• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اقتصادی

وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه هیئت دولت خبر داد پرداخت لحظه‌ای طلب پیمانکاران

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: از این به بعد پرداخت‌ها به پیمانکاران طرح‌های عمرانی به صورت لحظه‌ای و به حساب خودشان انجام خواهد شد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
بهمن ۱۸, ۱۴۰۲
در اقتصادی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه هیئت دولت خبر داد پرداخت لحظه‌ای طلب پیمانکاران
0
اشتراک گذاری ها
17
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: از این به بعد پرداخت‌ها به پیمانکاران طرح‌های عمرانی به صورت لحظه‌ای و به حساب خودشان انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، سیداحسان خاندوزی صبح امروز -چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۲- در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیش از این تامین مالی طلب‌های پیمانکاران طرح‌های عمرانی کشور بسیار با سختی صورت می‌گرفت و رسوب پول در حساب دستگاه‌های اجرایی کشور می‌ماند اما تولیدکنندگان و پیمانکاران متاسفانه نمی‌توانستند طلب خود را وصول کنند.

وی افزود: ما برای اینکه رسوب پول در دستگاه‌های دولتی صفر شود برای اولین بار با دستور آقای رئیس جمهور موفق شدیم از بهمن ماه، نظام پرداخت اعتباری به ذینفع نهایی را برای تمام پرداخت‌های بودجه‌ای دولت انجام دهیم که یک کار بسیار بزرگ مشترک مابین خزانه‌داری کل کشور و کمک بانک مرکزی بود.

خاندوزی در ادامه تاکید کرد: بعد از این، اتفاق مبارکی که رخ خواهد داد این است که بدون حتی یک روز تاخیر یعنی به محض اینکه صورت وضعیت‌ها نهایی و برای پروژه‌های عمرانی تایید می‌شود و سازمان برنامه، تخصیص را صادر می‌کند در همان روز و در کمتر از چند ثانیه پرداخت‌های پیمانکاران طرح‌های عمرانی کشور به طور مستقیم به حساب خود پیمانکاران خواهد رفت.

وزیر اقتصاد همچنین درباره درباره اعلام لیست فهرست کالاهای صهیونیستی بیان کرد: آقای دکتر صفری در معاونت اقتصادی وزارت خارجه به همراه سازمان توسعه تجارت پیگیر این موضوع بودند و فهرست هم ظاهرا تهیه شده بود ولی درباره برخی از موارد اختلاف نظر وجود داشت که به محض اینکه رفع اختلاف شود سازمان توسعه تجارت حتما اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

وی هم‌چنین درباره عیدی 1403 گفت: عیدی بازنشستگان برای هر نفر معادل ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، همسر ۷۰۰ و هر فرزند ۳۰۰ هزار تومان است و اوایل اسفند پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: عیدی و پاداش کارگران در قانون مشخص است و معادل ۲ ماه حقوق دریافتی در اسفند ماه پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

برچسب ها: سیداحسان خاندوزیوزیر امور اقتصادی و دارایی
پست قبلی

پنتاگون: حضور کشتی‌های ایران در دریای سرخ امری طبیعی است

پست‌ بعدی

گام های موثر اورژانس خوزستان در برقراری عدالت و ارتقای سطح خدمات تخصصی فوریتهای پزشکی

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

رئیسی: شکرانه مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات خدمت خالصانه و صادقانه به آنان است
سیاسی

رئیسی: شکرانه مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات خدمت خالصانه و صادقانه به آنان است

توسط rashidpoor206
اسفند ۱۶, ۱۴۰۲
0
12

رئیس‌جمهور با اشاره به ۴ محور مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره کیفیت برگزاری انتخابات گفت: با همت دولت...

ادامه مطلب
پست‌ بعدی
گام های موثر اورژانس خوزستان در برقراری عدالت و ارتقای سطح خدمات تخصصی فوریتهای پزشکی

گام های موثر اورژانس خوزستان در برقراری عدالت و ارتقای سطح خدمات تخصصی فوریتهای پزشکی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید