• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی سیاسی

عراقچی: حزب‌الله به تنهایی قادر است از لبنان محافظت کند

وزیر امور خارجه ایران گفت که «حزب‌الله کاملاً به تنهایی قادر است از خود، لبنان و مردم این کشور محافظت کند».

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
مهر ۵, ۱۴۰۳
در سیاسی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
عراقچی: حزب‌الله به تنهایی قادر است از لبنان محافظت کند
0
اشتراک گذاری ها
16
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

وزیر امور خارجه ایران گفت که «حزب‌الله کاملاً به تنهایی قادر است از خود، لبنان و مردم این کشور محافظت کند».

به گزارش ایسنا، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در نیویورک حضور دارد، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

عراقچی که بامداد چهاشنبه و در محل استقرار خبرنگاران در جنب شورای امنیت سازمان ملل حضور داشت، در پاسخ به این سوال که «حزب‌الله از شما درخواست کرده که متوسل به زور شوید و از نیروی نظامی خود برای کمک به آن‌ها استفاده کنید؛ جواب ایران اما این بوده که “به‌خاطر مذاکرات، الان نه!”. منظورتان مذاکرات هسته‌ای بود؟ آیا ایران از حزب‌الله می‌خواهد که حملاتش به اسرائیل را کاهش دهد؟»، گفت: حزب‌الله خود تصمیم می‌گیرد و کاملاً به تنهایی قادر است از خود همچنین از لبنان و مردم لبنان محافظت کند.

او در پاسخ به این سوال که «ایران توسط برخی دولت‌ها و تحلیل‌گران به دامن زدن به این درگیری‌ها از طریق ارائه تسلیحات پیشرفته به حزب‌الله متهم شده است. پاسخ شما به این اتهام چیست؟»، گفت: ما همیشه گفته‌ایم که از حزب‌الله در مبارزه مشروع‌اش برای دفاع از لبنان و مردمش در برابر جنایات رژیم اسرائیل و اشغالگری آن حمایت می‌کنیم.

وزیر خارجه ایران همچنین در پاسخ به این پرسش که «شما خواستار احترام  و حفظ حقوق بین‌الملل شده‌اید، اما حزب‌الله انبوهی از سلاح‌ها در اختیار دارد. این امر ناقض قطعنامه‌های شورای امنیت مخصوصاً قطعنامه ۱۷۰۱ است. آیا شما از حزب‌الله می‌خواهید که به قطعنامه‌های بین‌المللی و قوانین بین‌المللی پایبند باشد؟» هم گفت: حزب‌الله هیچ اقدامی بر خلاف قطعنامه شورای ۱۷۰۱ امنیت نکرده است. این قطعنامه از هرگونه حضور نظامی جلوگیری می‌کند، که توسط رژیم اسرائیل رعایت نشده است.

انتهای پیام

برچسب ها: عراقچیوزیر خارجه ایران
پست قبلی

سومین دربی خارج از تهران،این قسمت اراک!

پست‌ بعدی

بایدن: جنگ تمام‌عیار در خاورمیانه محتمل است/ می‌توانستم ترامپ را شکست دهم

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

عراقچی: پیام ایران به جامعه جهانی روشن است
اخبار

عراقچی: پیام ایران به جامعه جهانی روشن است

توسط rashidpoor206
اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
0
3

وزیر خارجه ایران نوشت: پیام جمهوری اسلامی ایران به جامعه جهانی روشن است؛ صلح پایدار در غرب آسیا تنها با...

ادامه مطلب
عراقچی: حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران غیرقابل مذاکره است

عراقچی: حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران غیرقابل مذاکره است

اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
7
عراقچی: غنی‌سازی قابل مذاکره نیست/ انتقال پیام رهبری به پوتین

عراقچی: غنی‌سازی قابل مذاکره نیست/ انتقال پیام رهبری به پوتین

فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
14

در دیدار با وزیر خارجه ترکیه عراقچی: حفظ و صیانت از روابط، مسئولیت مشترک مقام‌های ایران و ترکیه است

اسفند ۱۸, ۱۴۰۳
11

عراقچی: «بهشت گمشده» مکران باید به قطب اقتصادی آینده ایران و منطقه بدل شود

بهمن ۲۸, ۱۴۰۳
8

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: دیپلماسی و میدان را نمی‌توان از هم منفک و جدا دانست بلکه این ۲ مکمل یکدیگر هستند.

دی ۴, ۱۴۰۳
5
پست‌ بعدی
بایدن: جنگ تمام‌عیار در خاورمیانه محتمل است/ می‌توانستم ترامپ را شکست دهم

بایدن: جنگ تمام‌عیار در خاورمیانه محتمل است/ می‌توانستم ترامپ را شکست دهم

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید