• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اجتماعی

وزیر علوم مصوبات دومین جلسه ستاد پیگیری قتل دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران را اعلام کرد بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان/شناسایی تمامی معابر حادثه‌خیز که به خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها منتهی می‌شوند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و نماینده رئیس جمهور در پیگیری حادثه دلخراش قتل دانشجوی دانشگاه تهران گفت: صندوق رفاه دانشجویان برنامه‌ای برای بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان در دست اجرا دارد تا در صورت بروز هرگونه حادثه، خسارات مالی وارده جبران شود.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
اسفند ۱, ۱۴۰۳
در اجتماعی, اخبار
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
وزیر علوم مصوبات دومین جلسه ستاد پیگیری قتل دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران را اعلام کرد بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان/شناسایی تمامی معابر حادثه‌خیز که به خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها منتهی می‌شوند
0
اشتراک گذاری ها
31
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و نماینده رئیس جمهور در پیگیری حادثه دلخراش قتل دانشجوی دانشگاه تهران گفت: صندوق رفاه دانشجویان برنامه‌ای برای بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان در دست اجرا دارد تا در صورت بروز هرگونه حادثه، خسارات مالی وارده جبران شود.

به گزارش ایسنا، حسین سیمایی صراف وزیر علوم در پایان دومین جلسه ستاد پیگیری عوامل قتل دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران، مصوبات اتخاذ شده در این نشست را اعلام کرد و با اشاره به حادثه ناگوار قتل امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دانشگاه تهران در حادثه سرقت و زورگیری، اظهار داشت: در این نشست میزان پیشرفت تصمیماتی که روز شنبه این هفته در راستای حفظ امنیت دانشجویان و توسط مسئولان مرتبط با موضوع اتخاذ شده بود، مورد بررسی قرار گرفت.

سیمایی گفت: دانشگاه‌ها از اول هفته تاکنون برخی اقدامات فوری لازم را انجام داده‌اند که از آن جمله می توان به تأمین روشنایی و استقرار کیوسک‌های پلیس در دانشگاه تهران و برخی دیگر از دانشگاه‌ها اشاره کرد.

وی افزود: در این نشست مقرر شد، تمامی معابر حادثه‌خیز که به خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها منتهی می‌شوند، شناسایی شده و فهرست آن‌ها جهت تأمین امنیت و تامین روشنایی مطلوب به فرمانداری تهران ارائه شود.

وزیر علوم همچنین از برنامه‌های شهرداری تهران برای نصب دوربین‌های نظارتی پیشرفته در سطح شهر خبر داد و گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی، حدود پنج هزار دوربین نظارتی به‌زودی در نقاط حساس نصب خواهد شد. علاوه بر این، صندوق رفاه دانشجویان برنامه‌ای برای بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان در دست اجرا دارد تا در صورت بروز هرگونه حادثه، خسارات مالی وارده جبران شود.

وی تأکید کرد: به‌منظور افزایش امنیت، گشت‌های پلیس در نقاط مشخصی از دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی مستقر خواهند شد، که البته در دو سه روز اخیر نیز شاهد افزایش محسوس گشت‌های انتظامی بوده‌ایم.

در بخش دیگری از این نشست، وزیر علوم از نصب یادمانی به یاد امیرمحمد خالقی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران خبر داد و اعلام کرد که دانشگاه تهران پیشنهاد ساخت مدرسه‌ای به نام این دانشجوی شهید را نیز در محل اعلام‌شده از سوی خانواده وی ارائه داده است. دکتر سیمایی گفت: این جلسه نه‌تنها به درخواست من به عنوان وزیر علوم، بلکه به‌عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور برای پیگیری این حادثه و پیشگیری از رخدادهای مشابه برگزار شد.

وزیر علوم تاکید کرد: امنیت دانشجویان اولویتی انکارناپذیر است و دولت وظیفه تأمین آن را بر عهده دارد. این مطالبه دانشجویان کاملاً قانونی و به‌حق است و خوشبختانه جامعه دانشگاهی با مدیریت هوشمندانه مانع از سوءاستفاده برخی جریان‌ها از این موضوع شده‌ است.

به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دومین جلسه ستاد پیگیری عوامل قتل دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران به ریاست دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم و با حضور معاونان وزیر کشور، فرماندار تهران، مقامات عالی رتبه کشوری، انتظامی و امنیتی، و روسای دانشگاه های تهران شامگاه دوشنبه در محل ستاد وزارت علوم تشکیل شد.

انتهای پیام

برچسب ها: دانشجودانشگاه تهرانصندوق رفاهوزیرعلوم
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

وزیر علوم: جامعه در حال فقیر شدن نمی‌تواند به وفاق برسد/ به این بارو نرسیدیم که علوم انسانی حلال مشکلات است
اجتماعی

وزیر علوم: جامعه در حال فقیر شدن نمی‌تواند به وفاق برسد/ به این بارو نرسیدیم که علوم انسانی حلال مشکلات است

توسط rashidpoor206
آذر ۲۷, ۱۴۰۳
0
42

وزیر علوم با بیان اینکه به این بارو نرسیدیم که علوم انسانی زمینه ساز توسعه و حلال مشکلات است، گفت: یکی...

ادامه مطلب

رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران: ساخت و ساز در پارک لاله با ورود شورای شهر متوقف شد

اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۳
19
اولین جشنواره تئاتر دانشجویی قله

اولین جشنواره تئاتر دانشجویی قله

بهمن ۱۱, ۱۴۰۲
32

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • خوزستان ثروت ساز، اما هنوز قربانی در جاده ها مهر ۱۸, ۱۴۰۵
  • دو نیمکت در آستانه تغییر؛ سیروس پورموسوی در معادلات صنعت نفت و فجر سپاسی مهر ۱۷, ۱۴۰۵
  • هوش مصنوعی چگونه پزشکی را متحول می‌کند؟ مهر ۱۷, ۱۴۰۵
  • فوتبال ایران؛ وقتی اتاق فرمان به میدان دعوا تبدیل می‌شود مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • رئیس گروه محیط‌ زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو: خسارت به هورالعظیم در حفاری‌های میدان نفتی سهراب کاهش یابد مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • در دیدار با فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور قالیباف: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی در داخل کشور است مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • پزشکیان: نیاز باشد برای صرفه‌جویی مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی تعطیل میشوند/ اولویت تولید است مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • عشایر شوش در روز عشایر و روستا بر انسجام ملی و وفاداری به نظام تأکید کردند مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • خوزستان تماشاگر بازار سلامت خلیج فارس مهر ۱۲, ۱۴۰۵
  • از بالوتلی تا السد؛ یک وکیل ایرانی در مسیر تازه فوتبال بین‌المللی مهر ۱۲, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید