• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی جهان

ترامپ، خبرنگار فاکس‌نیوز را به‌عنوان سخنگوی وزارت خارجه تعیین کرد

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، خبرنگار رسانه این کشور را به عنوان گزینه‌ سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده معرفی کرد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
دی ۱۵, ۱۴۰۳
در جهان
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
ترامپ، خبرنگار فاکس‌نیوز را به‌عنوان سخنگوی وزارت خارجه تعیین کرد
0
اشتراک گذاری ها
31
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، خبرنگار رسانه این کشور را به عنوان گزینه‌ سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده معرفی کرد.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا پس از آنکه در انتخابات ریاست‌جمهوری پنجم نوامبر به پیروزی قاطع دست یافت، مشغول معرفی گزینه‌های خود برای دولت دوم خود است. مراسم تحلیف او در تاریخ بیستم ژانویه (یکم بهمن ماه) برگزار خواهد شد.

طبق گزارش خبرگزاری تاس، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در شبکه اجتماعی خود تحت عنوان «تروث سوشال» نوشت: این افتخار بزرگی است که اعلام کنم «تامی بروس» به عنوان گزینه سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده به نامزد فوق‌العاده ما «مارکو روبیو» به عنوان وزیر امور خارجه ملحق خواهد شد.

ترامپ با اشاره به پویش و شعار دیرینه خود مبنی بر «عظمت را به آمریکا باز گردانیم» که با کلمه اختصاری MAGA شناخته می‌شود، گفت: «تامی تحلیلگر سیاسی بسیار محترمی است که قدرت و اهمیت MAGA را پیش از این درک کرده است.»

او در راستای معرفی خانم بروس گفت: «او مدرک لیسانس خود را در رشته علوم سیاسی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی دریافت کرد و پس از فعالیت به عنوان فعال لیبرال در دهه ۱۹۹۰، دروغ‌ها و تقلب‌های چپ رادیکال را دید و به سرعت به یکی از قوی‌ترین صداهای محافظه‌کار در رادیو و تلویزیون تبدیل شد.»

«تامی بروس» احتمالا جایگزین «متیو میلر» سخنگوی فعلی وزارت خارجه آمریکا خواهد شد.

انتهای پیام

برچسب ها: تروث سوشالسخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • معاون وزیر نفت اعلام کرد کارت جایگاه‌ها محدود نمی‌شود/تغییر قیمت بنزین فقط برای نرخ سوم شهریور ۱۶, ۱۴۰۵
  • بقایی: صدور قطعنامه در آژانس اوضاع را تشدید می‌کند/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد شهریور ۱۶, ۱۴۰۵
  • پایان ارز ترجیحی برای ده‌ ها قلم داروی حیاتی شهریور ۱۶, ۱۴۰۵
  • ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به ۶۰۰۰ مگاوات رسید/ ۱۱ هزار مگاوات در راه است شهریور ۱۶, ۱۴۰۵
  • مگاپروژه‌ها چطور ایران را از ناترازی برق عبور می‌دهند؟ شهریور ۱۵, ۱۴۰۵
  • پزشکیان: نباید به وضع موجود قانع باشیم شهریور ۱۴, ۱۴۰۵
  • هشدار ایران به کره جنوبی شهریور ۱۴, ۱۴۰۵
  • سرکشی مسئولان استانی بنیاد شهید از شوش؛ تأکید بر پیگیری مطالبات جامعه ایثارگری شهریور ۱۳, ۱۴۰۵
  • اهواز را با تکثر فرهنگی اش بپذیریم شهریور ۱۲, ۱۴۰۵
  • به مناسبت روز طلایه‌ داران بی‌ ادعای نظام سلامت شهریور ۱۲, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید