• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اخبار جهان

بایدن: آتش‌بس در غزه قریب‌الوقوع نیست

رئیس‌جمهور آمریکا آتش‌بس در آینده نزدیک در غزه را رد کرد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
خرداد ۲۵, ۱۴۰۳
در جهان
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
بایدن: آتش‌بس در غزه قریب‌الوقوع نیست
0
اشتراک گذاری ها
17
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

رئیس‌جمهور آمریکا آتش‌بس در آینده نزدیک در غزه را رد کرد.

به گزارش ایسنا، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه در یک کنفرانس خبری گفت تردید دارد که به زودی آتش‌بسی بین حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شود.

به نوشته پایگاه الجزیره، جو بایدن در این کنفرانس مطبوعاتی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا اطمینان دارد که بزودی یک توافق آتش‌بس برای غزه اعلام شود پاسخ داد: «خیر.»

او ادامه داد: «من امیدم را برای آن از دست نداده‌ام.»

جو بایدن این اظهارات را در پی نشست‌هایش با سران گروه هفت در جریان اجلاس این گروه در ایتالیا مطرح کرد.

بایدن که چندی پیش یک توافق آتش‌بس پیشنهادی را برای غزه با داشتن سه مرحله اعلام کرده بود بدون اشاره به حمایت‌هایش از جنایات رژیم صهیونیستی و اعتراضات گسترده در جهان علیه این جنایات و احکام دادگاه‌های علیه رژیم صهیونیستی مدعی شد حماس مانع برقراری آتش‌بس است.

او در کنفرانس مطبوعاتی در حالی که در کنار «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین ایستاده بود گفت: «این که آتش‌بس به ثمر بنشیند یا ننشیند را باید منتظر ماند و دید. ما قصد داریم به فشار خود ادامه دهیم. من پاسخی نهایی برای شما ندارم.»

چند روز پیش جنبش حماس پاسخ متقابلی را برای پیشنهاد آتش‌بس تهیه شده از سوی اسرائیلی ها که توسط بایدن ارائه شد مطرح کرد. مقام‌های کاخ سفید گفتند که این دولت همچنان در حال ارزیابی این پیشنهاد است و تفاوت‌های چشمگیر بین آن و طرح پیشنهادی سه مرحله‌ای ارائه شده از سوی رژیم صهیونیستی وجود دارد.

بایدن همچنین گفت با سران گروه هفت در جریان اجلاس مذکور درباره مذاکرات مرتبط با غرب آسیا بحث و رایزنی داشته اما جزئیات بیشتری درباره آن مطرح نساخت.

انتهای پیام

برچسب ها: بایدنغزه
پست قبلی

امتحانات سراسری انجمن خوشنویسان ایران در دزفول برگزار شد .

پست‌ بعدی

هشدار سیل در ۱۱ استان کشور

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

جلسه تعیین تکالیف دستگاه‌ها بر اساس اسناد بالادستی پزشکیان: تکالیف و مسئولیت‌های دقیق هیچ دستگاه و مدیری مشخص نیست
سیاسی

نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران پزشکیان: صلح و امنیت با کشتار، اخراج و تبعیض امکان‌پذیر نیست

توسط rashidpoor206
بهمن ۲۳, ۱۴۰۳
0
11

رئیس‌جمهور کشورمان گفت: صلح و امنیت جهانی با ارتباط، دوستی و با صمیمیت امکان‌پذیر است. صلح و امنیت با تجاوز...

ادامه مطلب
بازداشت ۳۸۰ فلسطینی در کرانه باختری از زمان آغاز آتش‌بس در غزه

بازداشت ۳۸۰ فلسطینی در کرانه باختری از زمان آغاز آتش‌بس در غزه

بهمن ۱۶, ۱۴۰۳
11

پزشکیان: مردم را با بهانه‌های واهی از هم جدا نکنیم

بهمن ۱, ۱۴۰۳
14

گفت‌وگوی وزیران خارجه انگلیس و رژیم صهیونیستی درباره ایران و منطقه

دی ۲۴, ۱۴۰۳
11

رایزنی‌های سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس در غزه

آذر ۸, ۱۴۰۳
11

بلینکن: نگران درگیری گسترده‌تر با ایران هستیم/ مذاکرات آتش‌بس احیا می‌شود

آبان ۳, ۱۴۰۳
18
پست‌ بعدی
هشدار سیل در ۱۱ استان کشور

هشدار سیل در ۱۱ استان کشور

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید