• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی فرهنگی

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
بهمن ۵, ۱۴۰۲
در فرهنگی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
7
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

تحقیقات جدید نشان می‌دهد اسکلت مرموزی که زیر قصر متعلق به «ارنان کورتس» در مکزیک کشف شده است، به یک زن تعلق دارد.

به گزارش ایسنا، اسکلتی که در گوری واقع در ورودی کاخ «ارنان کورتس»، فاتح اسپانیایی که باعث سقوط امپراتوری آزتک شد، قابل مشاهده است، آن‌طور که پیش‌تر تصور می‌شد بقایای یک راهب اسپانیایی نیست. نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که استخوان‌ها متعلق به یک زن بومی میانسال است.

«لایوساینس» در گزارشی نوشت، هنگامی که یک زلزله قدرتمند ۷.۱ ریشتری در سال ۲۰۱۷ ایالت‌های «پوئبلا» و «مورلوس» در مکزیک و همچنین «مکزیکو سیتی» را لرزاند، ساختمان‌ها فروریخت و هزاران نفر مجروح شدند. کاخ «کورتس» که در سال ۱۵۳۵ میلادی ساخته شده بود و اکنون به عنوان موزه مورد استفاده قرار می‌گیرد، به شدت آسیب دید و به تعمیرات گسترده‌ای نیاز داشت که در اوایل سال ۲۰۲۳ به پایان رسید. در طول این پروژه مرمت، محققان تمام اشیاء داخل موزه، از جمله یک گور را که در ورودی کاخ به نمایش گذاشته شده است نیز مورد بررسی قرار دادند.

این گور که در ابتدا در سال ۱۹۷۱ میلادی کشف شد، در محل خود رها شد و در نهایت دور آن دیوارکشی شد و در کنار آن تابلویی نصب شد که نشان می‌داد این فرد احتمالاً یک راهب اسپانیایی به نام «خوان لیوا» است. گروهی از مورخان یک دست‌نوشته قرن شانزدهمی را پیدا کردند که داستان چگونگی خوابیدن «لیوا» در کنار دیوار و چگونگی دفن او در کنار دروازه این ساختمان قدیمی را روایت می‌کرد. همچنین باستان‌شناسان متوجه مشکلاتی در مهره‌های گردن این اسکلت شدند و پیچ‌خوردگی گردن با داستان «لیوا» همخوانی داشت. بر همین اساس هویت این اسکلت به عنوان راهب شناسایی شد.

با وجود این سرنخ‌ها، نکته‌های دیگری درباره این گور با آنچه برای یک راهب اسپانیایی انتظار می‌رفت، از جمله نوع خاکسپاری جنینی، مطابقت نداشت.

مؤسسه ملی انسان‌شناسی و تاریخ مکزیک (INAH) در بیانیه‌ای در هجدهم ژانویه، تحلیل جدیدی از این گور را با هویتی کاملاً متفاوت اعلام کرد: اسکلت دفن‌شده در این گور در واقع بقایای یک زن بومی بود.

دو محقق به نام‌های «مونتروسو ریواس» و «گارزا گومز» با بررسی بقایای به‌جای‌مانده از اسکلت به این نتیجه رسیدند که جمجمه و لگن هر دو نشان می‌دهند که این فرد مونث بوده و در زمان مرگ حدود ۳۰ تا ۴۰ سال سن داشته است. آن‌ها هیچ نشانه واضحی از مهره‌های گردن آسیب‌دیده که محققان در سال ۱۹۷۱ به آن اشاره کردند ندیدند. محققان به این نتیجه رسیدند که موقعیت دفن جنینی‌مانند و صاف بودن جمجمه نشان‌دهنده منشاء بومی اسکلت است.

انتهای پیام

 

نقد و بررسی

برچسب ها: ارنان کورتسمکزیکمیراث فرهنگی
پست قبلی

با نظارت دیوان محاسبات کشور فراهم شد امکان تحقق ۱۰۰ درصدی منابع حاصل از سود سهام و مالیات علی‌الحساب

پست‌ بعدی

برنامه امتحانی انجمن خوشنویسان شهرستان دزفول

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله در مصر
فرهنگی

کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله در مصر

توسط rashidpoor206
اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۳
0
39

یک مهمانخانه ۳۵۰۰ساله که ارتش مصر باستان از آن استفاده می‌کرد، در صحرای «سینا» کشف شد. به گزارش ایسنا، مصرشناسان...

ادامه مطلب

احیا بافت فرسوده دزفول

فروردین ۱۴, ۱۴۰۳
23
رمزگشایی متن ۲۰۰۰ ساله سوخته پاپیروس به کمک هوش مصنوعی

رمزگشایی متن ۲۰۰۰ ساله سوخته پاپیروس به کمک هوش مصنوعی

بهمن ۱۷, ۱۴۰۲
26

سوءبرداشت‌هایی که از جشن «سده» شده است

بهمن ۱۰, ۱۴۰۲
9

توضیح درباره سازه‌ای که در فرونشست تهران پیدا شد

یک چالش برای «قلعه فلک‌الافلاک»

بهمن ۶, ۱۴۰۲
15
پست‌ بعدی

برنامه امتحانی انجمن خوشنویسان شهرستان دزفول

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید