• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی ورزشی

درویش: در مورد بیرانوند به ما دروغ گفتند/ مخاطب نکونام پرسپولیس نیست

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: متاسفانه برای یک دوره مدیریت ۲۸۰ میلیارد تومان بدهی پرداخت کردم و همین مسائل باعث می‌شود نتوانیم مطالبات به حق بازیکنان را در زمان مقرر پرداخت کنیم.

پیمان چینی ساز توسط پیمان چینی ساز
فروردین ۲۱, ۱۴۰۳
در ورزشی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
درویش: در مورد بیرانوند به ما دروغ گفتند/ مخاطب نکونام پرسپولیس نیست
0
اشتراک گذاری ها
14
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

به گزارش خبرنگار ورزشی صبح ملت نیوز؛ رضا درویش با اشاره به شرایط این روزهای پرسپولیس تاکید کرد: موضوع واگذاری و مالکیت باشگاه در حوزه اختیارات ما و وزارت ورزش نیست و باید در دولت تصمیم‌گیری کرد.

وی ادامه داد: وزیر هم پیگیر است اما به نظر می‌رسد هنوز به نتیجه نرسیده است. اگر قرار باشد طبق مقررات پیش برویم زمان را از دست خواهیم داد و باید در زمان باقی مانده این موضوع نهایی شود.

وی ادامه داد: پیش از این قرار بود باشگاه به بخش دیگری داده شود اما بعد نام بانک مطرح شد، گفته می‌شود بانک‌ها طبق مقررات نمی‌توانند باشگاهداری کنند اما شنیده می‌شود امروز شورای پول و اعتبار، نشستی را خواهد داشت تا در این خصوص اعمال نظر شود.

درویش تاکید کرد: از سوی ما کارهای بخش حقوقی و مالی انجام شده و بدهی که منجر به حکم شده باشد نداریم و مشکلی از این بابت نداریم.

مدیر عامل پرسپولیس خاطر نشان کرد: جای تاسف است اما برای مدیریت یک مدیر مبلغ ۲۸۰ میلیارد تومان بدهی پرداخت کردم و تهیه این پول با این وضعیت اقتصادی کار بسیار سختی است.

وی افزود: در این شرایط بازیکن حق دارد گله داشته باشد که بیش از ۴۰ درصد خود را نگرفته ضمن آنکه از سال قبل هم ۴۰ درصد طلبکار هستند. بازیکنان به دنبال قهرمانی هستند و ما هم وظیفه داریم دغدغه بازیکنان را کم کنیم.

درویش در مورد اینکه خریداری برای این باشگاه بزرگ پیدا نشد تاکید کرد: ۲ هزار ۳۸۰ میلیارد تومان برای پرسپولیس در نظر گرفته شده بود اما خریداری نبود و امروز هم استقلال دچار این موضوع شد، اگر برای یکی از این باشگاه‌ها موضوع مالکیت برطرف شود برای باشگاه دیگر مشکلی نخواهد بود و می‌توانیم برای صدور مجوز حرفه‌ای اقدام کرد.

وی در واکنش به مصاحبه جواد نکونام در خصوص باشگاهی که ۳ میلیون دلار در نیم فصل هزینه کرده، گفت: بعید می‌دانم او پرسپولیس را مد نظر داشته باشد چراکه اعداد و ارقام ما مشخص است. ۲ بازیکن خارجی گرفتیم که کمتر از ۵۰۰هزار دلار هزینه داشتند و بدون شک مد نظر او پرسپولیس نبوده است.

مدیر عامل پرسپولیس در خصوص تمدید قرارداد بازیکنان پرسپولیس گفت: ۱۰ بازیکن داریم که قراردادشان تمام می‌شود و از هفته آینده مذاکره را آغاز خواهیم کرد، اما در این مدت پیشنهادهای اغوا کننده‌ای به بازیکنان ما ارائه شده و این جای تعجب دارد که باشگاه‌های داخلی، این مبالغ را می‌توانند پرداخت کنند.

درویش در مورد شرایط بیرانوند خاطر نشان کرد: هیچ تیمی مثل ما از بازیکن دادن به تیم ملی ضربه نخورده است، هر چند منتی نداریم اما به یاد بیاورید که مرتضی پورعلی گنجی را در بدترین شرایط از دست دادیم، یاسین سلمانی را از دست دادیم و الان هم بیرانوند را در اختیار نداریم.

وی افزود: بیرانوند ۲ فروردین با ترکمنستان بازی می‌کند و روی صحنه‌ای آسیب می‌بیند اما سوم این ماه در MIR توضیح داده می‌شود چه مشکلی ایجاد شده اما کادر پزشکی تیم ملی به آن توجه نمی‌کند. در مقابل اطلاعیه‌ای صادر می‌شود که در آن به دروغ باشگاه را متهم می‌کنند و اگر پرسپولیس از این شرایط ضربه بخورد، چه کسی باید پاسخگو باشد.

برچسب ها: پرسپولیسرضا درویشفوتبال
پست قبلی

بانوان والیبال نشسته ایران به پاریس نرسیدند

پست‌ بعدی

مدیرعامل باشگاه تراکتور عملکرد داور بازی روز گذشته مقابل آلومینیوم اراک را مصداق بارز ضایع شدن حق هواداران تراکتور دانست.

پیمان چینی ساز

پیمان چینی ساز

RelatedPosts

باشگاه استقلال اعلام‌ کرد؛ مدارک و مستندات مجوز حرفه‌ای بارگذاری شده است
اخبار

بیانیه باشگاه استقلال در اعتراض به پخش بازی این تیم مقابل چادرملو از «شبکه نسیم»

توسط rashidpoor206
اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
0
6

باشگاه استقلال با اعتراض به پخش دیدار این تیم و چادرملو از شبکه نسیم، خواستار تغییر در تصمیم‌گیری مسئولان شد....

ادامه مطلب
باشگاه استقلال اعلام‌ کرد؛ مدارک و مستندات مجوز حرفه‌ای بارگذاری شده است

مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس در آستانه ؛برکناری مدیران استقلال

فروردین ۲۱, ۱۴۰۴
29
بازی دوستانه ایران با روسیه و شیلی/ تاج: قلعه‌نویی در جام جهانی ۲۰۲۶ سرمربی ایران است

بازی دوستانه ایران با روسیه و شیلی/ تاج: قلعه‌نویی در جام جهانی ۲۰۲۶ سرمربی ایران است

فروردین ۶, ۱۴۰۴
4

بازتاب شکست پرسپولیس برابر الهلال در رسانه‌های عربستانی

بهمن ۱۷, ۱۴۰۳
7

روز سخت استقلال و پرسپولیس در لیگ نخبگان آسیا

آبان ۱۴, ۱۴۰۳
37

الرای: السد سالروز تاسیس خود را با پرسپولیس زنده کرد

آبان ۱, ۱۴۰۳
26
پست‌ بعدی
مدیرعامل باشگاه تراکتور عملکرد داور بازی روز گذشته مقابل آلومینیوم اراک را مصداق بارز ضایع شدن حق هواداران تراکتور دانست.

مدیرعامل باشگاه تراکتور عملکرد داور بازی روز گذشته مقابل آلومینیوم اراک را مصداق بارز ضایع شدن حق هواداران تراکتور دانست.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید