• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی دسته‌بندی نشده

اکسیر جوانی در بدن انسان کشف شد

یک مطالعه جدید تایید می‌کند که سلول‌های T اصلاح شده ژنتیکی می‌توانند به عوامل ضد پیری تبدیل شوند.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
بهمن ۶, ۱۴۰۲
در دسته‌بندی نشده
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
24
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

RelatedPosts

برانکو: از پیشنهاد پرسپولیس تشکر کردم

انتشار صحنه‌هایی از حمله به سامانه‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی توسط حزب‌الله

مدیرکل حمل و نقل و دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور رنگ تاکسی برقی شهری کشور را اعلام کرد.

تبلیغات

یک مطالعه جدید تایید می‌کند که سلول‌های T اصلاح شده ژنتیکی می‌توانند به عوامل ضد پیری تبدیل شوند.

به گزارش ایسنا، دانشمندان سلول‌های تی(T) را فریب می‌دهند تا در برابر پیری مقاومت کنند و راز جوانی را در درون آنها بیابند.

به نقل از نیو اطلس، قرن‌هاست که بشر به دنبال راهی برای جوان ماندن است؛ به دنبال راهی که او را به اکسیر جوانی برساند.

پژوهشگران آزمایشگاه کلد اسپرینگ هاربر(Cold Spring Harbor) می‌گویند که راز ضد پیری در درون بدن ما نهفته است.

این تیم دریافته است که سلول‌های T که نوعی از گلبول‌های سفید خون هستند، هنگامی که به صورت ژنتیکی اصلاح شوند، به عوامل ضد پیری تبدیل می‌شوند.

سلول‌های T با اصلاح ژن می‌توانند سلول‌های پیر را هدف قرار دهند و از بین ببرند. سلول‌هایی که تکثیر را متوقف می‌کنند و با بیماری‌های مرتبط با افزایش سن ارتباط دارند.

رویکرد امیدوارکننده برای ترویج پیری سالم

تحقیقات آنها هنوز به مرحله‌ای نرسیده است که بتوانند آن را روی انسان آزمایش کنند. آنها آزمایش‌های خود را روی موش‌ها انجام داده‌اند.

برخلاف برخی از داروها که نیاز به دوزهای مکرر دارند، پژوهشگران این مطالعه از یک داروی زنده به نام سلول‌های CAR T (گیرنده آنتی ژن کایمریک) استفاده کردند.

آمور وگاس، پژوهشگر و نویسنده اول این مطالعه، توضیح می‌دهد: سلول‌های T این توانایی را دارند که حافظه را توسعه دهند و برای مدت‌های طولانی در بدن شما باقی بمانند که بسیار متفاوت از یک داروی شیمیایی است. با سلول‌های CAR T، شما پتانسیل دریافت این درمان را دارید.

سلول‌های CAR T نوعی از سلول‌های ایمنی هستند که در آزمایشگاه مهندسی شده‌اند تا در درجه اول توانایی آنها برای شناسایی و حمله به سلول‌های سرطانی افزایش یابد.

این فرآیند شامل استخراج سلول‌های T از خون بیمار و سپس اصلاح ژنتیکی آنها برای بیان یک گیرنده آنتی ژن کایمریک(CAR) در سطح آنهاست.

پژوهشگران با استفاده از همین فرآیند با موفقیت توانستند سلول‌های پیری را که با افزایش سن انباشته می‌شوند، در موش‌ها حذف کنند و موش‌ها بدون هیچ آسیبی به بافت‌ها یا سمی بودن، سلامتی‌شان بهبود یافت.

موش‌ها وزن بدن کمتر، متابولیسم بهتر، تحمل گلوکز و افزایش فعالیت بدنی داشتند.

وگاس می‌گوید: اگر این درمان را روی موش‌های مسن انجام دهیم، آنها جوان می‌شوند و اگر آن را به موش‌های جوان بدهیم، دیرتر پیر می‌شوند. هیچ درمان دیگری در حال حاضر نمی‌تواند چنین کاری را انجام دهد.

فقط یک دوز می‌تواند محافظت ایجاد کند

پژوهشگران توضیح دادند که نکته شگفت‌انگیز در مورد سلول‌های CAR T این است که تنها با یک درمان در اوایل زندگی می‌توانند تأثیر طولانی‌مدتی داشته باشند. این دوز واحد می‌تواند در برابر مشکلات سلامتی مانند چاقی و دیابت که معمولاً در اواخر زندگی آثار خود را نشان می‌دهند، محافظت ایجاد کند.

وگاس افزود: برای بیماری‌های مزمن، این یک مزیت بزرگ است. به بیمارانی فکر کنید که چندین بار در روز نیاز به درمان دارند. در مقابل، شما با این روش یک تزریق دریافت می‌کنید و پس از آن می‌توانید چندین سال آسوده باشید.

در حالی که سلول‌های CAR T برای درمان سرطان‌های خون از سال ۲۰۱۷ توسط سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) تأیید شده‌اند، پژوهشگران این مطالعه در حال بررسی پتانسیل آنها فراتر از سرطان هستند.

وگاس و همکارانش در حال مطالعه این هستند که آیا سلول‌های CAR T می‌توانند کاری کنند که موش‌ها علاوه بر سالم‌تر و تندرست شدن، طول عمرشان نیز افزایش یابد؟ در صورت موفقیت آمیز بودن، این امر می‌تواند ما را به دستیابی به اکسیر جوانی نزدیکتر کند.

این مطالعه در مجله Nature Aging منتشر شده است.

انتهای پیام

نقد و بررسی

برچسب ها: اکسیر جوانیسلول‌های CAR Tضد پیری
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

اخبار ویژهمطلب مهم

برانکو: از پیشنهاد پرسپولیس تشکر کردم

برانکو: از پیشنهاد پرسپولیس تشکر کردم

توسط rashidpoor206
بهمن ۶, ۱۴۰۲
0
15

سرمربی کروات تیم ملی فوتبال عمان بعد از پایان همکاری با این تیم به پیشنهاد پرسپولیس و جلسه ای که...

انتشار صحنه‌هایی از حمله به سامانه‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی توسط حزب‌الله

توسط rashidpoor206

حزب‌الله لبنان ویدیویی را از عملیات هدف قرار دادن سامانه‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی در پایگاه «جل العلام» با استفاده از...

مدیرکل حمل و نقل و دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور رنگ تاکسی برقی شهری کشور را اعلام کرد.

مدیرکل حمل و نقل و دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور رنگ تاکسی برقی شهری کشور را اعلام کرد.

توسط rashidpoor206

مدیرکل حمل و نقل و دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور رنگ تاکسی برقی شهری کشور را اعلام کرد....

برپایی مراسم قرعه کشی و رونمایی از پوستر جشنواره فیلم فجر/ مجتبی امینی: باید صبور باشیم

برپایی مراسم قرعه کشی و رونمایی از پوستر جشنواره فیلم فجر/ مجتبی امینی: باید صبور باشیم

توسط rashidpoor206
بهمن ۶, ۱۴۰۲
0
30

مراسم قرعه کشی سانس های نمایش فیلم ها در جشنواره فجر و رونمایی از پوستر این رویداد برگزار شد. به...

پهلوان ۱۴۰۲ ایران مشخص شد

پهلوان ۱۴۰۲ ایران مشخص شد

توسط rashidpoor206
بهمن ۶, ۱۴۰۲
0
9

مصطفی طغانی با شکست اکبر سبحانی در فینال رقابت‌های سنگین وزن کشتی پهلوانی به عنوان پهلوان ایران در سال ۱۴۰۲...

اعلام حمایت قاطع جمهوری اسلامی ایران از اقدام آفریقای جنوبی

اعلام حمایت قاطع جمهوری اسلامی ایران از اقدام آفریقای جنوبی

توسط rashidpoor206

رئیس جمهور با تمجید از ابتکار عمل و اقدام شجاعانه دولت آفریقای جنوبی در طرح شکایت از رژیم صهیونیستی در...

پایان لیگ شطرنج استان خوزستان؛ قهرمانی مدرسه شطرنج پاییز ۵ و درخشش صبا دزفول

پایان لیگ شطرنج استان خوزستان؛ قهرمانی مدرسه شطرنج پاییز ۵ و درخشش صبا دزفول

شهریور ۷, ۱۴۰۵
وزیر دارایی آلمان از ترامپ خواست به جنگ «غیرمسئولانه» علیه ایران پایان دهد

وزیر دارایی آلمان از ترامپ خواست به جنگ «غیرمسئولانه» علیه ایران پایان دهد

شهریور ۷, ۱۴۰۵
موبایل

انقراض بی‌سروصدای گوشی‌های اندرویدی اقتصادی

شهریور ۶, ۱۴۰۵

نوشته‌های تازه

  • پایان لیگ شطرنج استان خوزستان؛ قهرمانی مدرسه شطرنج پاییز ۵ و درخشش صبا دزفول شهریور ۷, ۱۴۰۵
  • وزیر دارایی آلمان از ترامپ خواست به جنگ «غیرمسئولانه» علیه ایران پایان دهد شهریور ۷, ۱۴۰۵
  • انقراض بی‌سروصدای گوشی‌های اندرویدی اقتصادی شهریور ۶, ۱۴۰۵
  • دیدار و رایزنی سفیر ایران در لندن با وزیر مشاور وزارت امور خارجه انگلیس شهریور ۶, ۱۴۰۵
  • درخشش تیم «الف» باشگاه صبا در لیگ شطرنج خوزستان؛ ایستادن در جایگاه دوم جدول شهریور ۵, ۱۴۰۵
  • معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد شاغلانی که برای چند کارفرما کار می‌کنند بیمه می‌شوند شهریور ۵, ۱۴۰۵
  • پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه نه از وادادگی که با منطق و آگاهی بود شهریور ۳, ۱۴۰۵
  • تمسخر شعار انتخاباتی ترامپ توسط قالیباف؛ آمریکا را دوباره گرسنه می‌کنیم شهریور ۲, ۱۴۰۵
  • وزیر رفاه اعلام کرد آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان از ۹ شهریور شهریور ۱, ۱۴۰۵
  • نماینده کارگران در شورای عالی کار: ترمیم مزد را در شورای عالی کار مطرح می‌کنیم/ همه کارگران نیازمند ترمیم دستمزدند شهریور ۱, ۱۴۰۵

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید