• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اخبار

دولت آمریکا در حال مذاکره برای خرید سهام اینتل

دولت آمریکا در حال مذاکره برای خرید سهام شرکت تولیدکننده تراشه اینتل است، اما هیچ جزئیاتی در مورد اندازه یا ارزش سهام بالقوه در این شرکت فاش نشده است.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
مرداد ۲۴, ۱۴۰۴
در اخبار, اقتصادی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
دولت آمریکا در حال مذاکره برای خرید سهام اینتل
0
اشتراک گذاری ها
11
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

دولت آمریکا در حال مذاکره برای خرید سهام شرکت تولیدکننده تراشه اینتل است، اما هیچ جزئیاتی در مورد اندازه یا ارزش سهام بالقوه در این شرکت فاش نشده است.

به گزارش ایسنا، اینتل اخیرا در ارائه نتایج برای سهامداران خود با مشکلاتی مواجه بوده، اما این شرکت ممکن است به زودی به یک رئیس دیگر پاسخگو باشد. طبق گزارش‌ها، دولت آمریکا سرگرم مذاکره برای خرید سهام این شرکت تراشه‌سازی است. اما هیچ جزئیاتی در مورد اندازه یا ارزش سهام بالقوه در این شرکت فاش نشده است و به نظر می‌رسد تمرکز بر افزایش حضور تولیدی اینتل در آمریکا است.

طبق گزارش بلومبرگ، این طرح می‌تواند به دولت آمریکا کمک کند تا به اینتل در ساخت مجتمع تراشه برنامه‌ریزی‌شده‌اش در اوهایو کمک کند. ساخت این مجتمع به دلیل تلاش‌های مداوم اینتل برای تغییر و تحول، به تعویق افتاده است.. اینتل در سال ۲۰۲۲، برنامه ساخت این تاسیسات با سرمایه‌گذاری اولیه ۲۰ میلیارد دلار را اعلام کرد که می‌تواند به مرور زمان به ۱۰۰ میلیارد دلار افزایش یابد. قرار بود سایت اوهایو شامل دو کارخانه تولیدی جدید باشد و تولید تراشه را تا سال ۲۰۲۵ آغاز کند، اما این برنامه تا دهه ۲۰۳۰ به تعویق افتاده است. «لیپ-بو تان»، مدیرعامل اینتل که جانشین پت گلسینگر شد، راه‌اندازی این کارخانه را بیش از پیش به تعویق انداخته است.

اینتل از اظهار نظر در مورد این گزارش خودداری کرد. سخنگوی این شرکت در بیانیه‌ای گفت: اینتل عمیقا متعهد به حمایت از تلاش‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای تقویت رهبری فناوری و تولید این کشور است. ما مشتاقانه منتظر ادامه همکاری خود با دولت ترامپ برای پیشبرد این اولویت‌های مشترک هستیم، اما در مورد شایعات یا گمانه‌زنی‌ها اظهار نظر نخواهیم کرد.

بر اساس گزارش انگجت، احتمال مالکیت دولتی اینتل، جدیدترین تغییر نگرش دولت آمریکا نسبت به این شرکت است. ترامپ چند روز پس از درخواست برای استعفای «لیپ-بو تان» به دلیل ارتباط او با چین، با مدیرعامل اینتل دیدار کرد و به نظر می‌رسد که اکنون دیدگاه مثبت‌تری نسبت به او دارد.

انتهای پیام

برچسب ها: اینتلدولت آمریکا
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • دانستنی‌های حقوقی | اجاره آیا مستأجر می‌تواند قرارداد اجاره را زودتر از موعد فسخ کند؟ شهریور ۳۰, ۱۴۰۵
  • اجرای طرح امنیت محله‌محور در شوش شهریور ۲۹, ۱۴۰۵
  • اجرای ۳۵ برنامه محوری و ۴۵۰ برنامه پایگاهی در هفته دفاع مقدس شوش شهریور ۲۹, ۱۴۰۵
  • دادستانی شوش با ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه‌ها شاوور برخورد می‌کند شهریور ۲۸, ۱۴۰۵
  • یادداشت امیر قنبرزاده “جشن‌های شهری؛ فرصتی برای تقویت نشاط اجتماعی و بازسازی ارتباط شهروندان” شهریور ۲۸, ۱۴۰۵
  • تیم ملی پس از جام جهانی؛ تغییر آغاز شده، زمان علیه تیم ملی است شهریور ۲۶, ۱۴۰۵
  • قیمت نفت کماکان صعودی ماند شهریور ۲۴, ۱۴۰۵
  • مدیر ستاد نوسازی ناوگان اعلام کرد اسقاط موتورسیکلت پس از ۶۰ سال عملیاتی شد/ مشوق جدید برای راکبان پلتفرمی شهریور ۲۴, ۱۴۰۵
  • فرماندار شوش: لایروبی سه رودخانه دز، شاوور و کرخه باید سرعت گیرد شهریور ۲۳, ۱۴۰۵
  • بقایی: عربستان درخواست تعویق نشست عمان را داد/زیردریایی آمریکایی غنیمت جنگی است شهریور ۲۳, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید