• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی سیاسی

سخنگوی دولت در نشست هفتگی مطرح کرد درخواست از مجلس برای جلوگیری از افزایش تورم/دستور رئیسی برای واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی

بهادری جهرمی به عنوان سخنگوی دولت از مجلس خواست که خط قرمز رشد اقتصادی ۸ درصدی و جلوگیری از افزایش تورم را رعایت کند.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
بهمن ۱۷, ۱۴۰۲
در سیاسی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
بهادرجهرمی

بهادرجهرمی

0
اشتراک گذاری ها
22
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

RelatedPosts

وضعیت امروز رسانه‌ها در گفت‌وگو با مهرداد خدیر از توقیف‌های فله‌ای مطبوعات تا اشک‌های پنهانی روزنامه‌نگاران

سخنگوی دولت اعلام کرد جزئیات تازه از اصلاح قیمت بنزین/ دولت زمان اجرا را اعلام می‌کند

ترامپ بار دیگر از لفاظی‌های خود عقب‌نشینی کرد؛ حمله نمی‌کنم

تبلیغات

بهادری جهرمی به عنوان سخنگوی دولت از مجلس خواست که خط قرمز رشد اقتصادی ۸ درصدی و جلوگیری از افزایش تورم را رعایت کند.

به گزارش ایسنا، علی بهادری جهرمی در نشست خبری هفتگی خود در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای رفع ناترازی بودجه، گفت: طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه ناترازی‌ها به دلیل تغییرات مجلس در لایحه بودجه انجام شده که منابع لازم برای آن حداقل ۴۰۰ همت برآورد شده که عدد بسیاربالایی است و به نوعی شاکله کلی بودجه را تحت تاثیر قرار داده است. یعنی حدود یک‌پنجم بودجه با مصارفی مواجه شده که منابعی برای آن در نظر گرفته نشده است.

خط قرمز همه ما رشد اقتصادی ۸ درصدی و جلوگیری از افزایش تورم باشد

سخنگوی دولت یادآور شد: کسری بودجه یکی از عوامل اصلی ایجاد تورم و دیگر مشکلات است و انتظار می‌رود با همکاری و تعامل و کارشناسی بیشتر این موارد را بهتر بررسی کنیم.

بهادری جهرمی گفت: همچنان در مجلس فرصت در این زمینه‌ باقی است و به عنوان سخنگوی دولت از مجلس خواهش می‌کنم که خط قرمز همه ما رشد اقتصادی ۸ درصدی و جلوگیری از افزایش تورم باشد.

سیاست افزایش عرضه یا تولید بنزین ؛ برنامه دولت برای رفع ناترازی

دبیر هیئت دولت در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای رفع ناترازی در مصرف بنزین، گفت: استاندارد مصرف ما در حوزه‌های مختلف انرژی مقداری بالاست. برای حل این ناترازی، سیاست دولت غیرقیمتی بوده است و در همین راستا با جدیت پیش می‌رود. اولین سیاست افزایش عرضه یا تولید بنزین است.

وی افزود: مثلاً فقط فاز ۱۴ پالایشگاه پارس جنوبی با سرمایه‌گذاری ۲.۷ میلیارد دلاری، به بهره‌برداری رسید و ۵۰ میلیون مترمکعب در روز به افزایش تولید رسید. با سرمایه‌گذاری‌های متعدد در خوراک نفت و میعانات گازی پالایشگاه‌ها به ۵ درصد افزایش در طول سال گذشته رسیدیم.

بهادری جهرمی یادآور شد: تولید بنزین در دو سال گذشته افزایش داشته است اما سرعت یا نرخ رشد مصرف هم در دولت بالاست. همزمان دولت هم مسیر افزایش تولید را با سرعت پیش می‌برد و هم مسیرهای کنترل غیرقیمتی از جمله جلوگیری از قاچاق که به کشف و برخورد ۳۰ میلیون لیتر بنزین منجر شده را پیش می‌برد.

دبیر هیئت دولت گفت: در عموم ایام سال ترازی در تولید و مصرف دارند. مگر زمانی که در اوج مصرف باشیم یا زمانی که پالایشگاه در اورهال قرار دارد، نیاز می‌شود از روش‌های مختلفی برای پرکردن مخازن، ذخیره‌سازی یا جبران تولید آن پالایشگاه، استفاده شود.

دستور رئیس‌جمهور برای واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره مشارکت بخش خصوصی در حوزه‌های نفتی، گفت: پیش‌از این رویکرد غلط نگاه به بیرون و بی‌توجهی به ظرفیت‌های داخلی حاکم بود. در این دولت نگاه به درون در پیشبرد پروژه‌ها جایگزین نگاه به بیرون شده است و پیرو بیانات رهبر انقلاب، دولت اهتمام ویژه‌ای به واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی دارد. رئیس‌جمهور هم دستور ویژه‌ای مبنی بر بازنگری رویکرد واگذاری پروژه‌ها به سمت این‌که هرچه بیشتر از بخش خصوصی استفاده شود، داده است.

وی با بیان این‌که «فرایند مناقصه‌ها معمولاً ۴۰ ماه طول می‌کشید»، یادآور شد: در دولت سیزدهم یعنی در همین مدت کمتر از ۴۰ ماه، ۶ قرارداد برای توسعه ۷ میدان نفتی و گازی به ارزش ۴ و نیم میلیارد دلار منعقد، تنفیذ و عملیات اجرایی آن انجام شده است که در نتیجه آن ۱۹۰ هزار بشکه به تولید کشور افزوده شده است.

بهادری جهرمی گفت: همچنین ۵ قرارداد برای ۸ میدان نفتی و گازی به ارزش ۱۴ میلیارد دلار تا پایان امسال منعقد می‌شود که تقریباً در همه این قراردادها طرف حساب ما بخش خصوصی خواهد بود و در نتیجه این قراردادها، انتظار داریم که ۳۹۰ هزار بشکه نفت و ۳۰ میلیون متر مکعب گاز به ظرفیت تولید کشور افزوده شود.

تصویب آیین‌نامه اجرایی ماده ۲۴ قانون بهبود محیط کسب‌وکار

دبیر هیئت دولت در بخش دیگری از این نشست با اعلام تصویب آیین‌نامه اجرایی ماده ۲۴ قانون بهبود محیط کسب‌وکار، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مهم و بجای بخش خصوصی، تغییرات یک‌شبه و مکرر مقررات و دستورالعمل‌ها بود. رفع این دغدغه در سال ۹۰ در ماده ۲۴ قانون بهبود محیط کسب‌وکار پیش‌بینی شد، اما عملا اجرایی نشد؛ چراکه دستگاه‌ها به‌بهانه‌های واهی و ذکر مواردی همچون محرمانگی از اجرای آن سر باز می‌زدند.

سخنگوی دولت گفت: اکنون و با تصویب آیین‌نامه اجرایی ماده ۲۴ در دولت، دستگاه‌ها مکلف شده‌اند قوانین و دستورالعمل‌هایی را که برای فعالیت‌های بخش خصوصی دارای اهمیت است، پیش از اجرایی شدن، منتشر کنند.

وی ادامه داد: در تدوین این آیین‌نامه نظرات فعالان بخش خصوصی، اتاق‌ها و دستگاه‌های متولی گرفته شده است. این آیین‌نامه به پیش‌بینی‌پذیر کردن اقتصاد و ایجاد فضای آرامش و ثبات برای فعالان اقتصادی کمک شایانی می‌کند.

بهادری جهرمی یادآور شد: پیش‌از این هم دولت در راستای رفع دغدغه‌های فعالان اقتصادی اقداماتی انجام داده بود. اصلاح فرآیندهای گمرکی و نصف شدن دستورالعمل‌های گمرکی، ارتقاء شاخص امنیت سرمایه‌گذاری و مقررات‌زدایی و تسهیل صدور مجوزها که طبق آن در حال حاضر امکان صدور ۹۷ درصد مجوزهای کسب‌وکار در بستر درگاه ملی مجوزها وجود دارد، از این موارد است.

دفتر هیئت دولت در ۱۲ عنوان شغلی اقدام به جذب نخبگان می‌کند

دبیر هیئت دولت در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات دولت برای جذب و بکارگیری نخبگان، اظهار کرد: سازمان اداری استخدامی مجوزهای لازم برای جذب نخبگان طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را صادر کرده و جذب ۱۶۰ نخبه از سوی سازمان برنامه تامین اعتبار شده است.

وی افزود: علاوه‌ بر اجرایی شدن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، سومین فراخوان جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی هم منتشر شده است. دفتر هیئت دولت نیز در ۱۲ عنوان شغلی اقدام به جذب نخبگان می‌کند. رشد ۸ برابری اشتغال در شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله اقدامات دولت در راستای حمایت از نخبگان است.

۲۴۰۰ پروژه به ارزش ۴۱۰ هزار میلیارد تومان در دهه فجر افتتاح می‌شود

بهادری جهرمی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای بهره‌برداری از پروژه‌ها در «دهه فجر»، اظهار کرد: ۲۴۰۰ پروژه به ارزش ۴۱۰ هزار میلیارد تومان در دهه فجر افتتاح می‌شود. بخشی از این طرح‌ها و پروژه‌ها افتتاح شده و بقیه نیز تا پایان دهه فجر افتتاح خواهند شد. از این میان، ۱۵ طرح مربوط به وزارت نفت با مجموع سرمایه‌گذاری ۲.۲ میلیارد دلاری است که موجب افزایش تولید گاز و نفت و گازرسانی به شهرها و روستاها خواهد شد. تمامی اعضای هیئت وزیران نیز در دهه فجر حداقل به یک استان سفر می‌کنند.

فجرانه کالابرگ الکترونیکی؛ هر فرد یارانه‌بگیر می‌تواند تا ۶۲۰ هزارتومان از کالابرگ استفاده کند

وی با بیان این‌که «تولید نفت خام در دهه فجر ۵۰ هزار بشکه در روز افزایش می‌یابد»، ادامه داد: تولید گاز خام ۸ میلیون مترمکعب در روز و ظرفیت پتروشیمی ۳.۴ میلیون تن در سال افزایش خواهد یافت. گازرسانی به بیش از هزار روستا، ۱۳ شهر و ۲۵۱۸ صنعت جدید انجام می‌شود.

دبیر هیئت دولت با بیان این‌که در طرح «فجرانه کالابرگ الکترونیکی»، به هر فرد ۶۲۰ هزارتومان یارانه تعلق می‌گیرد، اعلام کرد: در این طرح در صورت استفاده از کالابرگ و خرید از سبد غذایی مورد تایید وزارت کار، به مبلغ ۲۲۰ هزار تومان، به ازای هر فرد یارانه‌بگیر مبلغ ۴۰۰ هزارتومان کالابرگ افزوده می‌شود. یعنی هر فرد یارانه‌بگیر می‌تواند تا ۶۲۰ هزارتومان از کالابرگ استفاده کند.

بورسیه‌های شغلی و دولتی، جذب ویژه نخبگان در دستگاه‌ها

بهادری جهرمی با تاکید بر این‌که «تلاش دولت رعایت عدالت در استخدام و جذب نیروی کار است»، اظهار کرد: دولت ۶ مسیر در این زمینه در پیش گرفته و روش‌های استخدامی بر مبنای آزموی‌های فراگیر و عمومی را در دستور کار قرار داده است. سه آزمون فراگیر و هشت آزمون نیز به صورت اختصاصی برگزار شده است که بیش از ۱۲۰ هزار نفر ظرفیت استخدام این آزمون‌های استخدامی است.

سخنگوی دولت ادامه داد: ایجاد سامانه جست‌وجوی شغل در وزارت کار که در حوزه اشتغال بخش خصوصی و به منظور دسترسی آسان و برابر آحاد جامعه، سامانه جستجوی شغل در وزارت کار فعال شد، از دیگر اقدامات دولت در زمینه ایجاد اشتغال است. در این سامانه فرصت‌های شغلی کارآفرینان بخش خصوصی در معرض دید عموم کارجویان قرار می‌گیرد؛ به ویژه مجموعه‌هایی که دولت حمایت‌های تسهیلات از آنان داشته است از طریق این سامانه هدایت می‌شوند که جذب نیروی کار نیز به صورت عادلانه صورت گیرد.

وی یادآور شد: بورسیه‌های شغلی و دولتی، جذب ویژه نخبگان در دستگاه‌های دولتی و حل مسائل پیش‌روی کسب‌وکارها را از دیگر اقدامات دولت در زمینه افزایش اشتغال است. در این راستا بیش از ۶۵۰۰ کارخانه تعطیل و نیمه‌تعطیل به چرخه تولید بازگشته‌اند که در سفر هفته گذشته رئیس‌جمهور به استان هرمزگان بیش از ۶۰۰ کارخانه دیگر نیز فعال شدند و به جمع صنایع خارج شده از رکود پیوستند.

دبیر هیئت دولت ادامه داد: مجموع اقدامات دولت در این زمینه موجب کاهش نرخ بیکاری از ۱۰ درصد در ابتدای دولت به نرخ ۷.۶ درصد شده است که این میزان کمترین میزان نرخ بیکاری از سال ۱۳۸۴ تا کنون است.

ادامه دارد …

برچسب ها: بهادرجهرمیدبیر هیئت دولتسخنگو دولت
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

اخبار ویژهمطلب مهم

وضعیت امروز رسانه‌ها در گفت‌وگو با مهرداد خدیر از توقیف‌های فله‌ای مطبوعات تا اشک‌های پنهانی روزنامه‌نگاران

وضعیت امروز رسانه‌ها در گفت‌وگو با مهرداد خدیر از توقیف‌های فله‌ای مطبوعات تا اشک‌های پنهانی روزنامه‌نگاران

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۲, ۱۴۰۵
0
7

ر آستانه فرا رسیدن ۱۷ مرداد، روز خبرنگار، ایسنا در گفت‌وگویی با مهرداد خدیر، روزنامه‌نگار باسابقه و عضو شورای سردبیری...

پاسخ سخنگوی دولت برای رفع‌ ممنوع‌الکاری هنرمندان و حمایت از سینما

سخنگوی دولت اعلام کرد جزئیات تازه از اصلاح قیمت بنزین/ دولت زمان اجرا را اعلام می‌کند

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
0
5

فاطمه مهاجرانی امروز و در آستانه روز خبرنگار در بازدید از تحریریه‌های خبری ایسنا، در پاسخ به آخرین وضعیت طرح‌ اصلاح...

نیویورک‌تایمز: ترامپ، آمریکا را به ورطه شکست راهبردی حقارت‌بار کشاند

ترامپ بار دیگر از لفاظی‌های خود عقب‌نشینی کرد؛ حمله نمی‌کنم

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
0
4

پایگاه  خبری صبح ملت  نیوز به نقل از الجزیره، ترامپ در این پست ضمن اعلام آمادگی برای ترورهاو جنایات بیشتر...

در گفتگو با وزیر خارجه عربستان عراقچی: هرگونه همراهی کشورهای منطقه با آمریکا و اسرائیل، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد

در گفتگو با وزیر خارجه عربستان عراقچی: هرگونه همراهی کشورهای منطقه با آمریکا و اسرائیل، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
0
4

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه گفتگوهای دیپلماتیک روز جاری خود، با فیصل بن فرحان وزیر امور...

رئیس ستاد اربعین وزارت کشور: وضعیت مرزها بسیار خوب است

رئیس ستاد اربعین وزارت کشور: وضعیت مرزها بسیار خوب است

توسط rashidpoor206
تیر ۳۱, ۱۴۰۵
0
2

علی‌اکبر پورجمشیدیان در گفت‌وگو بارسانه ها با اشاره به تمهیدات برگزاری راهپیمایی اربعین در شرایط فعلی، اظهار کرد: ما مردمی...

زمان عرضه دینار به زائرین اربعین اعلام شد/ معرفی ۷ بانک‌ عامل برای فروش ارز

بانک‌ها نرخ می‌دهند یا بانک مرکزی؟! فروش ارز اربعین در بانک‌ها ۲ میلیون گران‌تر از بازار آزاد!

توسط rashidpoor206
تیر ۲۲, ۱۴۰۵
0
9

 با اعلام بانک مرکزی فروش ارز اربعین از روز شنبه (۲۰ تیر ۱۴۰۵) آغاز شده و زائران اربعین حسینی می‌توانند...

عامل افزایش قبوض آب و برق برخی مشترکان چه بود؟

عامل افزایش قبوض آب و برق برخی مشترکان چه بود؟

مرداد ۱۸, ۱۴۰۵
ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند

ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند

مرداد ۱۵, ۱۴۰۵
حساب‌ شرکت ملی نفت ایران را بستند

حساب‌ شرکت ملی نفت ایران را بستند

مرداد ۱۴, ۱۴۰۵

نوشته‌های تازه

  • عامل افزایش قبوض آب و برق برخی مشترکان چه بود؟ مرداد ۱۸, ۱۴۰۵
  • ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند مرداد ۱۵, ۱۴۰۵
  • حساب‌ شرکت ملی نفت ایران را بستند مرداد ۱۴, ۱۴۰۵
  • وضعیت امروز رسانه‌ها در گفت‌وگو با مهرداد خدیر از توقیف‌های فله‌ای مطبوعات تا اشک‌های پنهانی روزنامه‌نگاران مرداد ۱۲, ۱۴۰۵
  • رئیس سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه/ نظام جذب اصلاح شد مرداد ۱۲, ۱۴۰۵
  • سخنگوی دولت اعلام کرد جزئیات تازه از اصلاح قیمت بنزین/ دولت زمان اجرا را اعلام می‌کند مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
  • ترامپ بار دیگر از لفاظی‌های خود عقب‌نشینی کرد؛ حمله نمی‌کنم مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
  • در گفتگو با وزیر خارجه عربستان عراقچی: هرگونه همراهی کشورهای منطقه با آمریکا و اسرائیل، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
  • قانون، بازی رفت‌وبرگشت ندارد مرداد ۱, ۱۴۰۵
  • ویدیوی جدید از پشت صحنه لایو اکشن Tangled به یک صحنه اکشن اشاره دارد تیر ۳۱, ۱۴۰۵

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید