• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اجتماعی

دو اثر سرچشمه های رودخانه شاوور و درخت چند صد ساله شوش در انتظار ثبت ملی

نشست مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با فعالان و انجمن های مردم نهاد حوزه میراث فرهنگی و صنایع دستی برگزار شد.

mahdi alkathier توسط mahdi alkathier
فروردین ۳۱, ۱۴۰۵
در اجتماعی, خوزستان, فرهنگی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
دو اثر سرچشمه های رودخانه شاوور و درخت چند صد ساله شوش در انتظار ثبت ملی
0
اشتراک گذاری ها
10
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

🔵 نشست مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان با فعالان و انجمن های مردم نهاد حوزه میراث

⭕️ دو اثر سرچشمه های رودخانه شاوور و درخت چند صد ساله شوش در انتظار ثبت ملی   

به گزارش  خبرنگار  صبح ملت نیوز ،در این نشست آقای محمد جوروند به همراه همه معاونین حوزه های مختلف خود و با حضور مسئول انجمن های مردم نهاد استانداری خوزستان نشستی صمیمی با فعالان حوزه میراث برگزار کرد.

در این برنامه از تمام شهرستانهای دارای اداره میراث فرهنگی مانند شهرستان شوش با دو اثر ثبت جهانی،شوشتر با یک اثر ثبت جهانی، دزفول، زیدون، اندیمشک، حمیدیه، حویزه و همچنین اهواز فعالانی حضور داشتند.

از طرف شوش که مهمترین قطب ثبت میراث بود، سه نفر فعال بنامهای عظیم کثیر، الهام ضمدی و مهدی آل کثیر حضور یافتند.

ابتدای این برنامه آقای قاسم آل کثیر از فعالان ملی و استانی حوزه میراث از مدیران استانی میراث فرهنگی خوزستان خواست، نسبت به میراث شوش که متشکل از ۳ حوزه تاریخی، معنوی و طبیعی است، توجه ویژه ایی داشته باشند و نسبت به برگزاری جشنواره های وعده داده شده اهتمام بورزند تا شوش بیشتر معرفی شود و از حضور گردشگران بیشتری بهرمند گردد.

باسم حمادی از دیگر فعالان ملی و استانی شناخته شده نیز نسبت به تجاوز به حریم تاریخی برخی مکانها از جمله شهرستان حمیدیه انتقاد کرد و خواستار توجه ویژه به این موضوع شد.

در ادامه مهدی آل کثیر خبرنگار و فعال حوزه میراث نیز نسبت به کمبود زیرساختها و امکانات و تجهیزات موجود در دو پایگاههای شوش و چغازنبیل انتقاد کرد و خواستار توجه بیشتر به این شهر تاریخی شد.

آل کثیر در ادامه از تعلل و اجرای برخی طرحها از جمله کوچه سرباز جاوید و پروژه هایی که توسط میراث مجوز آنها صادر نشده و نیمه کاره و متروکه شده اند انتقاد کرد.

مهدی ال کثیر اشاره ایی به وضعیت این روزهای کشور داشت و با توجه به افتخار افرینی، اتحاد و همبستگی بی سابقه مردم و رزمندگان که بیش از این در کتابهای تاریخی آن را خوانده می شد ولی امروزه به وضوح دیده می شود.
نقش وزارت میراث فرهنگی و گردشگری در معرفی درست ایران به تمام جهان را با تولید محتوی و برنامه های مختلف تاثیر بخش دانست.

در پایان محمد جوروند مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز از نگاه ویژه خود به شهرستان باستانی شوش اشاره کرد.

وی اجرای پروژه های مانند سردر ورودی پایگاه جهانی شوش و فاز اول محوطه سازی ساحلی رودخانه شاوور را متذکر شد و از ثبت دو اثر مهم سرچشمه های شاوور و درخت چند صد ساله شوش در ماههای آینده وعده داد.

جوروند از کمبود شدید تخصیص اعتبار در حوزه میراث و کارهای به جا مانده از دوره های گذشته گفت و خواستار کمک تمام فعالان برای اتمام پروژه های بجا مانده از قبل شد.

محمد جوروند مدیر کل میراث همچنین از اهتمام برای اجرایی کردن موزه منطقه ایی باستان شناسی استان خوزستان که حدود ۲۱ سال نیمه کاره مانده سخن گفت.

جوروند فرسودگی ساختمانها و ماشین الات و کمبود نیرو را در برخی شهرها ریشه در گذشته و کمبود اعتبارات دانست و خواستار کمک تمام دلسوزان از مسئولین تا فعالان و خبرنگاران جهت جذب اعتبار برای خوزستان این استان باستانی و تاریخی کشور شد تا بتوان ادارات، یگانها و تجهیزات را افزایش داد.

خبرنگار: مهدی ال کثیر

برچسب ها: چغازنبیلشوشمیراث فرهنگی
تبلیغات
mahdi alkathier

mahdi alkathier

RelatedPosts

انهدام دو باند حفاری غیرمجاز در شهرستان کرخه
اجتماعی

انهدام دو باند حفاری غیرمجاز در شهرستان کرخه

توسط mahdi alkathier
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۵
0
19

  مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خوزستان به قاچاقچیان و حفاران غیرمجاز هشدار داد که به محوطه‌های تاریخی...

ادامه مطلب
باند حفاری غیرمجاز آثار باستانی در شوش متلاشی شد

باند حفاری غیرمجاز آثار باستانی در شوش متلاشی شد

مهر ۲۹, ۱۴۰۴
210
کعب‌عمیر: با استخراج غیرقانونی رمزارزها برخورد شود

کعب‌عمیر: با استخراج غیرقانونی رمزارزها برخورد شود

شهریور ۱۳, ۱۴۰۴
15

روستاییان، کارگران، گردشگران و رهگذران در جاده‌ی مرگ چغازنبیل جان می‌بازند/ رد پای کم‌کاری چندین وزارتخانه در یک فاجعه‌ی تکراری

مرداد ۷, ۱۴۰۴
18
نخستین نشست خبری دادستان جدید شهرستان کرخه برگزار شد/  بررسی وضعیت رسانه‌ها، تأکید بر شفافیت، قانون‌گرایی و مقابله با رسانه‌های بی‌مجوز

نخستین نشست خبری دادستان جدید شهرستان کرخه برگزار شد/ بررسی وضعیت رسانه‌ها، تأکید بر شفافیت، قانون‌گرایی و مقابله با رسانه‌های بی‌مجوز

خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
28
شهردار شوش اعلام کرد:تخریب ساخت‌وساز غیرمجاز در شوش/برخورد جدی وقانونی بااملاک متخلف ادامه دارد

شهردار شوش اعلام کرد:تخریب ساخت‌وساز غیرمجاز در شوش/برخورد جدی وقانونی بااملاک متخلف ادامه دارد

اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
27

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • دستگیری سارقان مشاعات ساختمانی در شوش شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
  • چرا میراث فرهنگی دیر به صحنه جرم می‌رسد؟ شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
  • در هجدهمین نشست سران بریکس پلاس مطرح کرد پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
  • عراقچی :برای رفع موانع عضویت ایران در بانک توسعه نوین بریکس تلاش می‌کنیم شهریور ۲۱, ۱۴۰۵
  • در بازارهای جهانی قیمت طلا افزایش یافت شهریور ۲۱, ۱۴۰۵
  • چهار بازی لغو شد؛ سازمان لیگ بعداً فکرش را می‌کند! شهریور ۲۰, ۱۴۰۵
  • آغاز مسیر تخصصی ارتقای ریتینگ شطرنج‌بازان دزفولی با تدریس استاد عبدالامیر خطیب‌زاده دوانی شهریور ۱۸, ۱۴۰۵
  • پرسنلی با معیشت درمانده ؛ از سختی کار تا صف مهاجرت: شهریور ۱۷, ۱۴۰۵
  • تیم ملی با لیست آماده به لیگ نگاه می‌کند؟ شهریور ۱۷, ۱۴۰۵
  • معاون وزیر نفت اعلام کرد کارت جایگاه‌ها محدود نمی‌شود/تغییر قیمت بنزین فقط برای نرخ سوم شهریور ۱۶, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید