• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اخبار

رئیس شورای فرهنگ عمومی هندیجان : یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی حفظ هویت ها ، حدود و مرزهای جغرافیایی و میراث فرهنگی و معنوی کشور است

میترا شعبانی توسط میترا شعبانی
فروردین ۲۳, ۱۴۰۳
در اخبار
0
رئیس شورای فرهنگ عمومی هندیجان : یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی حفظ هویت ها ، حدود و مرزهای جغرافیایی و میراث فرهنگی و معنوی کشور است
0
اشتراک گذاری ها
29
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

سید عبدالحمیدحسینی امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی هندیجان در جلسه برنامه ریزی ششمین کنگره ملی شعر خلیج فارس ضمن تبریک عید سعید فطر گفت : بحمدالله کنگره شعر خلیج فارس سابقه خوبی داشته و در سال ۹۱ با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شده است و سنگ بنای خوبی گذاشته شده و شایسته است که با توجه به موقعیت هندیجان در کنار سواحل زیبای خلیج فارس ، توجه ویژه از سوی مسئولین صورت گیرد .
وی با بیان اینکه یکی از دستاوردهای مهم نظام و انقلاب اسلامی حفظ هویت ها ، حدود مرزی و تمامیت ارضی کشور و هویت فرهنگی و معنوی است گفت : در رژیم گذشته که نوکر اربابان غربی خود بودند استکبار با کار تبلیغاتی و سیاسی کاری کرد که ما به راحتی بحرین را از دست دادیم و قطعا اگر آن رژیم تا الان ادامه داشت به راحتی از نام خلیج فارس و بسیاری چیزهای دیگر بدون هیچ عرق ملی و حساسیتی کوتاه می آمدند.

خبرنگار میترا شعبانی

حسینی در ادامه اظهار داشت : آنچه از هویت ما حفاظت و حراست می کند یکی حفظ میراث ما در نامها و القاب است که برای ما مهم است و از جمله آنها نام خلیج فارس است که الان یک حیثیت بین المللی برای ما شده است و یکی از دستاوردهای نظام ما کوتاه نیامدن از این نام بوده است و هیچ کس نمی تواند خدشه ای بر این مطلب وارد کند.
ایشان ادامه‌ داد اگر رژیم قبل بود قطعا جزایر سه گانه را نیز برای خوشایند اربابان استکباری خود و دول غربی به ثمن بخس می دادند و می رفت ولی الحمدالله اینها در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و با خون شهیدان ما حفظ شده است .
امام جمعه هندیجان افزود : بحث کنگره ملی شعر خلیج فارس بحث احیاء و حفظ هویت ملی و هویت بخشی ملی است و یکی از هنرهای هفتگانه ادبیات و شعر است که باید این هویت ملی در قالب هنر زیبای شعر حفظ شود و این یک کار فرهنگی است.
حجت الاسلام حسینی گفت دین اسلام، هم احکام فردی و هم احکام اجتماعی دارد و یک بُعدِ حکمتِ احکامِ اجتماعی، مانند اجتماع باشکوه حج یا نماز جمعه و نماز عیدَین علاوه بر جنبه مناسکی و عبودیتی آن، مساله هویت بخشی به جامعه اسلامی است .
حسینی با اشاره به برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی و مذهبی از جمله همایش پیرغلامان حسینی در سالهای گذشته گفت : اینگونه برنامه ها علاوه بر تعظیم شعائر، اهدافی را دنبال می کند که از آن جمله تقویت هویت حسینی ما و ایجاد انگیزه و تشویق بیشتر مداحان و کسانی که در دستگاه حسینی فعالیت می کنند هست و هویت ما را در این عرصه ها غنی تر می نماید .
حسینی در پایان گفت: برگزاری چنین برنامه هایی در این سطح نیز، هم باعث نگاه بهتر به شهرستان شده و هم هویت ما را غنی می کند و انتظار است استانداری عنایت ویژه تری به این برنامه داشته باشد .
لازم بذکر است در این جلسه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هندیجان از پیگیری ها و حمایت های امام جمعه شهرستان و تصویب برگزاری ششمین کنگره ملی شعر خلیج فارس در جلسه شورای فرهنگ عمومی هندیجان قدردانی کرد .

پست قبلی

اکران خصوصی فیلم سینمایی”نذر بی بی” درپردیس سینمایی مگامال

پست‌ بعدی

زنان بیشتر مبتلا به دیابت می شوند یا مردان؟

میترا شعبانی

میترا شعبانی

RelatedPosts

در دیدار هزاران نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان رهبر انقلاب: مسئله آمریکا با جمهوری اسلامی، ناسازگاری ذاتی و تقابل منافع است
اخبار

در دیدار هزاران نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان رهبر انقلاب: مسئله آمریکا با جمهوری اسلامی، ناسازگاری ذاتی و تقابل منافع است

توسط rashidpoor206
آبان ۱۲, ۱۴۰۴
0
3

رهبر انقلاب اظهارات افرادی که سردادن شعار «مرگ بر آمریکا» را علت خصومت آمریکا با ملت ایران می‌دانند، وارونه‌نویسی تاریخ...

ادامه مطلب
سخنگوی دولت تشریح کرد مواضع دولت درباره واردات دارو، واگذاری سهام ایران‌خودرو و رفع فیلترینگ سایر پلتفرم‌ها

با اشاره به موضوع کوچک‌سازی دولت مهاجرانی: نه کارمندی اخراج و تعدیل می‌شود نه حقوق کسی کاهش می‌یابد

آبان ۱۲, ۱۴۰۴
3
عضوشورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان استعفا داد

عضوشورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان استعفا داد

آبان ۱۱, ۱۴۰۴
10

جزئیاتی از نحوه مصاحبه هزینه آب مشترکان کم‌مصرف و بدمصرف

آبان ۱۰, ۱۴۰۴
3

سخنگوی قوه قضاییه: سه دولت اخیر درگیر بانک آینده بودند/ جلب به دادرسی در ۲۶۰ پرونده دادسرای کارکنان دولت از ابتدای سال

آبان ۶, ۱۴۰۴
4

پزشکیان: اکو دنبال تقویت همکاری‌ها و هماهنگی در حوزه‌های مهم است

آبان ۶, ۱۴۰۴
2
پست‌ بعدی

زنان بیشتر مبتلا به دیابت می شوند یا مردان؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید