• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی ورزشی

یادداشت پیمان چینی ساز؛ ایران در جام‌جهانی فوتبال سوم شد!

اما در فوتبال مظلومان، نه فوتبال متکبران

پیمان چینی ساز توسط پیمان چینی ساز
اسفند ۷, ۱۴۰۲
در ورزشی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
یادداشت پیمان چینی ساز؛ ایران در جام‌جهانی فوتبال سوم شد!
0
اشتراک گذاری ها
54
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

یادداشت اختصاصی پیمان چینی ساز سردبیر بخش ورزشی رسانه صبح ملت نیور از جام‌جهانی فوتبال ساحلی؛

ایران در جام‌جهانی سوم شد! اما در فوتبال مظلومان، نه فوتبال متکبران

تیم ملی فوتبال ساحلی ایران پس از حذف تیم ملی فوتبال در جام ملت‌های آسیا مقابل قطر و آن حرف‌های مضحک مربیان بعد از حذف در نیمه‌نهایی آسیا، راهی امارات شد؛ تا در جام‌جهانی فوتبال ساحلی شرکت کند.

گروهی سخت که تیم‌های قدرتمندی در آن حضور داشتند و کمتر کسی فکرش را می‌کرد که با سه برد، به عنوان سرگروه گروه مرگ راهی دور حذفی شویم.

در گام اول اسپانیا را در یک بازی حساس و زیبا در ضربات پنالتی شکست دادیم، آرژانتین را به راحتی با نتیجه 6 بر 3 مغلوب کردیم و در بازی آخر هم تیم قدرتمند تاهیتی را از پیش رو برداشتیم؛ تا به عنوان تیم اول صعود کنیم.

در دور حذفی امارات میزبان را شکست دادیم، با بازی درخشان مقابل برزیل، پرافتخارترین تیم جام؛ فقط ۴۰ ثانیه کم آوردیم و در آن ثانیه‌های پایانی با نهایت بدشانسی شکست خوردیم، اینجا معنای بدشانسی برای ما تداعی شد.

در نهایت به رده بندی رفتیم، بلاروسی را شکست دادیم که در وقت‌های معمول بازی‌های گذشته خود همیشه پیروز شده بود، آن هم با نتیجه ۶ بر یک؛ تا با شایستگی رتبه سوم جام‌جهانی فوتبال ساحلی را به نام خودمان زده باشیم.

تیم فوتبال ساحلی از سال ۲٠٠۶ شروع به کار کرد، در همین مدت زمان کم توانستند هفدهمین مدال خودشان را کسب کنند، راستی آن نسل طلایی فوتبال چند مدال گرفته‌اند؟

مردانگی را می‌شود از مصاحبه‌ها فهمید، وقتی که مقابل دوربین، مهدی شیرمحمدی گفت؛ شرمنده مردم ایران شده‌ایم که نتوانستیم برزیل را مغلوب کنیم.

خودتان این مصاحبه را با مصاحبه حذف شدگان جام ملت‌ها به یاد بیاورید و مقایسه کنید.

شما آنقدر مظلوم بودید که وقت اول بازی رده‌بندی شما پخش زنده از صداسیما نداشت؛ دلیلش بماند برای بعد، اما برای آن جام ملت‌های ناکام، تمام شبکه‌های صداسیما بسیج شده بودند و برنامه‌های مختلفی تولید و پخش کردند.

سرتان را بالا بگیرید، حرفه‌ای‌های ایران؛ شما افتخار این مردم هستید. شما جنگیدن، تعصب، غیرت و شهامت را برای خیلی‌ها معنا کردید.

گل‌های زیبایتان که با تمام وجودتان به ثمر رساندید در ذهن ما خواهد ماند، به امید جشن قهرمانی در جام‌جهانی بعدی که شما لیاقتش را دارید.

 

پیمان چینی ساز

برچسب ها: پیمان چینی سازجام جهانیفوتبال ساحلیفوتبال ساحلی ایران
پست قبلی

هند میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران شد

پست‌ بعدی

امکان پرداخت تسهیلات در بانک مسکن با سفته الکترونیکی

پیمان چینی ساز

پیمان چینی ساز

RelatedPosts

نگاهی به المپیک پاریس

نگاهی به المپیک پاریس

توسط پیمان چینی ساز
مرداد ۲۴, ۱۴۰۳
0
29

گزارش اختصاصی خبرنگار صبح ملت نیوز از المپیک پاریس؛ المپیک، ورزش، مدال، رقابت و هیجانی که تمام دنیا را فرا...

ادامه مطلب
بررسی قوانین لیگ برتر فوتبال

بررسی قوانین لیگ برتر فوتبال

مرداد ۵, ۱۴۰۳
66
دلم برای آرامشی تنگ شده که میان بازی های کودکانه‌ام مانده است

دلم برای آرامشی تنگ شده که میان بازی های کودکانه‌ام مانده است

خرداد ۱۹, ۱۴۰۳
21

آشنایی با ستاره جوان فوتبال ایران

اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۳
72

مربی ایرانی فوتبال با شاگردانش راهی اسپانیا شد!

فروردین ۲۸, ۱۴۰۳
56

مشکل ورود بانوان به ورزشگاه‌های فوتبال

فروردین ۶, ۱۴۰۳
39
پست‌ بعدی

امکان پرداخت تسهیلات در بانک مسکن با سفته الکترونیکی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید