• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
  • چارت سازمانی صبح ملت نیوز
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
  • چارت سازمانی صبح ملت نیوز
صفحه اصلی جهان

تکرار ادعاها علیه ایران در پی حمله نیروهای مقاومت به پایگاه نظامی آمریکا در اردن

با وجود تاکید مقامات ایران بر نقش نداشتن در اقدامات نیروهای مقاومت علیه مواضع آمریکا در منطقه در پی جنگ غزه، ادعاها درباره تحت حمایت ایران بودن نیروهای مقاومت با حمله شب گذشته علیه یک پایگاه نظامی در اردن تکرار شد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
بهمن ۹, ۱۴۰۲
در جهان, سیاسی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
31
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

RelatedPosts

وزیر دارایی آلمان از ترامپ خواست به جنگ «غیرمسئولانه» علیه ایران پایان دهد

دیدار و رایزنی سفیر ایران در لندن با وزیر مشاور وزارت امور خارجه انگلیس

پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه نه از وادادگی که با منطق و آگاهی بود

تبلیغات

با وجود تاکید مقامات ایران بر نقش نداشتن در اقدامات نیروهای مقاومت علیه مواضع آمریکا در منطقه در پی جنگ غزه، ادعاها درباره تحت حمایت ایران بودن نیروهای مقاومت با حمله شب گذشته علیه یک پایگاه نظامی در اردن تکرار شد.

به گزارش ایسنا، در پی حمله پهپادی شب گذشته، به پایگاه نیروهای آمریکایی در شمال شرق اردن در نزدیکی مرز سوریه که به کشته شدن و مجروح شدن شماری از سربازان این کشور منجر شد، ادعاهایی علیه نقش ایران در اقدام نیروهای مقاومت منطقه به این حمله مطرح شد.

«جو بایدن» رییس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای در پی این حمله مدعی شد: در حالی که هنوز در حال گردآوری مستندات درباره این حمله هستیم، می‌دانیم که توسط گروه‌های شبه‌نظامی تندرو و تحت حمایت ایران انجام شده است که در سوریه و عراق مستقر هستند.

بایدن همچنین گفت: شکی نیست که ما در هر زمانی که بخواهیم و به روش دل‌خواه مسئولان آن را پاسخگو خواهیم کرد.

این در حالی است که مقاومت اسلامی عراق شامگاه یکشنبه مسئولیت حمله به پایگاه آمریکایی التنف را که بر اثر آن ۳ نظامی آمریکایی کشته و ۷۰ نفر هم زخمی شدند، برعهده گرفت.

در پی این حمله کاخ سفید از برگزاری  جلسه اضطراری با حضور مقامات ارشد  آمریکا از جمله رئیس‌جمهور و وزیر دفاع این کشور و مقام‌های نظامی خبر داد.

یک مقام آمریکایی در این باره گفته است: پایگاه مورد هدف شامل نیروهای مهندسی، هوانوردی، تدارکات و امنیتی آمریکایی است. این پایگاه توسط نیروهایی استفاده می شود که در ارائه مشاوره و کمک به نیروهای اردنی مشارکت دارند.

به گفته مرکز فرماندهی نیروهای تروریستی آمریکا (سنتکام)، حداقل ۳۴ نیروی نظامی آمریکایی در این حمله مجروح شده‌اند، اما ممکن است افزایش بیابد. هشت نفر را نیز برای مراقبت‌های جدی‌تر از اردن خارج کرده‌اند اما وضعیتشان پایدار است.

در پی در گرفتن جنگ غزه و حمایت‌های تمام‌عیار آمریکا از رژیم صهیونیستی، نیروهای مقاومت منطقه در پاسخ به حمایت‌های واشنگتن از جنایت‌های رژیم صهیونیستی، پیش از حمله شامگاه یکشنبه، بیش از ۱۵۰ بار مواضع آمریکا در منطقه را هدف قرار داده‌اند. در پی این حملات حداقل ۷۰ مورد آسیب‌دیدگی نظامیان آمریکایی گزارش شده است که بیشترشان جراحات مغزی هستند.

همچنین در پی حمله شب گذشته، «دیوید کامرون» وزیر امور خارجه انگلیس در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس با ادعایی علیه نقش ایران در این حمله نوشت: ما، قویا، حملات گروه‌های شبه‌نظامی متحد ایران را علیه نیروهای آمریکایی محکوم می‌کنیم. ما همچنان از ایران می‌خواهیم در منطقه تنش‌زدایی کند.

غرب مدعی حمایت نظامی و مالی ایران از نیروهای مقاومت منطقه و کنترل اقدامات آن‌ها از سوی ایران است. این در حالی است که مقامات ایران در پی اقدامات نیروهای مقاومت منطقه علیه مواضع آمریکا و رژیم صهیونیستی و مطرح شدن ادعاهایی درباره نقش ایران در این حملات، گفته‌اند نیروهای مقاومت به طور مستقل و بر اساس صلاحدید خود عمل می‌کنند و از ایران دستور نمی‌گیرند.

با این وجود، ایران هشدار داده است که کاهش تنش‌ها در منطقه، مستلزم متوقف شدن حمایت‌های واشنگتن از اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه است.

جمهوری‌خواهان کنگره آمریکا در پی حمله شب گذشته، با تکرار ادعاها علیه نقش ایران در منطقه، بایدن را به دلیل «پاسخ‌های بزدلانه به اقدامات نیروهای نیابتی ایران» مقصر دانسته و خواستار اقدامی قاطعانه‌تر علیه  «نیروهای نیابتی ایران» شدند.

«راجر ویکر» سناتور ارشد جمهوری‌خواه در کمیته نیروهای مسلح سنا گفت: پاسخ‌های دولت بایدن تاکنون، فقط  منجر به حملات بیشتر شده است. زمان آن فرا رسیده که سریع و قاطعانه اقدامی صورت بگیرد تا جهانیان شاهد آن باشند.

«تام کاتن» سناتور جمهوری‌خواه نیز در بیانیه‌ای گفت: تنها پاسخ به این حملات باید تلافی نظامی ویرانگر علیه نیروهای تروریستی ایران باشد. هر چیز دیگری جو بایدن را یک بزدل نشان خواهد داد.

«میچ مک‌کانل» رهبر جمهورخواهان سنای آمریکا نیز گفت که انفعال بایدن دشمنان  آمریکا در غرب آسیا را جسورتر می‌کند.

او گفت که زمان جدی گرفتن این «تجاوزات» باید مدت‌ها پیش از جان باختن آمریکایی‌ها می‌بود.

انتهای پیام

برچسب ها: «میچ مک‌کانل»، رهبر جمهورخواهان سنای آمریکاامریکاایرانغزهنیروهای مقاومت
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

اخبار ویژهمطلب مهم

وزیر دارایی آلمان از ترامپ خواست به جنگ «غیرمسئولانه» علیه ایران پایان دهد

وزیر دارایی آلمان از ترامپ خواست به جنگ «غیرمسئولانه» علیه ایران پایان دهد

توسط rashidpoor206
شهریور ۷, ۱۴۰۵
0
5

لارس کلینگبیل، وزیر دارایی آلمان که معاون صدراعظم نیز هست، به تلویزیون ARD گفت: «این مهمترین پیام، از جمله به...

دیدار و رایزنی سفیر ایران در لندن با وزیر مشاور وزارت امور خارجه انگلیس

دیدار و رایزنی سفیر ایران در لندن با وزیر مشاور وزارت امور خارجه انگلیس

توسط rashidpoor206
شهریور ۶, ۱۴۰۵
0
8

سفارت ایران در انگلیس در پیامی در صفحه کاربری خود در ایکس اعلام کرد که سید علی موسوی، سفیر جمهوری...

جلسه تعیین تکالیف دستگاه‌ها بر اساس اسناد بالادستی پزشکیان: تکالیف و مسئولیت‌های دقیق هیچ دستگاه و مدیری مشخص نیست

پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه نه از وادادگی که با منطق و آگاهی بود

توسط rashidpoor206
شهریور ۳, ۱۴۰۵
0
10

به گزارش صبح ملت نیوز،مسعود پزشکیان امروز (سوم شهریور)، در دیدار جمعی از نوجوانان و جوانان افتخارآفرین ایران، وفاق و...

قالیباف: اکنون وقت تصمیم‌گیری آمریکا برای جلب اعتماد ایران است

تمسخر شعار انتخاباتی ترامپ توسط قالیباف؛ آمریکا را دوباره گرسنه می‌کنیم

توسط rashidpoor206
شهریور ۲, ۱۴۰۵
0
8

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ امروز نسخه‌ای تقطیع‌ شده و جعلی از سخنان دکتر قالیباف را در پلتفرم خود بازنشر...

مکمل‌های غذایی؛ واقعاً مفید هستند یا فقط یک وعده تبلیغاتی؟

مکمل‌های غذایی؛ واقعاً مفید هستند یا فقط یک وعده تبلیغاتی؟

توسط P
مرداد ۳۰, ۱۴۰۵
0
43

بازار مکمل‌های غذایی در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است. از قرص‌های افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی گرفته تا...

دیدار محمد بن سلمان با فرمانده سنتکام

دیدار محمد بن سلمان با فرمانده سنتکام

توسط rashidpoor206
مرداد ۲۳, ۱۴۰۵
0
9

به گزارش ایسنا، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان با برد کوپر، فرمانده فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در ریاض دیدار کرد...

فرماندار شوش: شهر جهانی شوش نیازمند ردیف اعتباری ملی است

شهریور ۱۰, ۱۴۰۵
پایتخت بی‌ورزشگاه؛ مدیرانی که دربی را تبعید کردند

پایتخت بی‌ورزشگاه؛ مدیرانی که دربی را تبعید کردند

شهریور ۱۰, ۱۴۰۵
سومین همایش آکادمی استقلال؛ این بار با تمرکز بر نقش خانواده در توسعه بازیکن

سومین همایش آکادمی استقلال؛ این بار با تمرکز بر نقش خانواده در توسعه بازیکن

شهریور ۱۰, ۱۴۰۵

نوشته‌های تازه

  • فرماندار شوش: شهر جهانی شوش نیازمند ردیف اعتباری ملی است شهریور ۱۰, ۱۴۰۵
  • پایتخت بی‌ورزشگاه؛ مدیرانی که دربی را تبعید کردند شهریور ۱۰, ۱۴۰۵
  • سومین همایش آکادمی استقلال؛ این بار با تمرکز بر نقش خانواده در توسعه بازیکن شهریور ۱۰, ۱۴۰۵
  • با هدف تقویت نظارت، هماهنگی و ارزیابی فعالیت باشگاه‌های فوتبال نیروهای مسلح، کمیته تخصصی ارزیابی و نظارت بر امور این باشگاه‌ها فعالیت خود را آغاز کرد. شهریور ۱۰, ۱۴۰۵
  • دزفول؛میراثی که زنده است شهریور ۸, ۱۴۰۵
  • پایان لیگ شطرنج استان خوزستان؛ قهرمانی مدرسه شطرنج پاییز ۵ و درخشش صبا دزفول شهریور ۷, ۱۴۰۵
  • وزیر دارایی آلمان از ترامپ خواست به جنگ «غیرمسئولانه» علیه ایران پایان دهد شهریور ۷, ۱۴۰۵
  • انقراض بی‌سروصدای گوشی‌های اندرویدی اقتصادی شهریور ۶, ۱۴۰۵
  • دیدار و رایزنی سفیر ایران در لندن با وزیر مشاور وزارت امور خارجه انگلیس شهریور ۶, ۱۴۰۵
  • درخشش تیم «الف» باشگاه صبا در لیگ شطرنج خوزستان؛ ایستادن در جایگاه دوم جدول شهریور ۵, ۱۴۰۵

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید