• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی ورزشی

فوتبال علیه پیش‌بینی‌ها؛ روزی که جام جهانی منطق را شکست داد

بررسی و نگاهی به چهار بازی روز سوم جام جهانی 2026

پیمان چینی ساز توسط پیمان چینی ساز
خرداد ۲۴, ۱۴۰۵
در ورزشی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
فوتبال علیه پیش‌بینی‌ها؛ روزی که جام جهانی منطق را شکست داد
0
اشتراک گذاری ها
24
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

یادداشت اختصاصی پیمان چینی ساز سردبیر ورزشی صبح ملت نیوز و نگاهی به بازی‌های روز سوم جام جهانی 

جام جهانی را نمی‌توان پیش‌بینی کرد؛ می‌توان فقط تماشایش کرد. روز سوم مسابقات، بار دیگر این حقیقت قدیمی را به یاد فوتبال‌دوستان آورد؛ جایی که سوئیس با انبوهی از حملات پیروز نشد، قطر تاریخ ساخت، برزیل متوقف شد و ترکیه در برابر استرالیا غافلگیر شد.

فوتبال، زیباترین نمایش غیرقابل پیش‌بینی جهان است و روز سوم جام جهانی ۲۰۲۶، این جمله را با تمام وجود معنا کرد.

همه‌چیز از دیدار قطر و سوئیس آغاز شد؛ مسابقه‌ای که روی کاغذ، برنده‌اش از قبل مشخص به نظر می‌رسید. سوئیسی‌ها با تجربه چندین حضور متوالی در مراحل حذفی جام جهانی، بازی را در اختیار داشتند، حمله می‌کردند و موقعیت می‌ساختند. پس از گل برل امبولو، همه تصور می‌کردند سه امتیاز به سادگی به حساب این تیم واریز خواهد شد.

اما فوتبال همیشه به آمار وفادار نیست.

سوئیس بارها و بارها دروازه قطر را تهدید کرد و فرصت‌های فراوانی برای قطعی کردن پیروزی داشت، اما بی‌دقتی در ضربات نهایی و درخشش خط دفاعی قطر، امید تیم آسیایی را زنده نگه داشت. درست زمانی که همه منتظر سوت پایان بودند، قطری‌ها روی یکی از آخرین حملات خود به گل مساوی رسیدند تا ورزشگاه را منفجر کنند و یکی از بزرگ‌ترین شگفتی‌های روز سوم را رقم بزنند.

این همان روی دیگر فوتبال است؛ جایی که تیمی با حملات بیشتر، برنده نمی‌شود و تیمی که کمتر مورد توجه بوده، داستان مسابقه را تغییر می‌دهد.

اگر دیدار نخست روز، نماد بی‌رحمی فوتبال بود، تقابل برزیل و مراکش، نمایش خالص زیبایی این ورزش محسوب می‌شد.

برزیل با تمام ستاره‌هایش وارد زمین شد و مراکش با اعتمادبه‌نفسی که حاصل سال‌ها پیشرفت تدریجی بود، مقابل سلسائو ایستاد. حاصل این نبرد، دو گل تماشایی بود که کیفیت بالای دو تیم را به نمایش گذاشت. مراکش ثابت کرد دیگر یک شگفتی زودگذر نیست و برزیل نیز دریافت که مسیر رسیدن به جام قهرمانی، آسان‌تر از آنچه تصور می‌شود نخواهد بود.

تساوی در چنین مسابقه‌ای شاید برای هواداران برزیل رضایت‌بخش نباشد، اما برای جام جهانی یک اتفاق مثبت است؛ چرا که رقابت را زنده نگه می‌دارد و هیجان را به اوج می‌رساند.

در دیگر مسابقه گروه C، اسکاتلند با نتیجه‌ای اقتصادی اما ارزشمند، هائیتی را شکست داد. شاید این مسابقه جذابیت بازی برزیل و مراکش را نداشت، اما اهمیت آن کمتر نبود.

اسکاتلندی‌ها نشان دادند که در تورنمنت‌های بزرگ، گاهی مهم‌تر از بازی زیبا، توانایی کسب نتیجه است. هائیتی نیز با وجود شکست، جنگید و ثابت کرد که هیچ تیمی در این جام، حریفی آسان نخواهد بود.

اما شاید بزرگ‌ترین شوک روز سوم در دیدار ترکیه و استرالیا رقم خورد.

ترکیه با نسلی تازه و امیدهای فراوان پا به جام جهانی گذاشته بود. بسیاری انتظار داشتند شاگردان وینچنزو مونتلا شروعی مقتدرانه داشته باشند، اما استرالیا برنامه دیگری داشت.

کانگوروها با انضباط تاکتیکی، جنگندگی همیشگی و استفاده مناسب از فرصت‌های خود، دو بار دروازه ترکیه را باز کردند و یکی از غیرمنتظره‌ترین نتایج آغاز مسابقات را رقم زدند.

شکست دو بر صفر ترکیه، هشداری جدی برای تمام مدعیان بود؛ اینکه در جام جهانی، نام‌ها تضمین‌کننده موفقیت نیستند و اعتبار گذشته، امتیازی برای مسابقه بعدی محسوب نمی‌شود.

سه روز از آغاز جام جهانی گذشته و این تورنمنت، چهره واقعی خود را نشان داده است؛ جایی که تاریخ، آینده را تضمین نمی‌کند؛ ستاره‌ها همیشه تعیین‌کننده نیستند و تیم‌هایی که کمتر روی آن‌ها حساب می‌شود، می‌توانند معادلات را بر هم بزنند.

روز سوم، روز فوتبال بود؛ فوتبالی که به پیش‌بینی‌ها لبخند می‌زند، منطق را به چالش می‌کشد و هر بار دلیلی تازه برای عاشق شدن به این بازی پیدا می‌کند.

جام جهانی تازه آغاز شده است؛ اما اگر سه روز نخست را معیار قرار دهیم، باید منتظر داستان‌هایی باشیم که سال‌ها بعد هم از آن‌ها به عنوان لحظاتی فراموش‌نشدنی یاد خواهد شد.

شاید به همین دلیل است که هر چهار سال یک‌بار، جهان برای تماشای این بازی متوقف می‌شود؛ زیرا فوتبال، حتی در عصر داده‌ها و تحلیل‌ها، هنوز هم قدرت شگفت‌زده کردن ما را حفظ کرده است.

 

پیمان چینی ساز

تبلیغات
پیمان چینی ساز

پیمان چینی ساز

RelatedPosts

فوتبال ایران؛ وقتی اتاق فرمان به میدان دعوا تبدیل می‌شود
ورزشی

فوتبال ایران؛ وقتی اتاق فرمان به میدان دعوا تبدیل می‌شود

توسط پیمان چینی ساز
مهر ۱۵, ۱۴۰۵
0
13

یادداشت اختصاصی پیمان چینی ساز سردبیر ورزشی صبح ملت نیوز اختلاف نظر در هر مجموعه مدیریتی طبیعی است. حتی مخالفت...

ادامه مطلب
رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه عنوان کرد آبگیری ۵۰ درصدی بخش ایرانی هورالعظیم/ احتمال آتش‌سوزی دوباره بخش عراقی در فصل گرم

رئیس گروه محیط‌ زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو: خسارت به هورالعظیم در حفاری‌های میدان نفتی سهراب کاهش یابد

مهر ۱۵, ۱۴۰۵
5
در دیدار با فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور قالیباف: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی در داخل کشور است

در دیدار با فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور قالیباف: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی در داخل کشور است

مهر ۱۵, ۱۴۰۵
3
پزشکیان: نیاز باشد برای صرفه‌جویی مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی تعطیل میشوند/ اولویت تولید است

پزشکیان: نیاز باشد برای صرفه‌جویی مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی تعطیل میشوند/ اولویت تولید است

مهر ۱۵, ۱۴۰۵
4

عشایر شوش در روز عشایر و روستا بر انسجام ملی و وفاداری به نظام تأکید کردند

مهر ۱۵, ۱۴۰۵
3
خوزستان تماشاگر بازار سلامت خلیج فارس

خوزستان تماشاگر بازار سلامت خلیج فارس

مهر ۱۲, ۱۴۰۵
13

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • فوتبال ایران؛ وقتی اتاق فرمان به میدان دعوا تبدیل می‌شود مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • رئیس گروه محیط‌ زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو: خسارت به هورالعظیم در حفاری‌های میدان نفتی سهراب کاهش یابد مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • در دیدار با فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور قالیباف: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی در داخل کشور است مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • پزشکیان: نیاز باشد برای صرفه‌جویی مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی تعطیل میشوند/ اولویت تولید است مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • عشایر شوش در روز عشایر و روستا بر انسجام ملی و وفاداری به نظام تأکید کردند مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • خوزستان تماشاگر بازار سلامت خلیج فارس مهر ۱۲, ۱۴۰۵
  • از بالوتلی تا السد؛ یک وکیل ایرانی در مسیر تازه فوتبال بین‌المللی مهر ۱۲, ۱۴۰۵
  • نرخ اجاره مسکن استیجاری پلکانی شد مهر ۱۱, ۱۴۰۵
  • نیویورک‌تایمز: ویتکاف و کوشنر در جنگ اوکراین به‌دنبال سهم‌خواهی هستند مهر ۱۱, ۱۴۰۵
  • برگزاری سی‌ویکمین دوره مسابقات رپید شطرنج صبا به مناسبت هفته دفاع مقدس در دزفول مهر ۱۱, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید