• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی ورزشی

راز شکست استرالیا مقابل کره جنوبی از زبان آرنولد

سرمربی استرالیاگفت که کیفیت بازیکنان کره جنوبی مانع خواست تیمش برای گل نخوردن در دقایق پایانی شد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
بهمن ۱۴, ۱۴۰۲
در ورزشی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
راز شکست استرالیا مقابل کره جنوبی از زبان آرنولد
0
اشتراک گذاری ها
28
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

سرمربی استرالیا در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا گفت که کیفیت بازیکنان کره جنوبی مانع خواست تیمش برای گل نخوردن در دقایق پایانی شد.

به گزارش ایسنا، استرالیا جمعه شب در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا با نتیجه ۲ بر یک مقابل کره جنوبی شکست خورد.

این اتفاق در شرایطی افتاد که کره جنوبی برای چهارمین بار در این دیدار پس از دقیقه ۹۰ گل‌زنی کرد تا با این گل بازی به تساوی کشیده شود و در وقت‌های اضافه با درخشش سون به برتری برسند.

گل‌زنی در دقایق پایانی برای کره در شرایطی رخ داد که آرنولد در نشست قبل از این بازی در واکنش به گلزنی کره‌ای‌ها در دقایق پایانی گفته بود: «ما باید تمرکز زیادی داشته باشیم. آنها ترکیب قوی‌ای دارند. ما باید بدانیم چه کار کنیم. ما روی نقاط قوت کره کار کرده‌ایم و از نظر دفاعی آماده هستیم. عملکرد خوبی در بازی قبلی‌مان داشتیم اما باید ببینیم فردا فوتبال برای ما چه می‌خواهد. ما جلو می‌رویم و می‌بینیم که در این جام چه اتفاقی می‌افتد.»

پس از بازی خبرنگار ایسنا درباره این موضوع از آرنولد پرسید که با وجود تاکیدش در نشست قبل از بازی چرا نتوانستند این موضوع را کنترل کنند که او پاسخ داد: «کره جنوبی شامل بازیکنان باکیفیتی در لیگ‌های خارجی است. این بازیکنان در بایرن مونیخ، تاتنهام و پاری‌سن ژرمن بازی می‌کنند و این دلیلی است که آنها می‌توانند به این شکل عمل کنند. امشب هم در نهایت به همین دلیل آنها ما را مجازات کردند.»

انتهای پیام

برچسب ها: جام ملت‌های آسیاسرمربی استرالیاکره جنوبی
پست قبلی

کلینزمن: ما زامبی هستیم، پس مراقب باشید!

پست‌ بعدی

رونالدو در اندیشه ریاست بر باشگاه النصر

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

آزمون، تنها ایرانی تیم منتخب جام ملت‌ها
ورزشی

آزمون، تنها ایرانی تیم منتخب جام ملت‌ها

توسط rashidpoor206
بهمن ۲۳, ۱۴۰۲
0
9

  سردارآزمون تنها بازیکن ایرانی حاضر در تیم منتخب جام ملت‌های آسیاست. به گزارش ایسنا، قطر به عنوان قهرمانی جام...

ادامه مطلب
یادداشتی از عملکرد ایران در جام ملت‌های آسیا

یادداشتی از عملکرد ایران در جام ملت‌های آسیا

بهمن ۲۰, ۱۴۰۲
29

روزنامه الریاضیه عربستان: نگرانی ایرانیان بی‌مورد است

بهمن ۱۸, ۱۴۰۲
22

پاسخ قاطع به اعتراض خبرنگاران عربی درباره نام «خلیج فارس»

بهمن ۱۷, ۱۴۰۲
26

پیام جدی سرمربی قطر برای بازیکنان قبل از بازی با ایران

بهمن ۱۷, ۱۴۰۲
14

سوءاستفاده قطر از امتیاز میزبانی/ فقط ۱۰۰۰ بلیت برای ایرانی‌ها!

بهمن ۱۶, ۱۴۰۲
20
پست‌ بعدی
رونالدو در اندیشه ریاست بر باشگاه النصر

رونالدو در اندیشه ریاست بر باشگاه النصر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید