• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اجتماعی

فضانوردان اماراتی برای ماه رمضان آماده می‌شوند

جدیدترین فضانوردان امارات متحده عربی با نزدیک شدن به ماه رمضان منتظر دیدارهای خانوادگی هستند.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
اسفند ۲۱, ۱۴۰۲
در اجتماعی, فناوری
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
36
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

RelatedPosts

مسابقه هفتگی باشگاه شطرنج صبا

اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین المللی شعر رضوی در جوار شاعر امام رضا(ع)

مخبر دزفولی: آمار غلط می‌تواند کشور را به سمت تصمیمات اشتباه سوق دهد

تبلیغات

جدیدترین فضانوردان امارات متحده عربی با نزدیک شدن به ماه رمضان منتظر دیدارهای خانوادگی هستند.

به گزارش ایسنا، نورا المتروشی(Nora AlMatrooshi) و محمد المولی(Mohammad AlMulla)، فضانوردان آژانس فضایی امارات متحده عربی، روز سه‌شنبه(۵ مارس/۱۵اسفند) به همراه ۱۰ فضانورد ناسا در مراسمی در نزدیکی مرکز فضایی جانسون در هیوستون از آموزش‌های اولیه فارغ‌التحصیل شدند.

به نقل از اسپیس، در ۲.۵ سال اخیر، دو فضانورد امارات متحده عربی به سراسر جهان سفر کرده‌اند تا در مورد مهارت‌های اساسی مانند راه رفتن فضایی، خلبانی جت‌های T-۳۸ و انجام کار در ایستگاه فضایی بین المللی(ISS) و برنامه آرتمیس برای ارسال فضانوردان به ماه، مواردی بیاموزند. آنها به تازگی درباره برنامه‌های خود برای ماه رمضان صحبت کرده‌اند.

در مراسم فارغ التحصیلی المتروشی، گروه بزرگی از خانواده او از امارات به ایالات متحده پرواز کردند تا او را ببینند. خواهر او نیز از تورنتو، کانادا آمده بود، که تنها چند ساعت پرواز تا هیوستون دارد.

المتروشی در پاسخ به این سوال که آیا برای ماه رمضان به امارات برمی‌گردد، پاسخ داد که به زودی بازخواهد گشت. او افزود: می‌دانم که مادربزرگم منتظر بازگشت من است و من بی‌صبرانه منتظرم تا تجربیاتم را در اینجا با بقیه خانواده‌ام به اشتراک بگذارم.

المولی گفت که با آغاز ماه رمضان به امارات بازخواهد گشت. او در این گزارش گفت: بیش از دو سال است که دور بودم، اما همه حمایت‌ها را از آنها دریافت کردم.

وی افزود: فکر می‌کنم زمان خوبی برای بازگشت و گذراندن وقت با خانواده‌ها است. دلم برای غذای مادرم تنگ شده بود. دلم برای دوستان و همکارانم هم تنگ شده و دلم برای پرواز تنگ شده است. هر روز چیز جدیدی در دبی وجود دارد.

سالانه مسلمانان این ماه را روزه می‌گیرند اما سال گذشته، اولین فضانورد امارات که برای مدتی طولانی در ایستگاه فضایی سکونت داشت به خبرنگاران گفت که باید عملیات ایستگاه فضایی بین المللی را در اولویت قرار دهد. پرواز نیم ساله سلطان النیادی در ماه رمضان ادامه یافت.

النیادی در یک کنفرانس مطبوعاتی در مورد مسافران مسلمان گفت: ما در واقع مجاز هستیم که غذای کافی بخوریم و از تشدید کمبود غذا یا تغذیه یا کم آبی جلوگیری کنیم. او تاکید کرد که در مدار فعالیت‌ها باید طوری تنظیم شوند که ماموریت به خطر نیافتد یا سرنشینان در معرض خطر قرار نگیرند.

اولین فضانورد مسلمانی که به فضا رفت، شاهزاده سلطان بن سلمان آل سعود عربستان سعودی بود که به طور تصادفی در اواخر ماه مبارک در ۱۷ ژوئن سال ۱۹۸۵ دv یک ماموریت یک هفته‌ای با شاتل فضایی STS-51G وارد مدار شد. او قبل از پرتاب روزه گرفت و در فضا افطار کرد.

انتهای پیام

برچسب ها: شاهزاده سلطان بن سلمان آل سعودفضانوردان امارات متحده عربینورا المتروشی(Nora AlMatrooshi) و محمد المولی(Mohammad AlMulla)
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

اخبار ویژهمطلب مهم

نخستین جشنواره ملی« داستان کوتاه کوتاه هشت» برگزیدگان اولیه خود را شناخت

نخستین جشنواره ملی« داستان کوتاه کوتاه هشت» برگزیدگان اولیه خود را شناخت

توسط سمیه مقدمی نیا
اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
0
430

نخستین جشنواره ملی« داستان کوتاه کوتاه هشت» برگزیدگان اولیه خود را شناخت نتایج آثار را‌ه‌یافته به مرحله نیمه نهایی جشنواره...

اکران فیلم سینمایی «گورکن» اولین فیلم سینمایی کمدی دزفولی

توسط سمیه مقدمی نیا
دی ۴, ۱۴۰۳
0
276

اکران فیلم سینمایی «گورکن» اولین فیلم سینمایی کمدی دزفولی فیلم کمدی « گورکن » به نویسندگی : محمد حسین پورکیانی...

بازگشت کارگران فصلی هفت‌تپه به کار با وساطت امام جمعه شوش

بازگشت کارگران فصلی هفت‌تپه به کار با وساطت امام جمعه شوش

توسط rashidpoor206
اسفند ۱۷, ۱۴۰۳
0
274

بازگشت کارگران فصلی هفت‌تپه به کار با وساطت امام جمعه شوش   امروز تعدادی از کارگران فصلی شرکت نیشکر هفت‌تپه...

فیلم سینمایی «آذرخش» به روی میز تدوین نشست

فیلم سینمایی «آذرخش» به روی میز تدوین نشست

توسط سمیه مقدمی نیا
دی ۱۸, ۱۴۰۳
0
246

فیلم سینمایی «آذرخش» به روی میز تدوین نشست به گزارش خبرنگار صبح ملت نیوز ؛ فیلم سینمایی «آذرخش» به نویسندگی...

مصطفی کبابی پیشکسوت کشتی دزفول با کوله باری سنگین از تلاش ها و افتخارات

توسط مریم مفتوح
آبان ۲۳, ۱۴۰۳
0
215

حمید شلال نژاد فعال فرهنگی ،اجتماعی وورزشی شهرستان دزفول مصطفی کبابی متولد شهرستان دزفول ۱۳۳۸/۱۱/۲۰ چهارراه سیمتری،محله ی خوشنام پیرنظر....

خیابان فرحانی اهواز در مسیر تبدیل به قطب گردشگری و اقتصادی

توسط mahdi alkathier
فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
0
214

⭕️خیابان فرحانی اهواز در مسیر تبدیل به قطب گردشگری و اقتصادی در این طرح پیشنهادی، خیابان فرحانی با کف‌پوش مناسب،...

شطرنج دزفول

مسابقه هفتگی باشگاه شطرنج صبا

خرداد ۲۳, ۱۴۰۵
آمریکا اخطار داد، کانادا نفس کشید؛ روایت متفاوت میزبان‌ها در جام جهانی

آمریکا اخطار داد، کانادا نفس کشید؛ روایت متفاوت میزبان‌ها در جام جهانی

خرداد ۲۳, ۱۴۰۵

استاندار خوزستان: شوش جلوه گاه تمدن و فرهنگ ایران است

خرداد ۲۲, ۱۴۰۵

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید