• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اقتصادی

مرکز ملی فرش و صنایع خلاق ایران: مشکل ورود موقت فرش دستباف حل شد

سرپرست مرکز ملی فرش و صنایع خلاق ایران از حل مشکل ورود موقت فرش دستباف ایرانی خبر داد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
بهمن ۲۳, ۱۴۰۲
در اقتصادی
0
مرکز ملی فرش و صنایع خلاق ایران: مشکل ورود موقت فرش دستباف حل شد
0
اشتراک گذاری ها
20
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

سرپرست مرکز ملی فرش و صنایع خلاق ایران از حل مشکل ورود موقت فرش دستباف ایرانی خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز ملی فرش و صنایع خلاق ایران، محمدرضا زارع برزشی گفت: پس از درخواست‌های مکرر بخش خصوصی و پیگیری این مرکز در راستای رونق فضای کسب و کار فعالان فرش دستباف، جلوگیری از مهاجرت نیروهای ماهر به کشورهای همسایه و افزایش درآمد ارزی از طریق فراهم کردن فضای مناسب در بخش‌های ارائه خدمات به فرش دستباف به عنوان یک کالای با ارزش غیر نفتی، با نظر مساعد وزیر صنعت، معدن و تجارت با ارائه پیشنهاد اصلاح ماده ۷۵ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی، هیئت وزیران در تاریخ 18 بهمن ماه مصوبه‌ای در رابطه با ورود موقت فرش دستباف و سایر بافته‌های داری ایرانی برای انجام عملیات تعمیر، رفوگری، شست و شو، رنگ برداری، و عرضه در نمایشگاه تصویب کرد.

گفتنی است تاکنون برای وارد کردن فرش نیاز به ارائه تضمین ریالی و دلاری بود، اما از این پس این امر با اخذ تعهد کتبی امکان پذیر شد.

مشکل مربوط به ورود موقت فرش دستباف در سال‌های اخیر بارها مطرح شده، اما موضوع ماده ۱۲۱ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی همچنان حل نشده بود. بر اساس این قانون برگشت هر کالای مستعمل به کشور مستلزم پرداخت حقوق گمرکی بوده که پرهزینه بود و این باعث شده فرش‌های ایرانی که در بازارهای مختلف انباشته شده، حالا می‌تواند به کشور برگردد و با ارزش افزوده بیشتری صادر شود، امکان ورود پیدا نکنند و تولیدکنندگان برای تعمیر و خدمات پس از فروش نیز با مشکل مواجه باشند. در چنین شرایطی نیروی کار مرمت کار مجبور به مهاجرت به کشورهای دیگر از جمله آذربایجان، ترکیه و ترکمنستان شده است.

از طرف دیگر از سال ۱۳۹۷ اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش، اتاق اصناف تهران و اتاق اصناف ایران با مرکز ملی فرش توافقی امضا کردند و بر اساس آن مقرر شد لایحه‌ای تدوین و ماده ۱۱۹ و ۶۵ قانون اصلاح شود که تاکنون محقق نشده است. فعالان صنعت فرش دستباف بارها این نکته را گوشزد کرده‌اند که اصلاح نشدن این قانون و هزینه بالای ورود فرش مستعمل باعث شده تولیدکنندگان برای تعمیر و خدمات پس از فروش با مشکل مواجه و نیروی کار مرمت کار مجبور به مهاجرت به ترکیه شود.

البته پیش از این، پیشنهاد الصاق یک تبصره به متن ماده ٧۵ آئین نامه اجرایی قانون امور گمرکی مبنی بر امکان ورود موقت فرش دستباف ایرانی با اخذ تعهد، به کمیسیـون اقتصادی دولت ارسال و در کمیسیون تخصصی مربوطه طرح موضوع شده که به نظر می‌رسد مصوبه فعلی هم در همین رابطه است و حداقل بخشی از مشکل مرمت کاران با این مصوبه برطرف خواهد شد.

انتهای پیام

تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

آغاز مسیر تخصصی ارتقای ریتینگ شطرنج‌بازان دزفولی با تدریس استاد عبدالامیر خطیب‌زاده دوانی
ورزشی

آغاز مسیر تخصصی ارتقای ریتینگ شطرنج‌بازان دزفولی با تدریس استاد عبدالامیر خطیب‌زاده دوانی

توسط باران
شهریور ۱۸, ۱۴۰۵
0
22

یک دوره تخصصی آموزش شطرنج با محوریت «ساختار کارلسباد» با تدریس استاد عبدالامیر خطیب‌زاده دوانی، مربی بین‌المللی شطرنج، در باشگاه...

ادامه مطلب
پرسنلی با معیشت درمانده ؛ از سختی کار تا صف مهاجرت:

پرسنلی با معیشت درمانده ؛ از سختی کار تا صف مهاجرت:

شهریور ۱۷, ۱۴۰۵
28
ایران را اتریش حذف نکرد؛ ما سال‌هاست خودمان از جام جهانی کنار می‌رویم

تیم ملی با لیست آماده به لیگ نگاه می‌کند؟

شهریور ۱۷, ۱۴۰۵
21
مدیر سامانه هوشمند سوخت: کارت سوخت فعلا حذف نمی‌شود/ انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی زمان‌بر است

معاون وزیر نفت اعلام کرد کارت جایگاه‌ها محدود نمی‌شود/تغییر قیمت بنزین فقط برای نرخ سوم

شهریور ۱۶, ۱۴۰۵
5
بقائی: سیاست اتحادیه اروپا آزار دادن مردم ایران است

بقایی: صدور قطعنامه در آژانس اوضاع را تشدید می‌کند/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد

شهریور ۱۶, ۱۴۰۵
5
پایان ارز ترجیحی برای ده‌ ها قلم داروی حیاتی

پایان ارز ترجیحی برای ده‌ ها قلم داروی حیاتی

شهریور ۱۶, ۱۴۰۵
20

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • آغاز مسیر تخصصی ارتقای ریتینگ شطرنج‌بازان دزفولی با تدریس استاد عبدالامیر خطیب‌زاده دوانی شهریور ۱۸, ۱۴۰۵
  • پرسنلی با معیشت درمانده ؛ از سختی کار تا صف مهاجرت: شهریور ۱۷, ۱۴۰۵
  • تیم ملی با لیست آماده به لیگ نگاه می‌کند؟ شهریور ۱۷, ۱۴۰۵
  • معاون وزیر نفت اعلام کرد کارت جایگاه‌ها محدود نمی‌شود/تغییر قیمت بنزین فقط برای نرخ سوم شهریور ۱۶, ۱۴۰۵
  • بقایی: صدور قطعنامه در آژانس اوضاع را تشدید می‌کند/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد شهریور ۱۶, ۱۴۰۵
  • پایان ارز ترجیحی برای ده‌ ها قلم داروی حیاتی شهریور ۱۶, ۱۴۰۵
  • ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به ۶۰۰۰ مگاوات رسید/ ۱۱ هزار مگاوات در راه است شهریور ۱۶, ۱۴۰۵
  • مگاپروژه‌ها چطور ایران را از ناترازی برق عبور می‌دهند؟ شهریور ۱۵, ۱۴۰۵
  • پزشکیان: نباید به وضع موجود قانع باشیم شهریور ۱۴, ۱۴۰۵
  • هشدار ایران به کره جنوبی شهریور ۱۴, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید