• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اخبار

استاندار خوزستان: مجوز سفر اول ملوانی برای ۳۰۰ فروند لنج استان صادر شد

میترا شعبانی توسط میترا شعبانی
بهمن ۲۹, ۱۴۰۳
در اخبار
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
ممنوعیت صید میگوی ببری در صیدگاه بحرکان هندیجان
0
اشتراک گذاری ها
44
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

به گزارش خبرنگار صبح ملت استاندار خوزستان در گفتگویی با اشاره به رفع موانع ورود کالای ملوانی به خوزستان اظهار کرد: با توجه به ابلاغ آئین نامه مصوب هیات وزیران در خصوص ورود کالای ملوانی و همزمان با حضور هیاتی از ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور، گمرک ایران و وزارت صمت طی روزهای یکشنبه و دوشنبه و بازدید از بنادر آبادان، اروندکنار، چوئبده، سجافی و شادگان با تایید زیر ساخت های گمرک ، مجوز سفر اول ملوانی به بنادر خوزستان اعطا شد و از این پس ملوانان استان مجازند به اندازه گنجایش کل لنج کالای ملوانی وارد کنند.

 

دکتر موالی زاده افزود : لیست کالای های قابل ورود ٩٧ قلم است

و بیش از ٣٠٠ فروند لنج در استان می توانند کالای ملوانی وارد کنند. بر اساس این مصوبه، ورود کالای ملوانی به استان مجاز شده و محدودیت وزنی کالا برداشته شده است.

 

دکتر موالی زاده افزود : با ابلاغ بخشنامه جدید کالاهای ته‌لنجی و ملوانی، رونق اقتصادی به بنادر آبادان، اروندکنار ، چوئبده ، سجافی و شادگان بازخواهد گشت.

 

استاندار خوزستان گفت : با پیگیری های صورت گرفته اقدامات خوبی در راستای رونق بخشیدن دوباره به بنادر سه‌گانه آبادان و همچنین سجافی و شادگان با مصوبه اخیر هیأت دولت در دستور کار خواهد گرفت.

 

استاندار خوزستان در بخشی از این گفتگو به ابلاغ قانون تجارت مرزنشینان نیز اشاره و اظهار کرد : قانون تجارت مرزنشینان نیز همزمان با دهه مبارک فجر به همه استان‌ها ی مرزب به ویژه خوزستان ابلاغ شد تا از رهگذر آن مبادلات مرزی با سهولت و رفع موانع استمرار و رونق یابد .این قانون مصوب سال گذشته، هفتم بهمن ماه است.

 

موالی زاده در پایان گفت : یکی از امتیازات این قانون، برخورداری کالا با معافیت عوارض گمرکی در سال نخست و سالانه ۲۰ درصد به عوارض افزوده می‌شود.از دیگر امتیازات این قانون، یک درصد واردات کشور نیز به فعالان این حوزه سپرده می‌شود که امید زیرساخت‌های لازم را فراهم‌کنیم تا منجر ه ایجاد تحول در این بخش شود.

خبرنگار میترا شعبانی

پست قبلی

صدای مردم/پارک های محله ای نیاز مبرم به رسیدگی مسئولان شهری دارند

پست‌ بعدی

آغاز مذاکرات روسیه-آمریکا در عربستان

میترا شعبانی

میترا شعبانی

RelatedPosts

ایران، سپر خاورمیانه؛ شکست اسرائیل در جنگ دوازده روزه
اخبار

ایران، سپر خاورمیانه؛ شکست اسرائیل در جنگ دوازده روزه

توسط سمیه مقدمی نیا
آذر ۱۴, ۱۴۰۴
0
0

ایران، سپر خاورمیانه؛ شکست اسرائیل در جنگ دوازده روزه جنگ دوازده‌روزه ایران و اسرائیل، با وجود فشارها و حملات گسترده،...

ادامه مطلب
ترامپ: پوتین آماده حل‌وفصل جنگ اوکراین است

ترامپ: پوتین آماده حل‌وفصل جنگ اوکراین است

آذر ۱۳, ۱۴۰۴
4
سخنگوی سازمان هواپیمایی خبر داد اخذ عوارض ۱۰ یورویی از مسافران پروازهای خارجی/ این عوارض جدا از عوارض خروج از کشور است

سرپرست فرودگاه امام(ره) اعلام کرد ۲۶ ایرلاین خارجی در فرودگاه امام(ره) فعالند/ به دنبال حضور شرکت‌های هواپیمایی جنوب شرق آسیا هستیم

آذر ۱۳, ۱۴۰۴
6

به مناسبت چِهِلُمین بهار انجمن سینمای جوان دزفول نمایشگاه عکس و اکران فیلم برگزارشد

آذر ۱۰, ۱۴۰۴
45

سوختن یک نسل فوتبالی با انتخاب نادرست فدراسیون

آذر ۱۰, ۱۴۰۴
79

نشست هم‌اندیشی اصحاب رسانه حوزه زهره با مدیرعامل شرکت بهره‌برداری زهره و جراحی در سد انحرافی آسک برگزار شد

آذر ۹, ۱۴۰۴
6
پست‌ بعدی
آغاز مذاکرات روسیه-آمریکا در عربستان

آغاز مذاکرات روسیه-آمریکا در عربستان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید