• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اخبار

لاریجانی: مشکلات حل شدنی است/ دولت باشگاه یک حزب و یک جناح نیست

یکی از داوطلبان انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه مشکلات حل شدنی است، گفت: در دولت مورد نظر من هر کاربلد و توانایی با هر سلیقه سیاسی به کار گرفته می‌شود.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
خرداد ۱۱, ۱۴۰۳
در اخبار
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
31
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

RelatedPosts

ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند

حساب‌ شرکت ملی نفت ایران را بستند

وضعیت امروز رسانه‌ها در گفت‌وگو با مهرداد خدیر از توقیف‌های فله‌ای مطبوعات تا اشک‌های پنهانی روزنامه‌نگاران

تبلیغات

یکی از داوطلبان انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه مشکلات حل شدنی است، گفت: در دولت مورد نظر من هر کاربلد و توانایی با هر سلیقه سیاسی به کار گرفته می‌شود.

به گزارش ایسنا، علی لاریجانی صبح جمعه ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ پس از ثبت نام به عنوان داوطلب کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: در ابتدا به ساحت نورانی امام بزرگوار ادای احترام می‌کنم و یاد شهدای گرانقدر اخیر و رئیس جمهور سخت‌کوش و متواضع و همراهان ایشان را گرامی می‌دارم و ضمن هم‌دردی با مردم مظلوم و مقاوم غزه و رفح به سردار عزیز مقاومت شهید سلیمانی ادای احترام می‌کنم.

وی در ادامه خطاب به مردم ایران گفت: امروز شرایط معیشتی سخت است و مردم انتظار دارند حکومت راه حل درستی برای مشکلات بیابد؛ آیا این مشکلات حل شدنی است؟ آری! برخی کشورها وضعی به مراتب پیچیده‌تر از ما داشتند ولی توانستند آن را حل کنند؛ باید با تکیه بر توان داخلی از  تجارب بین‌المللی نیز بهره بگیریم.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: هدف اساسی این تغییرات عدالت اجتماعی و پیشرفت ملی در همه بخش‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، علمی و سیاست خارجی است؛ عدالت به این معناست که هر کس به حق خود برسد و پایه این حق، حقوق فطری انسان‌ها است و دولت باید زمینه رشد آن را فراهم کند؛ در این مسیر ما به ملت قوی و دولت زمینه‌ساز نیاز داریم.

لاریجانی تاکید کرد: در این الگو، دولت جایگزین ملت نمی‌شود ولی بستر متوازن برای مشارکت و رقابت مردم در همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند و آزادی‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی برای این امر ضرورت دارد و زمانی برای از دست دادن نداریم.

وی با تاکید بر اینکه برای عبور از موانع باید از روش‌های منسوخ ارتفاع بگیریم، گفت: یکی از الزامات تحقق این امر وحدت ملی بر مبنای شعارهای اصلی انقلاب است؛ جامعه‌ی ما به اندازه‌ی زیادی از اختلافات آسیب دیده است. در دولت مد نظر من، هر کاربلد و توانایی با هر سلیقه سیاسی به کار گرفته می‌شود و  دولت باشگاه یک حزب و یک جناح نیست. به جای نگاه تمرکزگرا و از بالا به پایین، زمام امور مناطق ایران عزیز در اختیار نخبگان استانی قرار می‌گیرد.

داوطلب نامزدی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری دومین ابزار عبور از موانع را قرار گرفتن پیشرفت به عنوان مسأله اصلی در تعاملات دیپلماسی عنوان و اظهار کرد: دیپلماسی کشور باید پیشرفت ایران را مسئله‌ی اصلی تعاملات خود قرار دهد؛ راهبرد ایران به عنوان قدرت مهم منطقه این است که کل منطقه امن و قدرتمند باشد. امروز ایران عزیز با تمدن کهن، نقش آفرین صحنه‌ی بین‌المللی است و همکاری خود را با قطب‌های جهانی صرفاً بر اساس منافع ملی و امنیت ملی تعریف می‌کند؛ در این میان حل مسئله‌ی تحریم‌ها برای گشایش اقتصادی جزو اولویت های دیپلماسی خواهد بود.

لاریجانی ادامه داد: مبنای تعاملات چه در سطح منطقه و چه بین‌المللی به نحو غالب با تکیه بر مزیت‌های رقابتی بر محور توسعه‌ی اقتصادی خواهد بود و البته بنیه‌ی دفاعی قوی برای نیروهای مسلح با توجه به شرایط ایران نیز مد نظر است.

وی با تاکید بر اینکه تنها با روش علمی می‌توان مشکلات را حل کرد نه با شعار و نظرات غیر تخصصی، اظهار کرد: پیامبر ما فرمودند که «ای پسر مسعود! هرگاه به کاری پرداختی آن را با دانش و خرد انجام ده»،

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مبارزه با فساد و شفافیت را چهارمین ابزار عبور از موانع مطرح کرد و گفت: در مقوله اقتصاد علاوه بر محوریت تولید و اشتغال، مبارزه با علل فساد مهم‌تر از برخورد با معلول‌ها است؛ اگر دولت جایگزین ملت شود، شفافیت بیشتر شود و مقررات زائد تقلیل یابد زمینه‌ی فساد از بین‌ می‌رود. با دولت فربه و مداخله‌گر در همه‌ی امور مردم، حتماً ره به جایی نمی‌بریم.

لاریجانی در پایان عنوان کرد: شهید آیت الله مطهری فرمودند حکومت‌ها ممکن است آرمان‌های متعالی داشته باشند اما اگر از اقتصاد سالم و ثروت‌زا برخوردار نباشند به هیچ یک از آنها نمی‌رسند؛ بنابراین تاکید ما در این مقطع زمانی بر توسعه‌ی اقتصاد ملی، یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای نجات کشور است.

انتهای پیام

برچسب ها: انتخاباتعلی لاریجانی
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

اخبار ویژهمطلب مهم

ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند

ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۵, ۱۴۰۵
0
2

جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با فاکس نیوز گفت: ما از تمام ابزارهای نظامی، اقتصادی و...

حساب‌ شرکت ملی نفت ایران را بستند

حساب‌ شرکت ملی نفت ایران را بستند

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۴, ۱۴۰۵
0
5

گروه اقتصادی صبح ملت نیوزبه نقل از  خبرگزاری فارس؛ کسب اطلاع فارس نشان می‌هد که حساب‌های شرکت ملی نفت بسته...

وضعیت امروز رسانه‌ها در گفت‌وگو با مهرداد خدیر از توقیف‌های فله‌ای مطبوعات تا اشک‌های پنهانی روزنامه‌نگاران

وضعیت امروز رسانه‌ها در گفت‌وگو با مهرداد خدیر از توقیف‌های فله‌ای مطبوعات تا اشک‌های پنهانی روزنامه‌نگاران

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۲, ۱۴۰۵
0
7

ر آستانه فرا رسیدن ۱۷ مرداد، روز خبرنگار، ایسنا در گفت‌وگویی با مهرداد خدیر، روزنامه‌نگار باسابقه و عضو شورای سردبیری...

کاهش ۳۰۰۰ نفری تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری/احتساب مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری در سوابق پرداخت حق‌بیمه

رئیس سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه/ نظام جذب اصلاح شد

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۲, ۱۴۰۵
0
2

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اعلام آغاز اجرای مصوبه ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه، گفت: اصلاح نظام...

پاسخ سخنگوی دولت برای رفع‌ ممنوع‌الکاری هنرمندان و حمایت از سینما

سخنگوی دولت اعلام کرد جزئیات تازه از اصلاح قیمت بنزین/ دولت زمان اجرا را اعلام می‌کند

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
0
5

فاطمه مهاجرانی امروز و در آستانه روز خبرنگار در بازدید از تحریریه‌های خبری ایسنا، در پاسخ به آخرین وضعیت طرح‌ اصلاح...

نیویورک‌تایمز: ترامپ، آمریکا را به ورطه شکست راهبردی حقارت‌بار کشاند

ترامپ بار دیگر از لفاظی‌های خود عقب‌نشینی کرد؛ حمله نمی‌کنم

توسط rashidpoor206
مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
0
4

پایگاه  خبری صبح ملت  نیوز به نقل از الجزیره، ترامپ در این پست ضمن اعلام آمادگی برای ترورهاو جنایات بیشتر...

عامل افزایش قبوض آب و برق برخی مشترکان چه بود؟

عامل افزایش قبوض آب و برق برخی مشترکان چه بود؟

مرداد ۱۸, ۱۴۰۵
ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند

ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند

مرداد ۱۵, ۱۴۰۵
حساب‌ شرکت ملی نفت ایران را بستند

حساب‌ شرکت ملی نفت ایران را بستند

مرداد ۱۴, ۱۴۰۵

نوشته‌های تازه

  • عامل افزایش قبوض آب و برق برخی مشترکان چه بود؟ مرداد ۱۸, ۱۴۰۵
  • ونس: ایرانی‌ها طرف بسیار دشواری برای مذاکره هستند مرداد ۱۵, ۱۴۰۵
  • حساب‌ شرکت ملی نفت ایران را بستند مرداد ۱۴, ۱۴۰۵
  • وضعیت امروز رسانه‌ها در گفت‌وگو با مهرداد خدیر از توقیف‌های فله‌ای مطبوعات تا اشک‌های پنهانی روزنامه‌نگاران مرداد ۱۲, ۱۴۰۵
  • رئیس سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه/ نظام جذب اصلاح شد مرداد ۱۲, ۱۴۰۵
  • سخنگوی دولت اعلام کرد جزئیات تازه از اصلاح قیمت بنزین/ دولت زمان اجرا را اعلام می‌کند مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
  • ترامپ بار دیگر از لفاظی‌های خود عقب‌نشینی کرد؛ حمله نمی‌کنم مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
  • در گفتگو با وزیر خارجه عربستان عراقچی: هرگونه همراهی کشورهای منطقه با آمریکا و اسرائیل، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد مرداد ۱۱, ۱۴۰۵
  • قانون، بازی رفت‌وبرگشت ندارد مرداد ۱, ۱۴۰۵
  • ویدیوی جدید از پشت صحنه لایو اکشن Tangled به یک صحنه اکشن اشاره دارد تیر ۳۱, ۱۴۰۵

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید