• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی سیاسی

ظریــف معاون راهبردی رئیس جمــهور شد

مسعود پزشکیان در حکمی «محمدجواد ظریف» را به عنوان معاون راهبردی رئیس جمهور منصوب کرد و مسئولیت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری را به وی سپرد.

محمد اسماعیلی فر توسط محمد اسماعیلی فر
مرداد ۱۱, ۱۴۰۳
در سیاسی
0
ظریــف معاون راهبردی رئیس جمــهور شد
0
اشتراک گذاری ها
48
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر


به نقل از گزارش ایرنا، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، از سوی مسعود پزشکیان به عنوان معاون راهبردی رئیس جمهور و رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری منصوب شد.
در حکم مسعود پزشکیان خطاب به محمدجواد ظریف آمد است: «به استناد اصل یکصد و بیست و چهارم قانون اساسی و با توجه به مراتب شایستگی و تجارب ارزشمند مدیریتی سوابق دانشگاهی و اجرایی به موجب این حکم جناب عالی را به سمت معاون راهبردی رئیس جمهور منصوب می نمایم.
انتظار می رود با بهره گیری از تجربه های انباشته مدیران ارشد کشور در دهه های گذشته و توانمندی های گسترده علمی تخصصی و کاربردی نخبگان اندیشکده ها و نهادهای جامعه  مدنی تحولات کلان داخلی و بین المللی و میزان توفیق در دستیابی به اهداف قانون اساسی  سند چشم انداز و سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری مدظله العالی» را رصد نموده، مستقیماً به اینجانب منعکس نمایید در انجام این وظیفه توجه به تعهدات انتخاباتی و ظرفیت های نظارتی مردمی ضروری است.
به منظور جلوگیری از اضافه کردن ساختار و  تشکیلات جدید و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود شایسته است مسئولیت مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری را بر عهده گرفته و وظایف و کارویژه های این  مرکز را به تشکیلات مناسب برای معاونت راهبردی ریاست جمهوری تبدیل کنید. بدیهی است به منظور اجرای وظایف این معاونت دستگاهها و نهادهای دولتی همکاری لازم را به  عمل خواهند آورد.»

پیش از این رئیس‌جمهور در حکمی محمدجواد ظریف را به ریاست شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم منصوب کرده بود.

پست قبلی

فراخوان نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت منتشر شد

پست‌ بعدی

فراخوان سیزدهمین سوگواره ملی دلنوشته‌های عاشورا منتشر شد

محمد اسماعیلی فر

محمد اسماعیلی فر

RelatedPosts

هنرمند دزفولی مسول  رویداد هنری و بین المللی اندونزی شد
اجتماعی

هنرمند دزفولی مسول رویداد هنری و بین المللی اندونزی شد

توسط سمیه مقدمی نیا
آبان ۲۲, ۱۴۰۴
0
0

هنرمند دزفولی مسول رویداد هنری و بین المللی اندونزی شد عبدالرضا رابطی از هنرمندان پیشکسوت و شناخته شده عرصه هنرهای...

ادامه مطلب
دزفول، عضو مجمع شهرهای تاریخی ایران شد

دزفول، عضو مجمع شهرهای تاریخی ایران شد

آبان ۲۲, ۱۴۰۴
3
پایان بی‌قانونی در معاملات پلتفرم‌های طلا/ دولت وارد شد؛ هر چند دیر!

پایان بی‌قانونی در معاملات پلتفرم‌های طلا/ دولت وارد شد؛ هر چند دیر!

آبان ۲۲, ۱۴۰۴
3

مطالبه‌گری حقوق شهروندان پیرامون سلامت توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با حضور دادستانی

آبان ۲۱, ۱۴۰۴
1

زندگی پرماجرای یک زن جسور

آبان ۲۱, ۱۴۰۴
2

لاریجانی: به کشور‌های دیگر چه ربطی دارد که درباره برد موشک‌های ایرانی نظر می‌دهند؟ / سیاستمداران با اظهارات غیر ضرور در صفوف ملت شکاف ایجاد نکنند

آبان ۱۹, ۱۴۰۴
5
پست‌ بعدی
فراخوان سیزدهمین سوگواره ملی دلنوشته‌های عاشورا منتشر شد

فراخوان سیزدهمین سوگواره ملی دلنوشته‌های عاشورا منتشر شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید