• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اخبار

در جلسه رسیدگی به مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان پزشکیان: با کاهش ۲۰ درصدی مصرف انرژی دستگاه‌های دولتی، می‌توان از تولید حمایت کرد

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت تأمین پایدار سوخت و انرژی واحدهای تولیدی، خواستار مدیریت و بهینه‌سازی مصرف انرژی، تخصیص سهمیه سوخت متناسب با عملکرد واقعی صنایع و توسعه ظرفیت‌های بومی تولید پنل‌های خورشیدی شد و تصریح کرد که باید با اصلاح الگوی مصرف، از قطع برق و آسیب به زنجیره تولید کشور جلوگیری شود.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
آبان ۱۴, ۱۴۰۵
در اخبار, اقتصادی, سیاسی
0
در جلسه رسیدگی به مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان پزشکیان: با کاهش ۲۰ درصدی مصرف انرژی دستگاه‌های دولتی، می‌توان از تولید حمایت کرد
0
اشتراک گذاری ها
1
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

مسعود پزشکیان شامگاه چهارشنبه ۱۳ آبان‌ماه، در جلسه رسیدگی به مسائل و مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان که با حضور وزرای صنعت، معدن و تجارت و نیرو و سرپرست وزارت نفت برگزار شد، با تأکید بر ضرورت ایجاد و توسعه شهرک‌های صنعتی متناسب با ظرفیت‌های سرزمینی و موقعیت منطقه‌ای اظهار داشت: فعالیت شهرک‌های صنعتی باید بر اساس ظرفیت‌ها و اقتضائات هر استان و منطقه طراحی و اجرا شود و نمی‌توان برای شیوه فعالیت تمامی واحدهای صنعتی، سازوکار و الگوی یکسانی در نظر گرفت.

رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت رصد و ارزیابی مستمر فعالیت صاحبان فرایندها و کسب‌وکارها در شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: چنانچه واحدهای صنعتی در زمینه تأمین سوخت و انرژی به حمایت و پشتیبانی دولت نیاز داشته باشند، پس از انجام ارزیابی‌های میدانی و راستی‌آزمایی، از حمایت‌های لازم برخوردار خواهند شد. هر صنف و واحدی نیز که با مشکل یا کمبود مواجه باشد، برای رفع آن با جدیت اقدام خواهیم کرد. بر همین اساس، نحوه ارائه خدمات و تأمین انرژی مورد نیاز باید متناسب با شرایط هر استان، شهر و منطقه تعیین و دارای سازوکار مشخص و روشنی باشد.

پزشکیان با اشاره به شرایط جاری کشور و پیچیدگی‌های موجود در حوزه تأمین انرژی، بهینه‌سازی مصرف سوخت را از اولویت‌های اساسی برشمرد و گفت: در گام نخست، دستگاه‌ها و نهادهای دولتی موظف‌اند مصرف سوخت و انرژی خود را به‌درستی مدیریت کنند و پس از آن، با توجه به اولویت‌ها و نیازهای موجود، انرژی مورد نیاز بخش‌های صنعت، کشاورزی و حمل‌ونقل اختصاص یابد. فرایندها باید به‌گونه‌ای نظارت و مدیریت شوند که امکان سوءاستفاده از سهمیه‌های حمایتی سوخت وجود نداشته باشد. به‌عنوان نمونه، در حوزه تأمین و مصرف سوخت ناوگان حمل‌ونقل، میزان پیمایش باید مبنای تخصیص سهمیه سوخت قرار گیرد. اگر تمامی دستگاه‌های دولتی بتوانند ۲۰ درصد از مصرف انرژی خود را کاهش دهند، امکان تأمین مستمر انرژی مورد نیاز کسب‌وکارها و صنعتگران نیز بیش از پیش فراهم خواهد شد.

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت انطباق برنامه‌ها و طرح‌های تأمین سوخت و انرژی صنعتگران با واقعیت میزان مصرف واحدهای تولیدی تصریح کرد: شخصاً از طریق ایجاد ساختارها و سازوکارهای مرتبط، پیگیر رصد و پایش میزان مصرف سوخت و انرژی در بخش صنعت و سایر بخش‌های تولیدی هستم. باید به‌سمتی حرکت کنیم که با اصلاح الگوی مصرف، سطح بهره‌وری و میزان تولید افزایش یابد و سهمیه سوخت واحدهای تولیدی نیز بر مبنای عملکرد واقعی آن‌ها اختصاص پیدا کند. چنانچه واحدهای تولیدی به سهمیه بیشتری نیاز داشته باشند، می‌توانیم از ظرفیت دیپلماسی فعال و ارتباطات برقرارشده با کشورهای همسایه برای تأمین نیازهای موجود بهره بگیریم.

پزشکیان با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت مشارکت عمومی در فرهنگ‌سازی و اصلاح الگوی مصرف انرژی، نقش مساجد و محلات را در این زمینه اساسی دانست و تصریح کرد: نحوه ارائه خدمات در حوزه تأمین حامل‌های انرژی باید آگاهانه و مبتنی بر تدابیر تخصصی باشد تا از هدررفت انرژی، به‌ویژه اتلاف حرارتی در فصل سرما، پیشگیری شود. شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود. تحقق این هدف به نحوه مدیریت مصرف سوخت و چگونگی تعامل ما با جامعه و گروه‌های هدف وابسته است. تأمین برق و سوخت کارخانه‌ها یک اصل اساسی است و باید فرایندها به‌گونه‌ای مدیریت شوند که در این میان، هیچ‌یک از حلقه‌های زنجیره تولید، توزیع و مصرف متضرر نشوند.

رئیس‌جمهور ایجاد زیست‌بومی تخصصی در حوزه ساخت و تولید پنل‌های خورشیدی را نیز ضرورتی اساسی برشمرد و گفت: با همکاری دانشگاه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان، در تلاش هستیم اکوسیستمی با هدف بومی‌سازی تولید پنل‌های خورشیدی و تجهیزات مورد نیاز برای بهره‌گیری از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر در کشور ایجاد کنیم. در حوزه استفاده از پنل‌های خورشیدی نباید صرفاً مصرف‌کننده فناوری باشیم؛ بلکه می‌توانیم در بلندمدت به کشوری پیشتاز در عرضه زنجیره تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر تبدیل شویم و به‌تدریج وابستگی خود را به استفاده از سوخت‌های فسیلی کاهش دهیم. بر همین مبنا، باید دانشگاه‌ها را به‌سمتی هدایت کنیم که دانش، توانمندی‌های علمی و مهارتی خود را با الزامات و نیازهای این زیست‌بوم هماهنگ و منطبق سازند.

انتهای پیام

تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
اخبار

رئیس کل دادگستری استان تهران خبر داد: بازگشت ۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور

توسط rashidpoor206
آبان ۱۴, ۱۴۰۵
0
1

به گزارش  صبح ملت نیوزنقل  از قوه قضاییه، ناصر عتباتی در نشست تخصصی با قضات و مدیران مجتمع ویژه رسیدگی...

ادامه مطلب
قالیباف: اکنون وقت تصمیم‌گیری آمریکا برای جلب اعتماد ایران است

پاسخ قالیباف به ونس: از این سخنرانی‌ها که بگذریم، چرا این حرفها را به رییست نمی‌گویی؟

آبان ۱۴, ۱۴۰۵
1
محمد معصومی: عمر سیاسی ترامپ نهایتاً ۶ ماه است؛ تاریخ ملت‌ها را با تهدید نمی‌توان متوقف کرد

محمد معصومی: عمر سیاسی ترامپ نهایتاً ۶ ماه است؛ تاریخ ملت‌ها را با تهدید نمی‌توان متوقف کرد

آبان ۱۳, ۱۴۰۵
37
بقائی: سیاست اتحادیه اروپا آزار دادن مردم ایران است

بقائی خطاب به آمریکا: چاره‌ای جز درک این واقعیت ندارید که ایران شکست‌ناپذیر است

آبان ۱۳, ۱۴۰۵
1
در پیامی به‌مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی رهبر انقلاب: اگر کسانی اندک امیدی به تغییر رفتار نظام سلطه دارند، سخت در اشتباهند

در پیامی به‌مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی رهبر انقلاب: اگر کسانی اندک امیدی به تغییر رفتار نظام سلطه دارند، سخت در اشتباهند

آبان ۱۳, ۱۴۰۵
2
مجوز قطع و حمل درختان باغ‌موزه شوش صادر نشده است

مجوز قطع و حمل درختان باغ‌موزه شوش صادر نشده است

آبان ۱۲, ۱۴۰۵
17

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • رئیس کل دادگستری استان تهران خبر داد: بازگشت ۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور آبان ۱۴, ۱۴۰۵
  • پاسخ قالیباف به ونس: از این سخنرانی‌ها که بگذریم، چرا این حرفها را به رییست نمی‌گویی؟ آبان ۱۴, ۱۴۰۵
  • در جلسه رسیدگی به مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان پزشکیان: با کاهش ۲۰ درصدی مصرف انرژی دستگاه‌های دولتی، می‌توان از تولید حمایت کرد آبان ۱۴, ۱۴۰۵
  • محمد معصومی: عمر سیاسی ترامپ نهایتاً ۶ ماه است؛ تاریخ ملت‌ها را با تهدید نمی‌توان متوقف کرد آبان ۱۳, ۱۴۰۵
  • بقائی خطاب به آمریکا: چاره‌ای جز درک این واقعیت ندارید که ایران شکست‌ناپذیر است آبان ۱۳, ۱۴۰۵
  • در پیامی به‌مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی رهبر انقلاب: اگر کسانی اندک امیدی به تغییر رفتار نظام سلطه دارند، سخت در اشتباهند آبان ۱۳, ۱۴۰۵
  • مجوز قطع و حمل درختان باغ‌موزه شوش صادر نشده است آبان ۱۲, ۱۴۰۵
  • محمد معصومی در مراسم وداع با حمید علیدوستی: برای ادای احترام به مردی آمدم که بخشی از خاطرات فوتبالی و زندگی من است آبان ۱۲, ۱۴۰۵
  • قطع درختان باغ‌موزه شوش با کدام مجوز؟ درآمد حاصل کجا هزینه می‌شود؟ آبان ۱۲, ۱۴۰۵
  • درخواست کنشگران و دوستداران میراث فرهنگی آثار باستانی ایران گنج شخصی نیست/ با غارتگران برخورد قاطع شود آبان ۱۲, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید