• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اخبار جهان

آنتونوف: روابط روسیه-آمریکا در مبارزه با تروریسم نابود شد

سفیر روسیه در آمریکا گفت پس از حمله تروریستی در مسکو، دولت ایالات متحده با سفارت روسیه تماس نگرفت و بدین ترتیب روابط مسکو-واشنگتن در زمینه مبارزه با تروریسم نابود شد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
فروردین ۵, ۱۴۰۳
در جهان
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
آنتونوف: روابط روسیه-آمریکا در مبارزه با تروریسم نابود شد
0
اشتراک گذاری ها
15
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

سفیر روسیه در آمریکا گفت پس از حمله تروریستی در مسکو، دولت ایالات متحده با سفارت روسیه تماس نگرفت و بدین ترتیب روابط مسکو-واشنگتن در زمینه مبارزه با تروریسم نابود شد.

به گزارش ایسنا، جمعه شب افرادی مسلح با لباس شبه‌نظامی به طبقه همکف تالار کروکوس مسکو حمله و سپس با سلاح‌های خودکار شروع به تیراندازی کردند. کمیته تحقیقات روسیه تعداد کشته‌شده‌ها را ۱۳۳ نفر اعلام کرده اما «مارگاریتا سیمونیان» سردبیر شبکه خبری راشا تودی می‌گوید آمار تلفات به ۱۴۳ نفر رسیده است. امروز – یکشنبه – در روسیه عزای عمومی اعلام شده است.

«آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در آمریکا طی مصاحبه‌ای با خبرگزاری اسپوتنیک عنوان کرد: هیچ تماسی میان روسیه و آمریکا، پس از حمله تروریستی در مسکو صورت نگرفت.

او در ادامه افزود: بزرگترین شیطان تروریسم بوده و مهم‌ترین جنبه تمام روابط روسیه-آمریکا مبارزه با تروریسم است. من همیشه به آمریکایی‌ها یادآوری می‌کنم که این رئیس‌جمهور ما بود در سال ۲۰۰۱ دست کمک را به سوی آمریکایی‌ها دراز و آمادگی خود را برای کمک اعلام کرد. این تقصیر ما نیست که تمام این روابط در حوزه مبارزه با تروریسم امروز نابود شد.

سفیر روسیه در آمریکا با اشاره به بیانیه منتسب به داعش که مسئولیت حمله تروریستی در مسکو را برعهده گرفته است، تاکید کرد: نیازی نیست برای نتیجه‌گیری نهایی عجله کنیم. مقامات روسیه متوجه خواهند شد که چه کسی این اقدام تروریستی را طراحی کرده بود. فکر می‌کنم نیازی به عجله نیست. این نوع از کار به سکوت احتیاج دارد.

انتهای پیام

برچسب ها: ایالات متحدهسفیر روسیه در آمریکا
پست قبلی

عابر بانک‌های «خالی» مردم را غافلگیر کرد

پست‌ بعدی

موج سنگین حملات موشکی روسیه به اوکراین

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

ترامپ: پیروزی تاریخی به دست آوردیم
اخبار

ترامپ: از فکر شکست چین خوابم نمی‌برد

توسط rashidpoor206
اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۴
0
3

رئیس‌جمهور آمریکا با زیر سوال بردن رهبر دموکرات پیشین کاخ سفید گفت که اگر ایالات متحده یک رئیس‌جمهور قدرتمند می‌داشت،...

ادامه مطلب
پست‌ بعدی
موج سنگین حملات موشکی روسیه به اوکراین

موج سنگین حملات موشکی روسیه به اوکراین

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید