• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اجتماعی

نماینده کارگران در شورای عالی کار: ترمیم مزد را در شورای عالی کار مطرح می‌کنیم/ همه کارگران نیازمند ترمیم دستمزدند

نماینده کارگران در شورای عالی کار: ترمیم مزد را در شورای عالی کار مطرح می‌کنیم/ همه کارگران نیازمند ترمیم دستمزدند نماینده کارگران در شورای عالی کار، گفت: در شرایط فعلی بحث مورد نظر ما معیشت و دستمزد کارگران است که انتظار داریم در جلسه امروز مطرح شود. هزینه خوراکی‌ها با تورم حدود ۱۴۰ درصدی که برای نمونه در اردیبهشت با آن مواجه بوده‌ایم، افزایش پیدا کرده و در مجموع هزینه سبد معیشت تقریبا دو برابر شده است.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
شهریور ۱, ۱۴۰۵
در اجتماعی, اخبار, اقتصادی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
کاهش ۳۰۰۰ نفری تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری/احتساب مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری در سوابق پرداخت حق‌بیمه
0
اشتراک گذاری ها
8
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

نماینده کارگران در شورای عالی کار، گفت: در شرایط فعلی بحث مورد نظر ما معیشت و دستمزد کارگران است که انتظار داریم در جلسه امروز مطرح شود. هزینه خوراکی‌ها با تورم حدود ۱۴۰ درصدی که برای نمونه در اردیبهشت با آن مواجه بوده‌ایم، افزایش پیدا کرده و در مجموع هزینه سبد معیشت تقریبا دو برابر شده است.

محسن باقری – نماینده کارگران در شورای عالی کار – در گفت‌وگو با رسانه  ها، درباره محورهایی که باید در جلسه امروز (یک‌شنبه، اول شهریور ۱۴۰۵) در جریان جلسه شورای‌عالی‌کار مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: آنچه در شرایط فعلی مورد نظر جامعه کارگری است، در وهله نخست بحث معیشت کارگران و دستمزد است که انتظار داریم در جلسه مطرح شود. موضوع دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، اختلال‌ها و مشکلاتی است که در روند رسیدگی به پرونده‌ها در ادارات کار و هیات‌های حل اختلاف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وجود دارد.

او توضیح داد: در گذشته مشکلاتی برای سامانه جامع روابط کار ایجاد شد و حتی بحث هک شدن سامانه و رسیدگی‌های دستی و تخلفات متعدد مطرح بود. از طرفی، با وجود راه‌اندازی مجدد سامانه، همچنان اشکالات فراوانی وجود دارد که نیازمند بررسی است. در حال حاضر کارگرانی که با مشکلات مختلف از جمله بیکاری و مسائل معیشتی مواجه هستند، در روند رسیدگی به پرونده‌های خود دچار اختلال شده‌اند و برخی از این افراد بیش از یک سال است که در انتظار رسیدگی به پرونده‌هایشان هستند. بنابراین ساماندهی روند رسیدگی در هیات‌های حل اختلاف وزارت کار نیز از موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

کارگرانی که با مشکلات مختلف از جمله بیکاری و مسائل معیشتی مواجه هستند، در روند رسیدگی به پرونده‌های خود دچار اختلال شده‌اند و برخی از این افراد بیش از یک سال است که در انتظار رسیدگی‌ به پرونده‌هایشان قرار دارند.خواست جامعه کارگری در شرایط فعلی، بازنگری در دستمزد است

نماینده کارگران در شورای عالی کار درباره احتمال مطرح شدن موضوع افزایش دستمزد در جلسه شورای عالی کار نیز گفت: اگرچه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که در میانه سال برنامه‌ای برای بررسی افزایش دستمزد کارگران نداریم، اما ما این موضوع را در چندین نوبت مطرح کرده‌ایم و امروز نیز احتمالا به صورت شفاهی آن را مطرح خواهیم کرد. خواست جامعه کارگری در شرایط فعلی، بازنگری در دستمزد است. محاسبات مستقل گروه کارگری نشان می‌دهد سبد معیشتی که در دی‌ ماه تعیین کرده بودیم، با توجه به تورم تیر ماه امسال، با افزایش قابل توجه هزینه‌ها مواجه شده است.

باقری ادامه داد: برای نمونه، هزینه خوراکی‌ها با تورم حدود ۱۴۰ درصدی که در اردیبهشت با آن مواجه بوده‌ایم، افزایش پیدا کرده و در مجموع هزینه سبد معیشت تقریباً دو برابر شده است. محاسبات مستقل ما نشان می‌دهد که ضرورت بازنگری دستمزد باید مورد توجه قرار گیرد. درست است که چهار ماه از سال گذشته، اما مزد کارگران واقعاً مستهلک شده و علت این استهلاک نیز تصمیمات اقتصادی دولت بود.

او گفت: تصمیمات اقتصادی دولت در حوزه ارز ترجیحی و همچنین تصمیمات مالی، از عوامل اصلی این روند در اقتصاد بوده‌اند و هزینه این تصمیمات باید در مورد کارگران نیز مورد توجه قرار گیرد، چراکه برای ما راه دیگری وجود ندارد و باید روی همین موضوع تکیه کنیم.

۲۵ درصد بیمه‌شده‌ها در تامین اجتماعی در سقف پرداخت حق بیمه قرار دارند، مابقی نیازمند ترمیم هستند

باقری در پاسخ به این سوال که در صورت جلسه ابلاغ شده به اعضای شرکت کننده در جلسه شورای عالی کار، درباره ترمیم دستمزد کارگران بندی وجود دارد یا خیر، اظهار کرد: تا این ظهر امروز(یکشنبه)، راجع به این موضوع هیچ بند یا صحبتی در صورت جلسه نیست.

نماینده کارگران در شورای عالی کار، درباره وضعیت درآمدی کارگران و توزیع دستمزدها نیز توضیح داد: در حال حاضر حدود ۲۳ درصد کارگران تامین اجتماعی، حق بیمه خود را بر مبنای دستمزدی بالاتر از حداقل دستمزد پرداخت می‌کنند. از میان افرادی که بالاتر از حداقل دستمزد دریافت می‌کنند، حدود ۵۰ درصد در فاصله میان کف و سقف دستمزد قرار دارند و دستمزد متوسط رو به پایین دریافت می‌کنند. طبق برآورد خود دولت، تا دهک هفتم، بخش قابل توجهی از این افراد همچنان در وضعیت معیشتی نامناسب و زیر خط فقر قرار دارند.

وی ادامه داد: حدود ۲۵ درصد بیمه‌شده‌هایی که در تامین اجتماعی حق بیمه پرداخت می‌کنند، در سقف پرداخت حق بیمه قرار دارند یا به سقف نزدیک‌اند، مابقی نیازمند ترمیم هستند. سقفی که مطرح می‌شود، بر مبنای هفت برابر حداقل دستمزد محاسبه می‌شود، یعنی با توجه به حداقل دستمزد فعلی، افرادی که در این محدوده قرار می‌گیرند، در گروه پرداخت‌کنندگان حق بیمه بر مبنای سقف قرار دارند. این گروه حدود ۲۵ درصد بیمه‌پردازان را شامل می‌شوند و بخش قابل توجهی از این افراد نیز در حوزه مدیران و مشاغل مدیریتی قرار دارند، قاعدتاً در طبقه کارگری قرار نمی‌گیرند. بنابراین در جامعه کارگری، تقریبا همه افراد نیازمند تأمین و ترمیم دستمزد هستند.

تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

اجتماعی

دستگیری سارقان مشاعات ساختمانی در شوش

توسط mahdi alkathier
شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
0
5

دستگيري سارقان مشاعات ساختمانی در شوش جانشین انتظامی شوش از دستگيری ۲ سارق مشاعات ساختمانی با ۸ فقره سرقت در...

ادامه مطلب
چرا میراث فرهنگی دیر به صحنه جرم می‌رسد؟

چرا میراث فرهنگی دیر به صحنه جرم می‌رسد؟

شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
5
در هجدهمین نشست سران بریکس پلاس مطرح کرد پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود

در هجدهمین نشست سران بریکس پلاس مطرح کرد پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود

شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
3
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: دیپلماسی و میدان را نمی‌توان از هم منفک و جدا دانست بلکه این ۲ مکمل یکدیگر هستند.

عراقچی :برای رفع موانع عضویت ایران در بانک توسعه نوین بریکس تلاش می‌کنیم

شهریور ۲۱, ۱۴۰۵
4
در بازارهای جهانی قیمت طلا افزایش یافت

در بازارهای جهانی قیمت طلا افزایش یافت

شهریور ۲۱, ۱۴۰۵
4
چهار بازی لغو شد؛ سازمان لیگ بعداً فکرش را می‌کند!

چهار بازی لغو شد؛ سازمان لیگ بعداً فکرش را می‌کند!

شهریور ۲۰, ۱۴۰۵
13

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • دستگیری سارقان مشاعات ساختمانی در شوش شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
  • چرا میراث فرهنگی دیر به صحنه جرم می‌رسد؟ شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
  • در هجدهمین نشست سران بریکس پلاس مطرح کرد پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
  • عراقچی :برای رفع موانع عضویت ایران در بانک توسعه نوین بریکس تلاش می‌کنیم شهریور ۲۱, ۱۴۰۵
  • در بازارهای جهانی قیمت طلا افزایش یافت شهریور ۲۱, ۱۴۰۵
  • چهار بازی لغو شد؛ سازمان لیگ بعداً فکرش را می‌کند! شهریور ۲۰, ۱۴۰۵
  • آغاز مسیر تخصصی ارتقای ریتینگ شطرنج‌بازان دزفولی با تدریس استاد عبدالامیر خطیب‌زاده دوانی شهریور ۱۸, ۱۴۰۵
  • پرسنلی با معیشت درمانده ؛ از سختی کار تا صف مهاجرت: شهریور ۱۷, ۱۴۰۵
  • تیم ملی با لیست آماده به لیگ نگاه می‌کند؟ شهریور ۱۷, ۱۴۰۵
  • معاون وزیر نفت اعلام کرد کارت جایگاه‌ها محدود نمی‌شود/تغییر قیمت بنزین فقط برای نرخ سوم شهریور ۱۶, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید