• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی ورزشی

رسوایی در کشتی جهان/ چامیزو: آذربایجان رشوه داد نگرفتم

فرانک چامیزو اتهام جدی علیه آذربایجانی‌ها مطرح کرد و اعلام کرد به او برای شکست مقابل بایراموف پیشنهاد رشوه داده شده بود.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
فروردین ۲۷, ۱۴۰۳
در ورزشی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
رسوایی در کشتی جهان/ چامیزو: آذربایجان رشوه داد نگرفتم
0
اشتراک گذاری ها
37
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

فرانک چامیزو اتهام جدی علیه آذربایجانی‌ها مطرح کرد و اعلام کرد به او برای شکست مقابل بایراموف پیشنهاد رشوه داده شده بود.

به گزارش ایسنا، رقابت‌های کشتی آزاد کسب سهمیه المپیک در قاره اروپا با معرفی ۱۲ چهره راه‌یافته به المپیک به پایان رسید.

در مهم‌ترین دیدار برگزارشده مرحله نیمه‌نهایی در وزن ۷۴ کیلوگرم فرانک چامیزو، دارنده مدال‌های برنز المپیک و دو طلا و یک نقره جهان از ایتالیا مقابل بایراموف از آذربایجان تن به شکست داد و از رسیدن به سهمیه المپیک بازماند.

سایت wrestdag، نوشت: چامیزو بعد از این مبارزه در شرایطی که نتوانست شکست را بپذیرد، یک اتهام جدی مطرح و ادعا کرد که فدراسیون کشتی آذربایجان به او پیشنهاد رشوه ۳۰۰ هزار دلاری برای شکست در این دیدار داده است.

نکته حائز اهمیت این است که اتحادیه جهانی کشتی پیش از این تحقیقات خود را در خصوص داوری این مسابقه آغاز کرده و انتظار می‌رود در روزهای آینده تصمیم گیری شود. چامیزو یا باید ادعای خود را ثابت کند یا آن را بی اساس اعلام کند. این اتحادیه اعلام کرد تحقیقات کامل و مستقلی انجام خواهد شد و موضوع این مبارزه کشتی توسط دو کمیسیون ویژه مورد بررسی خواهد گرفت.

فدراسیون کشتی آذربایجان نیز با رد این اتهامات در بیانیه ای اعلام کرد علیه این اظهار نظر اقدام قانونی خواهد کرد و به طور رسمی با اتحادیه جهانی کشتی برای حل این موضوع همکاری خواهد کرد.

دیدار سرنوشت ساز  وزن ۷۴ کیلوگرم بین فرانک چامیزو و توران بایراموف آذربایجانی با نتیجه ۸ بر ۸ به پایان رسید. در ابتدای مبارزه، بایراموف  فن چهار امتیازی زد و این چهار امتیاز به او داده شد و به خاطر همین نیز زمانی که کشتی با نتیجه ۸ بر ۸ به پایان رسید (به دلیل امتیاز درشت) برنده اعلام شد.

انتهای پیام

برچسب ها: فرانک چامیزوکشتی
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

نماینده حوزه منگشت:افتتاح سالن کشتی لقمان رضایی نماد مزیت انسانی و هویت پهلوانی ایذه است
اجتماعی

نماینده حوزه منگشت:افتتاح سالن کشتی لقمان رضایی نماد مزیت انسانی و هویت پهلوانی ایذه است

توسط rashidpoor206
دی ۱۱, ۱۴۰۴
0
11

نماینده حوزه منگشت:افتتاح سالن کشتی لقمان رضایی نماد مزیت انسانی و هویت پهلوانی ایذه است نماینده حوزه منگشت با تسلیت...

ادامه مطلب
عملکرد ۴۲۳ میلیاردی فدراسیون کشتی تایید شد

عملکرد ۴۲۳ میلیاردی فدراسیون کشتی تایید شد

خرداد ۶, ۱۴۰۳
28
پهلوان ۱۴۰۲ ایران مشخص شد

پهلوان ۱۴۰۲ ایران مشخص شد

بهمن ۶, ۱۴۰۲
11

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • تحول در خدمات مالی و مالیاتی؛ چرا یکپارچگی خدمات به نیاز جدید کسب‌وکارها تبدیل شده است؟ مهر ۵, ۱۴۰۵
  • تورم ماهانه از شتاب افتاد، ولی تنور همچنان داغ است! مهر ۵, ۱۴۰۵
  • همتی: تورم اندکی کم شد مهر ۴, ۱۴۰۵
  • انتقاد سازمان ملل از نمایش دستگاه پیجر توسط نتانیاهو مهر ۴, ۱۴۰۵
  • پزشکیان: به آمریکا اعتماد نداریم مهر ۴, ۱۴۰۵
  • درخشش شطرنج‌بازان دزفول در مسابقات جام دفاع مقدس مهر ۴, ۱۴۰۵
  • آغاز مسیر تخصصی ارتقای ریتینگ شطرنج‌بازان دزفولی با تدریس استاد عبدالامیر خطیب‌زاده دوانی شهریور ۱۸, ۱۴۰۵
  • پرسنلی با معیشت درمانده ؛ از سختی کار تا صف مهاجرت: شهریور ۱۷, ۱۴۰۵
  • تیم ملی با لیست آماده به لیگ نگاه می‌کند؟ شهریور ۱۷, ۱۴۰۵
  • معاون وزیر نفت اعلام کرد کارت جایگاه‌ها محدود نمی‌شود/تغییر قیمت بنزین فقط برای نرخ سوم شهریور ۱۶, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید