• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی ورزشی

خنده‌دارترین مسابقه تاریخ المپیک با نقش‌آفرینی ۳ تونسی!

تیم پنج‌گانه مدرن تونس در بازی‌های المپیک ۱۹۶۰ رم عجیب‌ترین و کمدی‌ترین عملکرد را به نمایش گذاشت که در تاریخ بازی‌های المپیک ماندگار شده است.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
بهمن ۳۰, ۱۴۰۲
در ورزشی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
خنده‌دارترین مسابقه تاریخ المپیک با نقش‌آفرینی ۳ تونسی!
0
اشتراک گذاری ها
35
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

تیم پنج‌گانه مدرن تونس در بازی‌های المپیک ۱۹۶۰ رم عجیب‌ترین و کمدی‌ترین عملکرد را به نمایش گذاشت که در تاریخ بازی‌های المپیک ماندگار شده است.

به گزارش ایسنا، در بازی‌های المپیک علاوه بر اینکه با قهرمانان و رکوردهای جدید آشنا می‌شویم، سرشار از اتفاقات تلخ و شیرین است. اتفاقاتی که می‌توانند اشک به چشمانتان بیاورند یا لبخند را برلبانتان جاری کنند. یکی از این اتفاقات خنده‌دار که می‌تواند به یک فیلم کمدی تبدیل شود، مربوط به تیم پنج‌گانه مدرن تونس است که به جای رقابت، یک نمایش کمدی تماشایی را در المپیک ۱۹۶۰ رم رقم زد.

رشته پنج‌گانه مدرن شامل پنج رشته تیراندازی، شنا، شمشیربازی، سوارکاری و دو است. این رشته توسط پدر بازی‌های المپیک مدرن”پیر دو کوبرتن” ابداع شد و او معتقد بود، این رشته مهارت‌های فیزیکی و ویژگی‌های اخلاقی ورزشکاران مرد و زن را  آزمایش می‌کند و در نتیجه ورزشکاری ایده‌آل و کامل را مشخص می‌کند. البته این موضوع برای لکدار بوزید، حبیب بن عزابی و احمد عناچی از تونس صدق نمی‌کند.

این سه ورزشکار مجموعه‌ای از اتفاقات عجیب و خنده‌دار را در المپیک به نمایش گذاشتند. در رشته شنا یکی از ورزشکاران تونس در حال غرق شدن بود که توسط تیم برگزار کننده نجات پیدا کرد!

البته این تازه شروع ماجرا بود. در رقابت سوارکاری، هر سه ورزشکار تونس از اسب به زمین سقوط کردند. در تیراندازی نیز تیر یکی از سه ورزشکار نزدیک بود به داور اصابت کند از این رو از مسابقه اخراج شد.

در رقابت شمشیربازی نیز این تیم استثنایی، تصمیم عجیبی گرفت و شاید خاطره انگیزترین بخش ماجرا بود. یکی از این سه ورزشکار تونسی در شمشیربازی ماهرتر از بقیه بود و عملکرد خوبی داشت بنابراین او زمانی که مسابقه‌اش تمام شد، به جای دو نفر دیگر هم روی پیست آمد تا جای هم تیمی های خود مسابقه دهد. تصور این سه نفر این بود که چون ورزشکار ماسک به چهره دارد بقیه متوجه ماجرا نمی‌شوند! در نهایت هم این اقدام فریبکارانه منجر به محرومیت تیم تونس از بخش شمشیربازی شد.

این تیم سه نفره در نهایت کل مسابقات را با ۵۱۲۶ امتیاز به پایان رساند که تقریبا ۱۰ هزار امتیاز با تیم برنده فاصله داشت.

کمیته بین المللی المپیک با اشاره به ماجرای عجیب این سه ورزشکار تونسی نوشت: اگر تماشای سیمون بایلز (ژیمناستیک کار مطرح آمریکا) باعث شد فکر کنید هرگز نمی‌توانید یک المپیکی شوید، داستان لکدار بوزید، حبیب بن عِزابی و احمد عِناچی، تیم استثنایی پنج‌گانه مدرن تونس را به یاد بیاورید.

انتهای پیام

پست قبلی

راه‌اندازی ۱۱ دستگاه جدید آشکارساز کامیون

پست‌ بعدی

الحاق همزمان دو ناو محافظ به نیروی دریایی سپاه

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

باربد میرزایی؛ چپ‌پایی با مغز اقتصادی که فوتبال ایران را از فرانسه بازتعریف می‌کند
ورزشی

باربد میرزایی؛ چپ‌پایی با مغز اقتصادی که فوتبال ایران را از فرانسه بازتعریف می‌کند

توسط پیمان چینی ساز
تیر ۱۰, ۱۴۰۴
0
15

یادداشت اختصاصی «صبح ملت نیوز» به قلم پیمان چینی‌ساز در هیاهوی فوتبال ایران، جایی که اغلب مسیرها از تمرین‌های خاکی...

ادامه مطلب
عراقچی: پاسخ ایران به اسرائیل حساب‌شده خواهد بود/ کربلا در غزه در حال تکرار است

عراقچی: باید مطمئن شویم آمریکا دوباره در میانه مذاکرات ما را هدف حمله قرار نمی‌دهد

تیر ۱۰, ۱۴۰۴
1
احضار کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه

احضار کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه

تیر ۹, ۱۴۰۴
0

مهاجرانی: تنها ۲۵ درصد کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند/ذخایر استراتژیک دست‌نخورده مانده است

تیر ۹, ۱۴۰۴
1

جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵؛ انقلاب یا اشتباه تاریخی؟

تیر ۹, ۱۴۰۴
6

کالا برگ دهک های ۴تا۷ واریز می‌شود

تیر ۸, ۱۴۰۴
3
پست‌ بعدی
الحاق همزمان دو ناو محافظ به نیروی دریایی سپاه

الحاق همزمان دو ناو محافظ به نیروی دریایی سپاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید