• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اجتماعی

آدینه: بهبود شرایط زنان بد سرپرست و زنان خود سرپرست نیازمند وضع قوانین جدید می باشد

رسیدگی به مشکلات این قشر جز با همکاری همه نهادها و ادارات امکان پذیر نخواهد بود

سمیه مقدمی نیا توسط سمیه مقدمی نیا
خرداد ۸, ۱۴۰۳
در اجتماعی, شیوه زندگی, فرهنگی, گفتگو
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
24
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

⭕️آدینه: بهبود شرایط زنان بد سرپرست و زنان خود سرپرست نیازمند وضع قوانین جدید می باشد/ رسیدگی به مشکلات این قشر جز با همکاری همه نهادها و ادارات امکان پذیر نخواهد بود

▫️به گزارش خبرنگار صبح ملت نیوز از روابط عمومی شورای اسلامی شهر دزفول صبح دوشنبه ۷ خرداد ماه نشست کمیسیون بانوان و خانواده با موضوع بررسی و پیگیری مشکلات زنان بی سرپرست و بد سرپرست به ریاست زهرا آدینه و با حضور دکتر مجدی نسب عضو کمیسیون ، معاونت فرهنگی شهرداری ، نمایندگان بهزیستی، کمیته امداد، تامین اجتماعی ، اتاق اصناف و سایر اعضا برگزار گردید.

▫️زهرا آدینه در ابتدای این نشست ضمن تسلیت شهادت مظلومانه رئیس جمهور مردمی، با اشاره به آغاز بکار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ،با آرزوی سربلندی و تبریک به نماینده محترم افزود بزودی طی نشستی با حضور دکتر پاپی زاده موضوع مشکلات و و آسیب هایی که متوجه زنان بی سرپرست و بد سرپرست است و نیازمند وضع قوانین جدید برای این قشر می باشد مطرح و پیگیری خواهد شد.

▫️وی رسیدگی به مطالبات این قشر و ارائه قوانین و راه حل هایی برای کمک به آنان را از جمله اهداف این نشست عنوان کرد و افزود شرایط زنان بد سرپرست به مراتب بیشتر از زنان بی سرپرست است و رسیدگی به مشکلات این قشر جز با همکاری همه نهادها و ادارات امکان پذیر نخواهد بود.

?در ادامه حاضرین ضمن ارائه خدمات اداره هایشان به این قشر، پیشنهادات و نظرات خود را در جهت رسیدگی به مطالبات این عزیزان بیان کردند:

▫️نماینده اداره فنی حرفه ای: کمک به این افراد همکاری همه نهادها را درکنار هم می طلبد و اداره فنی حرفه ای با ارائه مشاوره رایگان و برگزاری کلاس های آموزشی در زمینه خیاطی، صنایع دستی، معماری، نقاشی و… آماده مهارت آموزی به این قشر آسیب پذیر می باشد

▫️نماینده کمیته امداد و بهزیستی ضمن ارائه خدمات خود به این قشر مسائل و مشکلات و موانع خدمت رسانی به این قشر را عنوان نمودند.

▫️نماینده اصناف : متاسفانه در خصوص این قشر قانون و ماده ای تحت عنوان حمایت از زنان بی سرپرست و بد سرپرست وجود ندارد و لازم است کمیسیونی برای حمایت از این قشر تشکیل شود و توسط نماینده مجلس پیگیری شود.

▫️معاونت فرهنگی شهرداری: در خصوص مشاوره حقوقی و قضایی و مشاوره در زمینه فرهنگی و اجتماعی شهرداری میتواند امکان ارائه رایگان این خدمات را فراهم کند و برای آنها مجوز کار صادر نماید ولی کنترل و پیگیری های بعدی بهتر است توسط اداره کار و یا اصناف صورت پذیرد .

?در پایان این نشست پس از تبادل نظر مقرر شد:

◽️قانون حمایت از زنان بی سرپرست و بد سرپرست توسط نماینده منتخب مردم در مجلس مطرح شود. و سامانه بیمه زنان بی سرپرست مجدد راه اندازی گردد.

▫️هر دوماه یکبار جلسات هماهنگی بین ادارات جهت رسیدگی و پیگیری مشکلات این قشر برگزار گردد. و هماهنگی بین ادارات صورت گیرد.

▫️شرایطی محیا شود که این قشر جهت دریافت وام و تسهیلات نیاز به ضامن نداشته باشند و تنها با کارت یارانه یا کارت مددجویی بتوانند وام بگیرند( پیگیری توسط نماینده مردم در مجلس).

▫️برای ارائه تخفیف ۵۰ درصدی جهت مهدکودک فرزندان زنان بی سرپرست با آموزش و پرورش هماهنگی صورت گیرد.

▫️بحث بازارچه اشتغال زایی جهت ارائه تولیدات بانوان کارآفرین و بی سرپرست توسط شهرداری پیگیری گردد.

خبرنگار :سمیه مقدمی نیا

برچسب ها: اشتغالخانه داردزفولزنانزهراادینهشورا شهرفمنیسم
پست قبلی

پیشگیری از ابتلا به کم خونی فقر آهن با مصرف نان های کامل

پست‌ بعدی

نکونام: قهرمان واقعی فوتبال ما هستیم

سمیه مقدمی نیا

سمیه مقدمی نیا

RelatedPosts

اخبار

امام‌زاده اقاروبنددزفول

توسط rashidpoor206
فروردین ۵, ۱۴۰۴
0
10

سید علی صفوی معروف به سلطانعلی سیاهپوش یا پیر رودبند یا روبند امامزاده‌ای در شهر دزفول و در محله‌ای به...

ادامه مطلب
یادداشتی ازمهدی آل کثیر؛باید ها و نبایدها در ثبت ملی روز فتح المبین

یادداشتی ازمهدی آل کثیر؛باید ها و نبایدها در ثبت ملی روز فتح المبین

فروردین ۱, ۱۴۰۴
61
روایت تصویری از حال و هوای نمایشگاه گردشگری تهران

یادداشت محمد رشیدپور ;نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران، امیدها و چالش ها

بهمن ۲۶, ۱۴۰۳
59

روایت تصویری از حال و هوای نمایشگاه گردشگری تهران

بهمن ۲۵, ۱۴۰۳
53

یادداشت دکتر مسعود طالبی فر;پایداری و تاب‌آوری شهر دزفول: چالش‌ها و راهکارها

بهمن ۱۳, ۱۴۰۳
97

مسابقات کشوری شطرنج دردزفول

آذر ۲۰, ۱۴۰۳
83
پست‌ بعدی
نکونام: قهرمان واقعی فوتبال ما هستیم

نکونام: قهرمان واقعی فوتبال ما هستیم

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید