• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی فرهنگی

برنده جایزه ادبیات غیر داستانی معرفی شد

«ریچارد فلاناگان»‌ به عنوان برنده نهایی جایزه ادبی «بیلی جیفورد» انتخاب شد.

مریم توسط مریم
آبان ۳۰, ۱۴۰۳
در فرهنگی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
برنده جایزه ادبیات غیر داستانی معرفی شد
0
اشتراک گذاری ها
55
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

«ریچارد فلاناگان»‌ به عنوان برنده نهایی جایزه ادبی «بیلی جیفورد» انتخاب شد.

کتاب «سوال شماره ۷» نوشته «ریچارد فلاناگان» به عنوان اثر برگزیده جایزه ادبیات غیرداستانی «بیلی جیفورد»‌ انتخاب شد تا این نویسنده استرالیایی به نخستین فردی تبدیل شود که هم این جایزه و هم جایزه بوکر برای ادبیات داستانی را دریافت کرده باشد.

«گاردین»‌ نوشت، با این حال، فلاناگان در سخنرانی دریافت جایزه خود گفت که تا زمانی که مسئول مدیریت بودجه این جایزه، برنامه‌ای برای کاهش سرمایه‌گذاری خود در استخراج سوخت‌های فسیلی و افزایش سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر ارائه نکند، جایزه ۵۰۰۰۰ پوندی را نمی‌پذیرد.

«سوال شماره ۷» که بخشی از آن خاطرات، بخشی از آن رمان و بخشی از آن تاریخی است، در حقیقت به تلاش «فلاناگان»‌ برای درک والدین خود و زادگاه خود یعنی «تاسمانی» می‌پردازد.

شرکت «بیلی جیفورد»‌ که از سال ۲۰۱۶ حمایت مالی این جایزه ادبی را برعهده داشته است، در سال‌های اخیر به دلیل سرمایه گذاری‌هایش در سوخت‌های فسیلی و شرکت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی مورد انتقاد قرار گرفته است. در اوایل سال جاری، تحریم‌های جشنواره‌های ادبی که توسط گروه کمپین «Fossil Free Books» ترتیب داده شد، منجر به خاتمه همکاری بین «بیلی جیفورد» و ۹ جشنواره شد.

«بوکر» و «بیلی جیفورد»‌ همواره به عنوان معتبرترین جوایز ادبی بریتانیا به ترتیب برای ادبیات داستان و غیرداستان در نظر گرفته شده‌اند. «فلاناگان» در سال ۲۰۱۴ برنده جایزه «بوکر» شد، برای داستان یک پزشک تاسمانیایی که اسیر جنگی ژاپنی می شود، جاده باریک به سمت شمال عمیق. جایزه «بیلی جیفورد» (که قبلا به عنوان جایزه ساموئل جانسون شناخته می‌شد) از سال ۱۹۹۹ برگزار می‌شود، اما این نخستین‌باری است که یک برنده سابق «بوکر» به عنوان برنده این جایزه نیز انتخاب می‌شود.

علاوه بر «فلاناگان»‌، «ویت تان نگوین» با نخستین رمان خود با عنوان «هم‌درد»‌ جایزه پولیتزر ادبیات داستانی را در سال ۲۰۱۶ دریافت کرد، برای نگرش رمان «مرد دوچهره» برای دریافت جایزه امسال رقابت می‌کرد. همچنین دو نویسنده بریتانیایی «ریچل کلارک» و «سو پرایدو»(Prideaux) که به ترتیب در سال‌های ۲۰۲۰ در فهرست اولیه و در سال ۲۰۱۲ در فهرست نامزدهای نهایی «بیلی جیفورد» قرار گرفته بودند، نامزد نهایی امسال شده بودند. «کلارک‌»‌ امسال برای نگارش «داستان یک قلب» و «پرایدو» برای نگارش «چیز وحشی»، زندگی‌نامه «پل گوگن»، هنرمند فرانسوی به فهرست نامزدهای نهایی راه یافته بودند.

علاوه بر این «آنی جاکوبسون»، خبرنگار آمریکایی برای «جنگ هسته‌ای: یک سناریو» و «دیوید ون ریبروک»، مورخ بلژیکی با کتاب «انقلاب»‌ به فهرست امسال راه یافته‌اند.

نامزدهای نهایی امسال از بین ۳۴۹ کتابی که از فاصله یکم نوامبر ۲۰۲۳ تا ۳۱ اکتبر ۲۰۲۴ در بریتانیا منتشر شده است، انتخاب شدند.

برچسب ها: ریچارد فلاناگان،برنده،نهایی،جایزه، ادبیات ،غیرداستانی ،بیلی جیفورد
تبلیغات
مریم

مریم

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • ۶ راهکار ساده برای تقویت عملکرد پانکراس و کنترل قند خون آبان ۸, ۱۴۰۵
  • معصومی: کریم باقری فقط یک اسطوره فوتبال نیست؛ او الگوی اخلاق، شخصیت و بزرگی برای تمام نسل‌هاست آبان ۸, ۱۴۰۵
  • پرونده ملوان و تراکتور؛ آزمون شفافیت در فوتبال ایران آبان ۷, ۱۴۰۵
  • رقابت ۱۱۶ مهارت‌آموز در مرحله شهرستانی بیست‌وسومین مسابقات ملی مهارت در شوش آبان ۶, ۱۴۰۵
  • هشدار عراقچی به هرگونه ماجراجویی توسط اسرائیل و تاثیر آن بر بازارهای بین‌المللی آبان ۶, ۱۴۰۵
  • ترکیه: هدف توافق مکه تقویت امنیت منطقه است آبان ۵, ۱۴۰۵
  • تاکید بر تحقق شروط ایران برای پایان جنگ در دیدار سرلشکر رضایی با رهبر انقلاب آبان ۵, ۱۴۰۵
  • طرح پیشنهادی تبدیل بخشی از میدان یازهرا شوش به پارکینگ؛ راهکاری برای کاهش ترافیک؟ آبان ۴, ۱۴۰۵
  • دیدار چهارجانبه مقامات پاکستان، عربستان، ترکیه و ایران برگزار شد آبان ۴, ۱۴۰۵
  • محمد معصومی: گرشاسبی مدیری از جنس اعتبار و سلامت است؛ احترام در فوتبال فراتر از رنگ پیراهن است آبان ۴, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید