• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اجتماعی

تغییر ساعت کار معلمان مدارس غیرانتفاعی به کمیسیون آموزش ارجاع شد

با تصمیم رئیس مجلس شورای اسلامی موضوع تغییر ساعت کار معلمان مدارس غیرانتفاعی برای بررسی بیشتر به کمیسیون آموزش ارجاع شد

مریم توسط مریم
اسفند ۲۰, ۱۴۰۲
در اجتماعی, فرهنگی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
تغییر ساعت کار معلمان مدارس غیرانتفاعی به کمیسیون آموزش ارجاع شد
0
اشتراک گذاری ها
19
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

با تصمیم رئیس مجلس شورای اسلامی موضوع تغییر ساعت کار معلمان مدارس غیرانتفاعی برای بررسی بیشتر به کمیسیون آموزش ارجاع شد.

به گزارش صبح ملت به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز به بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح اصلاح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی پرداختند.

کمیسیون آموزش جهت تامین نظر شورای نگهبان ماده ۱۴ این طرح درباره ساعت تدریس معلمان را تغییر داده بود بدین‌گونه که ساعات تدریس تمام وقت معلمان دوره ابتدایی (۳۱) ساعت در هفته، ساعات تدریس و حضور سایر معلمان و کارکنان آموزشی تمام وقت غیر رسمی مدارس و مراکز (۳۲) ساعت در هفته، ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی مدارس و مراکز (٣۶) ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی پرورشی و اداری مدرسه شود.

پیش از این در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب شده بود که ساعات تدریس معلمان دوره ابتدایی ۲۵ ساعت در هفته بوده همچنین ساعات تدریس و حضور سایر معلمان و کارکنان آموزشی تمام وقت غیر رسمی مدارس و مراکز (۳۰) ساعت در هفته، ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی مدارس و مراکز (٣۶) ساعت در هفته با حضور در جلسات و شوراهای آموزشی پرورشی و اداری مدرسه باشد.

در جریان بررسی گزارش کمیسیون آموزش علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تذکر آیین‌نامه‌ای را مطرح کرد مبنی بر این‌که چرا کمیسیون آموزش ساعات تدریس معلمان را اضافه کرده است حال این‌که ایراد شورای نگهبان چنین چیزی نبوده است؟

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر گفت که هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصحلت نظام ایراد گرفته و کمیسیون آموزش براساس آن اصلاح کرده است.

در نهایت مصوبه تغییر ساعت به رای مجلس شورای اسلامی گذاشته شد و نمایندگان با آن مخالفت کردند لذا این ماده برای اصلاح مجدد به کمیسیون آموزش ارجاع شد.

منبع: صبح ملت نیوز
برچسب ها: تغییر ساعت ،کمیسیون آموزش،مدارس غیرانتفاعی
تبلیغات
مریم

مریم

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • رقابت ۱۱۶ مهارت‌آموز در مرحله شهرستانی بیست‌وسومین مسابقات ملی مهارت در شوش آبان ۶, ۱۴۰۵
  • هشدار عراقچی به هرگونه ماجراجویی توسط اسرائیل و تاثیر آن بر بازارهای بین‌المللی آبان ۶, ۱۴۰۵
  • ترکیه: هدف توافق مکه تقویت امنیت منطقه است آبان ۵, ۱۴۰۵
  • تاکید بر تحقق شروط ایران برای پایان جنگ در دیدار سرلشکر رضایی با رهبر انقلاب آبان ۵, ۱۴۰۵
  • طرح پیشنهادی تبدیل بخشی از میدان یازهرا شوش به پارکینگ؛ راهکاری برای کاهش ترافیک؟ آبان ۴, ۱۴۰۵
  • دیدار چهارجانبه مقامات پاکستان، عربستان، ترکیه و ایران برگزار شد آبان ۴, ۱۴۰۵
  • محمد معصومی: گرشاسبی مدیری از جنس اعتبار و سلامت است؛ احترام در فوتبال فراتر از رنگ پیراهن است آبان ۴, ۱۴۰۵
  • از بحران تا آزمون صعود؛ ایمان مبعلی مأمور نجات پالایش نفت بندرعباس شد آبان ۴, ۱۴۰۵
  • همایش بزرگ دوچرخه سواری کاشمر آبان ۳, ۱۴۰۵
  • جشنواره دارتِ هنر موسیقی با مشارکت گروه بانوان کر ماهور آبان ۳, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید