۵

نوشته‌های تازه

  • بقایی: تفاهم اسلام آباد وارد بحران شده است تیر ۲۲, ۱۴۰۵
  • روایت نماینده کارگری از چالش‌های بیمه بیکاری؛ از ناترازی منابع تا گله‌مندی از شیوه بازرسی تیر ۲۱, ۱۴۰۵
  • جام جهانی از امشب آغاز می‌شود؛ وقتی دیگر هیچ تیمی حق اشتباه ندارد تیر ۱۸, ۱۴۰۵
  • آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر تیر ۱۸, ۱۴۰۵
  • با انتقال بخشی از تولید وانت‌بارها انجام شد: مهاجرت تولید تویوتا از مکزیک به آمریکا تیر ۱۶, ۱۴۰۵
  • ۷ ویژگی شخصیتی افرادی که تنهایی را ترجیح می‌دهند (نگاه روانشناسی) تیر ۱۴, ۱۴۰۵
  • در دیدار با رئیس مجلس سنای پاکستان قالیباف: قدردان همراهی ملت پاکستان در دوران سختی هستیم تیر ۱۳, ۱۴۰۵
  • در حال به‌روزرسانی گزارش صبح ملت نیوز از برگزاری و حاشیه‌های مراسم وداع با «آقای شهید ایران» تیر ۱۳, ۱۴۰۵
  • نشست خبری رئیس دادگستری و دادستان شهرستان کرخه به مناسبت هفته قوه قضائیه برگزار شد تیر ۱۰, ۱۴۰۵
  • جام جهانی دیگر به اسم‌ها احترام نمی‌گذارد تیر ۹, ۱۴۰۵

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید