• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اقتصادی

رئیسی در جلسه شورای‌ عالی مسکن مطرح کرد؛ ساخت مسکن از سوی بانک‌ها جزو تسهیلات تکلیفی آنها برای این بخش لحاظ نشود

رئیس جمهور با اشاره به موضوع تجمیع اعتبارات در نظر گرفته شده برای اعطای تسهیلات مسکن در بانک مسکن، گفت: وزیر محترم راه و شهرسازی این موضوع را در جلسه‌ای با حضور رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌ها بررسی کرده و نظر نهایی و قطعی در این باره را به جلسه آتی شورای‌ عالی مسکن ارائه کند.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
بهمن ۲۸, ۱۴۰۲
در اقتصادی, سیاسی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
رئیسی در جلسه شورای‌ عالی مسکن مطرح کرد؛ ساخت مسکن از سوی بانک‌ها جزو تسهیلات تکلیفی آنها برای این بخش لحاظ نشود
0
اشتراک گذاری ها
29
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

رئیس جمهور با اشاره به موضوع تجمیع اعتبارات در نظر گرفته شده برای اعطای تسهیلات مسکن در بانک مسکن، گفت: وزیر محترم راه و شهرسازی این موضوع را در جلسه‌ای با حضور رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌ها بررسی کرده و نظر نهایی و قطعی در این باره را به جلسه آتی شورای‌ عالی مسکن ارائه کند.

به گزارش ایسنا، سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز (شنبه) در چهاردهمین جلسه شورای‌ عالی مسکن در دولت مردمی، با قدردانی از همه تلاش‌های صورت گرفته برای تسریع در پیشبرد نهضت ملی مسکن، از جمله آغاز عملیات اجرایی ساخت حدود 60 هزار واحد مسکونی برای دانشگاهیان و نیز خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌ها، تصریح کرد: مسکن از بخش‌های پیشران اقتصاد بوده و ضمن رونق تولید آثار ضدتورمی جدی و موثری دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه اقدامات انجام شده در چارچوب نهضت ملی مسکن به لحاظ کیفی و کمی خوب بوده اما همچنان جای کار بیشتری دارد، افزود: باید چارچوب و دستورالعمل دقیقی برای تسهیل و تسریع موضوع ساخت واحدهای مسکونی برای دانشگاهیان و خوابگاه‌های متأهلی در دانشگاه‌ها تبیین شود تا موضوع با جدیت و جامعیت بیشتر به پیش برود.

رئیسی اجرای قانون مولدسازی را یکی از مهم‌ترین راهکارهای تأمین منابع لازم برای پیشبرد طرح‌های ساخت مسکن عنوان کرد و دستور داد، برای نتیجه‌گیری بهتر از قانون مولدسازی طرحی با همکاری استان‌ها تهیه شود که مطابق آن میزان درآمدهای اجرای طرح مولدسازی و حوزه‌هایی که قرار است این درآمدها در آنها هزینه شود، از جمله طرح‌های ساخت مسکن به شکل دقیق پیش‌بینی شود.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به طرح موضوع تجمیع اعتبارات در نظر گرفته شده برای اعطای تسهیلات مسکن در بانک مسکن در چندین جلسه، گفت: وزیر محترم راه و شهرسازی این موضوع را در جلسه‌ای با حضور رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌ها بررسی کرده و نظر نهایی و قطعی در این باره را به جلسه آتی شورای‌عالی مسکن ارائه کند.

رئیسی از ساخت واحدهای مسکونی از سوی بانک‌ها نیز استقبال، اما تاکید کرد که فعالیت بانک‌ها در این حوزه یک فعالیت تجاری بوده و منابع صرف شده در این بخش نباید جزو تسهیلات تکلیفی آنها در بخش مسکن منظور شود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش اظهارات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را درباره اولویت کارکنان دستگاه‌ها برای بهره‌مندی از ساختمان‌ها و اراضی که در این دستگاه‌ها برای اختصاص به طرح نهضت ملی مسکن شناسایی می‌شوند، مورد تایید قرار داد.

رئیسی همچنین خواستار توجه جدی به تامین زیرساخت‌های لازم برای واحدهای مسکونی در حال احداث شد و گفت: تامین نیازمندی‌ها و تامین زیرساخت‌هایی همچون آب، برق، گاز و دیگر نیازها مثل مدرسه همزمان با احداث واحدهای مسکونی دنبال شود تا خانه‌های تکمیل شده معطل تامین زیرساخت‌ها نمانند.

انتهای پیام

برچسب ها: تسهیلات مسکن، بانک مسکن
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • همایش بزرگ دوچرخه سواری کاشمر آبان ۳, ۱۴۰۵
  • جشنواره دارتِ هنر موسیقی با مشارکت گروه بانوان کر ماهور آبان ۳, ۱۴۰۵
  • معصومی: دلم با ملوان است؛ حیف از استعدادهایی که می‌توانستند ستاره شوند آبان ۲, ۱۴۰۵
  • آمریکا دوباره سراغ ذخایر استراتژیک نفت رفت آبان ۲, ۱۴۰۵
  • سومین دوره «نشان کاوه» برترین‌های ورزش خراسان رضوی معرفی شدند مهر ۳۰, ۱۴۰۵
  • محمد معصومی با بغضی فروخورده خطاب به خداداد عزیزی: حرمت خانواده شهدا را قربانی حواشی فوتبال نکنید مهر ۳۰, ۱۴۰۵
  • پایان انتظار ۱۴ماهه در استقلال؛ مصطفی متدین در آستانه ورود به صندلی مدیرعاملی مهر ۲۹, ۱۴۰۵
  • گام مهم در صیانت از میراث تاریخی شوش؛ ۲۵ پرونده ثبتی در شورای ملی ثبت آثار پذیرفته شد مهر ۲۹, ۱۴۰۵
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد برخی سهمیه‌های کنکور بی‌عدالتی است/احتمال تغییر ظرفیت پزشکی سال آینده مهر ۲۹, ۱۴۰۵
  • اختصاصی؛ عنایتی در آستانه جدایی از پالایش نفت بندرعباس مهر ۲۸, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید