• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اقتصادی

اختصاص ۴ میلیارد یورو یارانه کربن‌زدایی برای صنعت آلمان

دولت آلمان حدود ۴ میلیارد یورو (۴.۳۱ میلیارد دلار) یارانه برای حمایت از سوئیچ شرکت‌های انرژی‌بر به تولید سبز، اختصاص خواهد داد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
بهمن ۲۹, ۱۴۰۲
در اقتصادی, جهان, محیط ریست
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
اختصاص ۴ میلیارد یورو یارانه کربن‌زدایی برای صنعت آلمان
0
اشتراک گذاری ها
15
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

دولت آلمان حدود ۴ میلیارد یورو (۴.۳۱ میلیارد دلار) یارانه برای حمایت از سوئیچ شرکت‌های انرژی‌بر به تولید سبز، اختصاص خواهد داد.

به گزارش ایسنا، وزارت اقتصاد آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد در راستای برنامه آلمان برای رسیدن به سطح کربن خنثی تا سال ۲۰۴۵، برلین قصد دارد به شرکت‌ها در صنایعی نظیر فولاد، شیشه، کاغذ و مواد شیمیایی، در قبال کاهش انتشار کربن در تولیدشان، یارانه ۱۵ ساله اعطا کند.

وزارت اقتصاد آلمان اعلام کرد کمیسیون اروپا، ابزار یارانه‌ها را تائید کرده است و به زودی اولین فراخوان‌ها برای تامین مالی را آغاز خواهد کرد.

شرکت‌های دریافت‌کننده کمک‌ها، از طریق یک فرآیند مناقصه انتخاب می‌شوند که در آن، شرکت‌هایی که می‌توانند بیشترین میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای را با کمترین هزینه کاهش دهند، برنده خواهند شد.

به گفته منابع آگاه، اولین فراخوان برای تامین مالی اولین مناقصه، در بهار امسال برگزار خواهد شد و چهار میلیارد یورو برای آن فراهم شده است و دور دوم مناقصه‌ها اواخر امسال، برگزار می‌شود.

برلین در ابتدا قصد داشت یارانه‌ بیشتری را برای شرکت‌ها فراهم کند اما کل برنامه پس از حکم سال گذشته دادگاه قانون اساسی که استفاده از حدود ۶۰ میلیارد یورو بدهی برای پروژه‌های حفاظت از آب و هوا را برای دولت ممنوع کرد، به خطر افتاد.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت‌ها از طریق قراردادهای به اصطلاح حفاظت از آب و هوا، هزینه‌های اضافی تولید سبز در صنایعی را جبران می‌کنند که در آنها، فرآیندهای تولید دوستدار آب و هوا در حال حاضر نمی‌توانند به صورت رقابتی انجام شوند.

انتهای پیام

برچسب ها: پروژه‌های حفاظت از آب و هواتولید سبزدولت آلمانوزارت اقتصاد آلمان
پست قبلی

زندانیان چینی برای ساخت مسکن به ایران می آیند!

پست‌ بعدی

فرماندار اهواز خبر داد احتمال تایید صلاحیت تعداد دیگری از کاندیداها در حوزه اهواز، کارون، باوی و حمیدیه

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست
پست‌ بعدی
فرماندار اهواز خبر داد احتمال تایید صلاحیت تعداد دیگری از کاندیداها در حوزه اهواز، کارون، باوی و حمیدیه

فرماندار اهواز خبر داد احتمال تایید صلاحیت تعداد دیگری از کاندیداها در حوزه اهواز، کارون، باوی و حمیدیه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید