• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اخبار

حساب‌ شرکت ملی نفت ایران را بستند

بانک دولتی صنعت و معدن حساب‌های شرکت ملی نفت را به خاطر بدهی مالیاتی بست.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
مرداد ۱۴, ۱۴۰۵
در اخبار, اقتصادی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
حساب‌ شرکت ملی نفت ایران را بستند
0
اشتراک گذاری ها
15
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

گروه اقتصادی صبح ملت نیوزبه نقل از  خبرگزاری فارس؛ کسب اطلاع فارس نشان می‌هد که حساب‌های شرکت ملی نفت بسته شده است. این اقدام توسط بانک صنعت و معدن که یک بانک دولتی است و مدیرعامل آن توسط وزارت اقتصاد منصوب می‌شود، انجام شده است.پیش از این وزارت خزانه‌داری آمریکا در قالب تحریم اقدام به محدودیت مالی برای شرکت ملی نفت کرده بود.اقدام بانک صنعت و معدن در شرایطی انجام می‌شود که طبق قانون بودجه بدهی‌های شرکت ملی نفت تا پایان سال ۱۴۰۵ امهال شده و این شرکت تا آخر اسفند برای بازپرداخت بدهی‌ها (مالیاتی )مهلت دارد.

حساب‌های شرکت ملی نفت ایران «به‌دلیل بدهی  مالیاتی مسدود شدند»
🔸رسانه‌های ایران گزارش دادند که بانک صنعت و معدن حساب‌های شرکت ملی نفت ایران را به دلیل بدهی مسدود کرده است.

🔸پیشتر نیز معاون مالیاتی شرکت ملی نفت ایران از صدور جریمه توسط سازمان امور مالیاتی برای کل تراکنش‌ها و فروش‌های این شرکت خبر داده بود.
🔸او در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، رقم این جریمه را «۲۸۷ هزار میلیارد تومان» اعلام کرده و گفته بود: «چون این رقم در بودجه شرکت ملی نفت که شرکتی دولتی است دیده نشده، اصلا قابلیت پرداخت وجود ندارد».

🔸به گفته این مقام، «صادرات شرکت نفت هم بر اساس مصوبات بالادستی، قابلیت افشای اطلاعات ندارد و سازمان امور مالیاتی بدون این‌که این‌ها را در نظر بگیرد، جریمه کرده است».

🔸سایت «امتداد» با اشاره به مسدود شدن حساب‌های بانکی شرکت ملی نفت، ضمن انتقاد از این تصمیم نوشته که از یک سو غول‌های نفتی جهان بحران‌های ژئوپلیتیک را به سودهای کم‌سابقه تبدیل می‌کنند و میلیاردها دلار به ترازنامه خود می‌افزایند، و از سوی دیگر، بزرگ‌ترین شرکت نفتی ایران در میانهٔ همان بحران‌ها با محدودیت‌های مالی و مسدود شدن حساب‌های بانکی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

اجتماعی

دستگیری سارقان مشاعات ساختمانی در شوش

توسط mahdi alkathier
شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
0
5

دستگيري سارقان مشاعات ساختمانی در شوش جانشین انتظامی شوش از دستگيری ۲ سارق مشاعات ساختمانی با ۸ فقره سرقت در...

ادامه مطلب
چرا میراث فرهنگی دیر به صحنه جرم می‌رسد؟

چرا میراث فرهنگی دیر به صحنه جرم می‌رسد؟

شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
5
در هجدهمین نشست سران بریکس پلاس مطرح کرد پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود

در هجدهمین نشست سران بریکس پلاس مطرح کرد پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود

شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
3
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: دیپلماسی و میدان را نمی‌توان از هم منفک و جدا دانست بلکه این ۲ مکمل یکدیگر هستند.

عراقچی :برای رفع موانع عضویت ایران در بانک توسعه نوین بریکس تلاش می‌کنیم

شهریور ۲۱, ۱۴۰۵
4
در بازارهای جهانی قیمت طلا افزایش یافت

در بازارهای جهانی قیمت طلا افزایش یافت

شهریور ۲۱, ۱۴۰۵
4
چهار بازی لغو شد؛ سازمان لیگ بعداً فکرش را می‌کند!

چهار بازی لغو شد؛ سازمان لیگ بعداً فکرش را می‌کند!

شهریور ۲۰, ۱۴۰۵
13

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • دستگیری سارقان مشاعات ساختمانی در شوش شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
  • چرا میراث فرهنگی دیر به صحنه جرم می‌رسد؟ شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
  • در هجدهمین نشست سران بریکس پلاس مطرح کرد پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود شهریور ۲۲, ۱۴۰۵
  • عراقچی :برای رفع موانع عضویت ایران در بانک توسعه نوین بریکس تلاش می‌کنیم شهریور ۲۱, ۱۴۰۵
  • در بازارهای جهانی قیمت طلا افزایش یافت شهریور ۲۱, ۱۴۰۵
  • چهار بازی لغو شد؛ سازمان لیگ بعداً فکرش را می‌کند! شهریور ۲۰, ۱۴۰۵
  • آغاز مسیر تخصصی ارتقای ریتینگ شطرنج‌بازان دزفولی با تدریس استاد عبدالامیر خطیب‌زاده دوانی شهریور ۱۸, ۱۴۰۵
  • پرسنلی با معیشت درمانده ؛ از سختی کار تا صف مهاجرت: شهریور ۱۷, ۱۴۰۵
  • تیم ملی با لیست آماده به لیگ نگاه می‌کند؟ شهریور ۱۷, ۱۴۰۵
  • معاون وزیر نفت اعلام کرد کارت جایگاه‌ها محدود نمی‌شود/تغییر قیمت بنزین فقط برای نرخ سوم شهریور ۱۶, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید