• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی ورزشی

فوتبال پل امید، در دنیای جنگ زده بوسنی

فوتبال در میان ویرانی‌ها؛ بوسنی و پیامی از دل جنگ

پیمان چینی ساز توسط پیمان چینی ساز
دی ۳, ۱۴۰۳
در ورزشی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
فوتبال پل امید، در دنیای جنگ زده بوسنی
0
اشتراک گذاری ها
108
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

یادداشت اختصاصی پیمان چینی‌ساز سردبیر بخش ورزشی صبح ملت نیوز؛ 

بوسنی، کشوری که جنگ‌های دهه 90 میلادی آن را به تکه‌های کوچک و جدا از هم تبدیل کرده بود، در دل ویرانی‌ها و خاطرات تلخ، چیزی بیش از یک ورزش نیاز داشت؛ چیزی که بتواند امید را دوباره زنده کند. در این لحظات سخت، فوتبال تبدیل به نوری در دل تاریکی شد، شعله‌ای که مردم بوسنی را به هم پیوند داد.

حضور تیم ملی بوسنی در جام جهانی 2014 برزیل، نمادی از ایستادگی این ملت در برابر دردها و زخم‌های گذشته بود. این موفقیت بیشتر از یک پیروزی ورزشی بود؛ این یک پیروزی برای مردم بوسنی بود که به رغم تمام شکست‌ها و ویرانی‌ها، توانستند به جهانیان نشان دهند که هنوز ایستاده‌اند، هنوز می‌توانند در برابر دشواری‌ها مقاومت کنند.

در مسابقات انتخابی جام جهانی، بوسنی در بازی برگشت برابر یونان با پیروزی 3-1، لحظه‌ای را رقم زد که هیچ‌کسی فراموش نخواهد کرد. این پیروزی نه فقط یک نتیجه ورزشی، بلکه شعله‌ای از امید بود که در دل مردمی که از همه چیزشان گذشته بودند، روشن شد.

فوتبال در بوسنی نه تنها یک بازی، بلکه نمادی از همبستگی و اتحاد بود. در تیم ملی بوسنی بازیکنانی از قومیت‌ها و ادیان مختلف حضور داشتند، که این امر باعث شد تا فوتبال تبدیل به ابزاری برای آشتی و پیوند میان مردم شود. حتی در مسابقات انتخابی یورو 2000، بوسنی توانست با تساوی برابر اسپانیا، قدرت خود را در میدان نشان دهد و این اتحاد در زمین، پیام مهمی داشت: هیچ‌چیز نمی‌تواند انسان‌ها را از هم جدا کند، حتی جنگ. تیم ملی بوسنی با هر گل، نشان می‌داد که در دل ویرانی‌ها، هنوز می‌شود دست در دست هم ایستاد و دوباره ساخت.

این داستان فوتبال بوسنی است، داستان یک ملت که از دل خرابه‌ها برخاست و به دنیا نشان داد که هیچ چیز نمی‌تواند امید را از بین ببرد. این داستان، داستان انسان‌هاست که نشان دادند حتی در تاریک‌ترین لحظات، همیشه راهی برای روشن کردن جهان وجود دارد.

پیمان چینی‌ساز

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Unsubscribe
تبلیغات
پست قبلی

شطرنج باز برتر دزفول

پست‌ بعدی

مردم از ممنوعیت واردات کالاها سود می‌برند یا متضرر می‌شوند؟

پیمان چینی ساز

پیمان چینی ساز

RelatedPosts

ایران، سپر خاورمیانه؛ شکست اسرائیل در جنگ دوازده روزه
اخبار

ایران، سپر خاورمیانه؛ شکست اسرائیل در جنگ دوازده روزه

توسط سمیه مقدمی نیا
آذر ۱۴, ۱۴۰۴
0
42

ایران، سپر خاورمیانه؛ شکست اسرائیل در جنگ دوازده روزه جنگ دوازده‌روزه ایران و اسرائیل، با وجود فشارها و حملات گسترده،...

ادامه مطلب
ترامپ: پوتین آماده حل‌وفصل جنگ اوکراین است

ترامپ: پوتین آماده حل‌وفصل جنگ اوکراین است

آذر ۱۳, ۱۴۰۴
9
سخنگوی سازمان هواپیمایی خبر داد اخذ عوارض ۱۰ یورویی از مسافران پروازهای خارجی/ این عوارض جدا از عوارض خروج از کشور است

سرپرست فرودگاه امام(ره) اعلام کرد ۲۶ ایرلاین خارجی در فرودگاه امام(ره) فعالند/ به دنبال حضور شرکت‌های هواپیمایی جنوب شرق آسیا هستیم

آذر ۱۳, ۱۴۰۴
14

به مناسبت چِهِلُمین بهار انجمن سینمای جوان دزفول نمایشگاه عکس و اکران فیلم برگزارشد

آذر ۱۰, ۱۴۰۴
54

سوختن یک نسل فوتبالی با انتخاب نادرست فدراسیون

آذر ۱۰, ۱۴۰۴
82

نشست هم‌اندیشی اصحاب رسانه حوزه زهره با مدیرعامل شرکت بهره‌برداری زهره و جراحی در سد انحرافی آسک برگزار شد

آذر ۹, ۱۴۰۴
10
پست‌ بعدی
مردم از ممنوعیت واردات کالاها سود می‌برند یا متضرر می‌شوند؟

مردم از ممنوعیت واردات کالاها سود می‌برند یا متضرر می‌شوند؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید