• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اجتماعی

صباح : مدیرعامل تلگرام به درخواست «اسرائیل» در فرانسه بازداشت شد

یک روزنامه ترکیه ای فاش کرد که بازداشت پاول دوروف بنیانگذار تلگرام در فرانسه به درخواست مقامات تل‌آویو انجام شده است.

P توسط P
شهریور ۸, ۱۴۰۳
در اجتماعی, جهان
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
صباح : مدیرعامل تلگرام به درخواست «اسرائیل» در فرانسه بازداشت شد
0
اشتراک گذاری ها
18
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

 روزنامه صباح ترکیه فاش کرد که رژیم صهیونیستی در پشت پرده بازداشت پاول دوروف بنیانگذار و مدیرعامل تلگرام در فرانسه بوده است.این روزنامه اشاره کرد که انتشار تصاویر نسل‌کشی ارتش رژیم صهیونیستی در غزه در تلگرام، نگرانی مسئولان این رژیم را در پی داشته است.روزنامه صباح تاکید کرد که گفته می‌شود برخی هکرها به اطلاعاتی محرمانه در مورد نسل‌کشی ارتش اشغالگر صهیونیستی در نوار غزه دست یافته و آن را در تلگرام منتشر کردند اما تلگرام در برابر فشارهای این رژیم مقاومت کرده و حاضر به سانسور اخبار و حوادث مربوط به جنگ علیه غزه نشده و به همین خاطر در فرانسه بازداشت شده است.

یک میلیون سند در ارتباط با رژیم صهیونیستی

روزنامه صباح در بخش دیگری از گزارش خود آورده است که بیش از یک میلیون سند متعلق به رژیم صهیونیستی از طریق کانال تلگرامی DDoSecrets که مشابه ویکی لیکس است، فاش شده است.به گفته منابع عبری، این اسناد در آوریل ۲۰۲۴ منتشر شده و حاوی اطلاعات شخصی مقامات عالی رتبه، مکاتبات حساس و اسناد داخلی و محرمانه وزارتخانه‌های رژیم صهیونیستی است. روزنامه مذکور تاکید کرد با وجود اینکه ادعا می‌شود دوروف به خاطر ۱۲ جرم مختلف بازداشت شده، علت بازداشت او رد درخواست رژیم صهیونیستی برای سانسور اخبار مربوط به نسل‌کشی این رژیم در غزه بوده است.

برچسب ها: روزنامه صباح ترکیهمدیرعامل تلگرام و اسرائیل
پست قبلی

نشانه‌های سومین سرطان شایع جهان را بشناسید

پست‌ بعدی

بخشی از وام ازدواج غیرنقدی می‌شود!

P

P

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست
پست‌ بعدی
بخشی از وام ازدواج غیرنقدی می‌شود!

بخشی از وام ازدواج غیرنقدی می‌شود!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید