• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اخبار

تهران: تکرار ادعاها درباره جزایر ایرانی تغییری در واقعیت‌ها ایجاد نمی‌کند

وزارت امور خارجه ایران با رد ادعاهای نادرست مندرج در بیانیه نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در راستای اعمال حقوق حاکمیتی خود هر اقدام لازمی را که برای تامین ایمنی و امنیت در جزایر ایرانی و صیانت از منافع کشور در محدوده آنها ضرورت داشته باشد، انجام خواهد داد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
شهریور ۱۱, ۱۴۰۴
در اخبار, جهان, سیاسی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
تهران: تکرار ادعاها درباره جزایر ایرانی تغییری در واقعیت‌ها ایجاد نمی‌کند
0
اشتراک گذاری ها
5
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

وزارت امور خارجه ایران با رد ادعاهای نادرست مندرج در بیانیه نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در راستای اعمال حقوق حاکمیتی خود هر اقدام لازمی را که برای تامین ایمنی و امنیت در جزایر ایرانی و صیانت از منافع کشور در محدوده آنها ضرورت داشته باشد، انجام خواهد داد.

به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ادعای تکراری و فاقد اعتبار حقوقی شورای همکاری خلیج فارس در خصوص جزایر سه گانه ایرانی – مندرج در بیانیه نشست یکصد و شصت و پنجم وزرای خارجه این شورا – را به طور کامل رد می‌کند و بار دیگر بر حاکمیت بلامنازع ایران بر جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک به‌عنوان بخش‌های جدایی‌ناپذیر از قلمروی سرزمینی ایران تاکید و تصریح می‌کند که تکرار ادعاهای بی‌اساس در بیانیه‌های مشابه، هیچ تغییری در واقعیت‌های جغرافیایی، تاریخی و حقوقی مربوط به این جزایر ایجاد نخواهد کرد.

بر همین اساس، با رد گزاره‌های مداخله‌جویانه مندرج در بیانیه فوق، تاکید می‌شود که جمهوری اسلامی ایران در راستای اعمال حقوق حاکمیتی خود هر اقدام لازمی را که برای تامین ایمنی و امنیت در این جزایر ایرانی و صیانت از منافع کشور در محدوده آنها ضرورت داشته باشد، انجام خواهد داد.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر حقوق جمهوری اسلامی ایران در میدان آرش بر اساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات، ادعاهای یکجانبه در مورد این میدان را بی‌اعتبار دانسته و تصریح می‌کند که صدور بیانیه‌های تکراری و طرح ادعای یک‌جانبه، از منظر حقوقی هیچ حقی برای دولت کویت ایجاد نمی‌کند. رسیدن به توافق منصفانه و پایدار در خصوص میدان آرش مستلزم گفتگوی دوجانبه، تلاش مشترک و ایجاد فضایی مثبت و سازنده برای حفظ و تامین حقوق و منافع متقابل می‌باشد.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر حقوق مشروع و قانونی ایران برای بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای وفق معاهده منع اشاعه، القای هرگونه تردید در مورد ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را بلاوجه دانسته و خاطرنشان می‌کند که ایران همواره ضمن عمل به تعهدات خود طبق موافقتنامه جامع پادمان، با رویکردی مسئولانه و مبتنی بر حسن نیت در روندهای مذاکراتی و دیپلماتیک برای اعتمادسازی در این خصوص مشارکت داشته است، اما آمریکا و طرف‌های اروپایی با عهدشکنی مستمر و نقض فاحش اصول و قواعد منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل موحب اخلال در روندهای مذاکراتی شده‌اند.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران توجه کشورهای منطقه را به خطر واقعی و فوری ناشی از سلاح‌های کشتار جمعی رژیم صهیونیستی جلب کرده و تاکید می‌نماید که تحقق منطقه عاری از خطر سلاح‌های هسته‌ای مستلزم همت دسته‌جمعی کشورهای منطقه برای وادار کردن جامعه جهانی به اتخاذ تدابیر موثر در رابطه با سلاح‌های کشتار جمعی رژیم نسل‌کش و متجاوز اسرائیل می‌باشد.

جمهوری اسلامی ایران با یادآوری ضرورت تامین امنیت و ثبات پایدار منطقه با مشارکت همه کشورها و به دور از مداخلات ثبات‌زدا و مخرب بازیگران خارج از منطقه، بر آمادگی خود جهت تقویت تعاملات برای تحقق این هدف تاکید می‌کند.

وزارت امور خارجه با استقبال از موضع کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در محکومیت شدید ادامه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه و جنایات آن علیه مردم مظلوم فلسطین، بر ضرورت اتخاذ تدابیر موثر و فوری، از جمله توقف هرگونه روابط سیاسی و دیپلماتیک با این رژیم، به منظور وادارکردن آن به توقف جنایات در فلسطین اشغالی تاکید می‌کند.

به گزارش ایسنا، شورای وزارتی شورای همکاری خلیج فارس در بخشی از بیانیه پایانی خود بار دیگر در حالی که جزایر سه‌گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و بوموسی بخش جدایی‌ناپذیر از خاک ایران است، در ادعایی بی اساس و تکراری، آن را متعلق به امارات خواند.

همچنین در این بیانیه این شورا بر اهمیت ادامه مذاکرات سازنده برای دستیابی به راه‌حلی جامع درخصوص پرونده هسته‌ای ایران؛ مذاکراتی که شامل همه مسائل و نگرانی‌های امنیتی کشورهای شورا باشد، تأکید کرد.

این شورا همچنین بر اهمیت همکاری سازنده ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ضرورت تقویت تلاش‌های دیپلماتیک برای پایبندی همه طرف‌ها به توافقات بین‌المللی تأکید کرد؛ امری که به اعتمادسازی و تقویت امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

برچسب ها: خلیج فارسکشورهای شورای همکاری خلیج فارس ، اتحادیه اروپا ،جزایر سه گانه،تنب کوچک،تنب بزرگ،ابوموسی،ایران
پست قبلی

آغاز بهره برداری از خط انتقال آب از سد طالقان/ تأمین آب ۳ میلیون نفر

پست‌ بعدی

ترامپ: جنگ هسته‌ای با ایران را متوقف کردم/ در آرزوی جایزه صلح نوبل هستم

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

بقائی: سیاست اتحادیه اروپا آزار دادن مردم ایران است
اخبار

رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی

توسط rashidpoor206
خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
0
6

سخنگوی وزارت امور خارجه ادعاهای مطرح شده در بیانیه پایانی شصت و چهارمین اجلاس وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج...

ادامه مطلب
ادعای واهی کشور های شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه گانه ایرانی

ادعای واهی کشور های شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه گانه ایرانی

مهر ۲۶, ۱۴۰۳
33
رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی خبر داد اکتشافات محققان ایرانی در آبهای عمیق دریای عمان/افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مجامع بین‌المللی

رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی خبر داد اکتشافات محققان ایرانی در آبهای عمیق دریای عمان/افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مجامع بین‌المللی

اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۳
13

گزارش مراسم رونمایی از پوستر خلیج فارس وزیر فرهنگ: با هیچ‌کس درباره «خلیج فارس» اختلاف نظر نداریم

اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۳
32

پاسخ قاطع به اعتراض خبرنگاران عربی درباره نام «خلیج فارس»

بهمن ۱۷, ۱۴۰۲
26
پست‌ بعدی
ترامپ: پیروزی تاریخی به دست آوردیم

ترامپ: جنگ هسته‌ای با ایران را متوقف کردم/ در آرزوی جایزه صلح نوبل هستم

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید