دادستان شوش:
دستورات قضایی لازم برای دستگیری عوامل حادثه قتل وکیل صادر شد
دادستان عمومی وانقلاب شوش گفت: شب گذشته درجریان درگیری مسلحانه دوطایفه یک نفر درحین تردد درسطح شهر براثر اصابت گلوله جان خود را ازدست داد که بلافاصله دستورات قضایی لازم برای شناسایی ودستگیری عوامل وافراد دخیل در این حادثه صادر شده است.
به گزارش خبرنگار صبح ملت؛ مهدی امیرخانی، با قاطعیت اعلام کرد: «با افرادی که نظم عمومی شهر را برهم میزنند و باعث رعب و وحشت شهروندان میشوند، برخورد جدی و قانونی خواهد شد. هیچ کوتاهی و مسامحهای در حفظ امنیت مردم پذیرفتنی نیست و قانون با تمام قدرت با متخلفان برخورد خواهد کرد.»
دادستان عمومی وانقلاب شوش تاکید کرد که رعایت نظم و آرامش اجتماعی مسئولیتی همگانی است و رفتارهای خشونتآمیز، پیامدهای جبرانناپذیری برای فرد و جامعه دارد.
به گزارش خبرگزاریهای محلی شهرستان شوش در استان خوزستان
، دیشب در شهر شوش بر اثر نزاع مسلحانه یک وکیل که در حال عبور بود، مورد اصابت گلوله رها شده نامعلوم از طرفین شد که در دم جان باخت.
خبرنگار: مهدی ال کثیر