• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اجتماعی

شرایط تحصیل دختران متاهل در مدارس روزانه

مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه دختران ازدواج کرده می‌توانند در شیفت عصر مدارس دولتی و از راه دور ثبت‌نام کنند گفت: طبق آیین نامه اجرایی، این افراد اجازه دارند با رعایت ملاحظاتی، در مدارس روزانه نیز ادامه تحصیل دهند.

مریم توسط مریم
اردیبهشت ۹, ۱۴۰۳
در اجتماعی, فرهنگی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
شرایط تحصیل دختران متاهل در مدارس روزانه
0
اشتراک گذاری ها
20
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه دختران ازدواج کرده می‌توانند در شیفت عصر مدارس دولتی و از راه دور ثبت‌نام کنند گفت: طبق آیین نامه اجرایی، این افراد اجازه دارند با رعایت ملاحظاتی، در مدارس روزانه نیز ادامه تحصیل دهند.

  به گزارش صبح ملت به نقل از ایسنا،ایرج شاه ملکی با بیان اینکه هدف مدارس از راه دور پوشش تحصیلی «دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل» است گفت: دانش‌آموز زیر ۱۸ سالی می تواند در مدارس از راه دور ثبت نام کند که مجوزی تحت عنوان «کمیسیون خاص» با توجه به شرایط جسمی، روحی، مالی، بیماری، دوری راه و صعب العبور بودن مسیر، داشته باشد.

وی با بیان اینکه تحصیل در مدارس از راه دور برای دانش آموزان زیر ۱۸ سال واجب التعلیم راحت نیست، محدودیت دارد و منطقه یا آموزش و پرورش باید تاییدکننده شرایط دانش آموز باشد افزود: برای دانش آموز بالای هجده سال تحصیل در مدارس از راه دور هیچ ممنوعیتی ندارد.

مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور وزارت آموزش و پرورش در خصوص تحصیل دختران ازدواج کرده نیز ادامه داد: این افراد می توانند در شیفت عصر مدارس دولتی، از راه دور، بزرگسالان تحصیل کنند. همچنین آیین نامه اجرایی هم به آنها اجازه داده با رعایت ملاحظاتی در مدارس روزانه ادامه تحصیل دهند.

شاه ملکی با اشاره به اینکه برای دانش‌آموزان زیر ۱۸ سال و بالای ۱۸ سال برای سه ترم، ثبت نام و همچنین نیم سال تحصیلی داریم گفت: برای ترم مهر ماه، بهمن ماه و دوره تابستان امکان ثبت نام برای دانش آموزانی که شرایط ثبت نام دارند، وجود دارد.

وی با بیان اینکه مدرک مدارس از راه دور همچون مدرک مدارس عادی است عنوان کرد: حتی قبولی تحصیل دانش آموزان از راه دور را در رشته پزشکی نیز داشته‌ایم.

مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که نیروی آزاد «گزینش شده»، ملاک فعالیت معلمان در این مدارس است.

شاه ملکی اظهار کرد: شهریه ثابت هرسال نسبت به سال قبل تغییر می‌کند، مبلغ سال تحصیلی جاری، ۲۴۰ هزار تومان بابت «شهریه ثابت» در سراسر کشور اعلام شده بود اما «شهریه متغیر» واحد درسی به خود استان‌ها واگذار شده که براساس شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تعیین می‌شود.

منبع: صبح ملت نیوز
برچسب ها: وزارت آموزش و پرورش، مدارس روزانه، دختران متاهل
تبلیغات
مریم

مریم

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • اجرای طرح امنیت محله‌محور در شوش شهریور ۲۹, ۱۴۰۵
  • ⭕️اجرای ۳۵ برنامه محوری و ۴۵۰ برنامه پایگاهی در هفته دفاع مقدس شوش شهریور ۲۹, ۱۴۰۵
  • دادستانی شوش با ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه‌ها شاوور برخورد می‌کند شهریور ۲۸, ۱۴۰۵
  • یادداشت امیر قنبرزاده “جشن‌های شهری؛ فرصتی برای تقویت نشاط اجتماعی و بازسازی ارتباط شهروندان” شهریور ۲۸, ۱۴۰۵
  • تیم ملی پس از جام جهانی؛ تغییر آغاز شده، زمان علیه تیم ملی است شهریور ۲۶, ۱۴۰۵
  • قیمت نفت کماکان صعودی ماند شهریور ۲۴, ۱۴۰۵
  • مدیر ستاد نوسازی ناوگان اعلام کرد اسقاط موتورسیکلت پس از ۶۰ سال عملیاتی شد/ مشوق جدید برای راکبان پلتفرمی شهریور ۲۴, ۱۴۰۵
  • فرماندار شوش: لایروبی سه رودخانه دز، شاوور و کرخه باید سرعت گیرد شهریور ۲۳, ۱۴۰۵
  • بقایی: عربستان درخواست تعویق نشست عمان را داد/زیردریایی آمریکایی غنیمت جنگی است شهریور ۲۳, ۱۴۰۵
  • سهمیه بنزین خودروهای نوشماره‌ در دست بررسی شهریور ۲۳, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید