• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اخبار جهان

گوترش: زمان آن است که طرفین درگیری در خاورمیانه به جنگ پایان دهند

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد گفت، زمان پایان دادن به درگیری در نوار غزه فرا رسیده است و از طرفین خواست به توافق برسند.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
تیر ۲۳, ۱۴۰۳
در جهان
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
11
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

RelatedPosts

سردار ابن‌الرضا: تمامی ظرفیت‌های دفاعی و پشتیبانی در خدمت نیروهای مسلح قرار دارد

در گفت‌وگو با شبکه ان‌بی‌سی نیوز، ترامپ: رهبر ایران منطقی و شجاع است/ آماده همکاری با ایران برای بازیابی اورانیوم هستیم

بقایی: آمریکا باید غنی‌سازی و دسترسی به دارایی‌های مسدود شده ایران را به رسمیت بشناسد

تبلیغات

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد گفت، زمان پایان دادن به درگیری در نوار غزه فرا رسیده است و از طرفین خواست به توافق برسند.

به گزارش ایسنا، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه گفت رژیم صهیونیستی و جنبش فلسطینی حماس با چارچوبی در مورد آتش‌بس غزه موافقت کرده‌اند.

در همین رابطه گوترش در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «اکنون زمان پایان دادن به جنگ وحشتناک غزه است که با آتش‌بس فوری بشردوستانه و آزادی فوری و بدون قید و شرط همه اسرا آغاز می‌شود. زمان آن فرا رسیده است که طرفین شجاعت سیاسی و اراده سیاسی خود را برای دستیابی به توافق نهایی نشان دهند.»

در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، حماس یک عملیات موشکی در مقیاس وسیع علیه اراضی اشغالی انجام داد. در پی آن رژیم صهیونیستی حملات تلافی‌جویانه‌ای را آغاز، دستور محاصره کامل غزه را صادر و با هدف اعلام شده نابودی مقاومت حماس و نجات اسرا، حمله زمینی به این منطقه تحت محاصره فلسطین را آغاز کرد.

بر اساس برآوردهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان نوار غزه از اکتبر گذشته به ۳۸۳۴۵ نفر رسیده است و ۸۸۲۰۰ نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند.

بایدن جمعه در فضای مجازی نوشت: «من شش هفته گذشته چارچوب جامعی را در رابطه با حصول آتش‌بس و بازگرداندن گروگان‌ها به خانه مطرح کردم. هنوز کارهای زیادی باید انجام شود و این مساله‌ای پیچیده است اما هم حماس و هم اسرائیل چارچوب آن را پذیرفته‌اند.»

او در ادامه نوشت: «تیم من در حال پیشرفت در این زمینه بوده و من هم مصمم به انجام این کار هستم.»

آنروا جایگزین ندارد

دبیرکل سازمان ملل متحد همچنین روز جمعه اعلام کرد هیچ جایگزینی برای آژانس آنروا وجود ندارد و ۱۱۸ کشور از این نهاد امدادرسانی سامان ملل به عنوان یک سازمان امدادی ضروری حمایت کردند، در حالی که تلاش‌های تل‌آویو برای از بین بردن آن افزایش یافته است.

آژانس امداد و کار سازمان ملل به میلیون‌ها فلسطینی در نوار غزه، کرانه باختری، اردن، سوریه و لبنان، آموزش، بهداشت و کمک ارائه می‌دهد.
از زمان آغاز جنگ غزه در ۹ ماه پیش، مقامات سازمان ملل تاکید کرده‌اند که آنروا ستون فقرات عملیات کمک‌رسانی است.

گوترش روز جمعه در کنفرانس تعهد آنروا در نیویورک گفت: «درخواست من از همه این است؛ از آنروا محافظت کنید، از کارکنان آنروا محافظت کنید و از مأموریت آنروا – از جمله از طریق تأمین مالی، محافظت به عمل آورید. اجازه دهید واضح بگویم؛ هیچ جایگزینی برای آنروا وجود ندارد.»

رژیم صهیونیستی مدت‌هاست که برای تضعیف این سازمان تلاش کرده است، به طوری که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم خواستار برچیده شدن آن شده است و پارلمان تل‌آویو در حال حاضر در نظر دارد آنروا را به‌عنوان یک سازمان «تروریستی» معرفی کند.

به دنبال اتهامات اثبات‌نشده رژیم صهیونیستی مبنی بر دست داشتن برخی از کارکنان این آژانس در عملیات هفتم اکتبر حماس، چندین کشور کمک مالی خود به آنروا را متوقف کردند. از آن زمان، اکثر اهداکنندگان کمک‌های مالی خود را از سر گرفته‌اند، در حالی که سازمان ملل در حال انجام تحقیقات داخلی است.

به گزارش وبگاه نیو عرب، آنروا در جریان جنگ غزه ضربه سختی خورده است؛ ۱۹۵ کارمند این نهاد کشته شده‌اند. گوترش گفت: «آنروا از راه‌های دیگری هم هدف قرار گرفته است؛ کارکنان آن موضوع اعتراضات خشونت‌آمیز فزاینده و کمپین‌های اطلاعات نادرست و تحریف‌شده خشونت‌آمیز بوده‌اند.»

دبیرکل سازمان ملل گفت، برخی از نیروهای آنروا توسط نیروهای رژیم صهیونیستی بازداشت شده‌ و متعاقبا گزارش بدرفتاری و حتی شکنجه داده‌اند. او افزود: «در کرانه باختری، حضور و رفت و آمد کارکنان آنروا هم توسط اسرائیل به شدت محدود شده است.»

انتهای پیام

برچسب ها: دبیرکل سازمان ملل متحدرژیم صهیونیستیگوترش
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

اخبار ویژهمطلب مهم

سال 2030؛ سالی با دو رمضان!

سال 2030؛ سالی با دو رمضان!

توسط P
اسفند ۱۳, ۱۴۰۳
0
189

به گزارش سرویس بین الملل صبح ملت در سال 2030، اتفاقی نادر رخ خواهد داد: مسلمانان دو بار در یک...

رازهای پنهان برج بابل بروگل: از افسانه‌ای کهن تا بازتابی از واقعیت رنسانس

رازهای پنهان برج بابل بروگل: از افسانه‌ای کهن تا بازتابی از واقعیت رنسانس

توسط P
آذر ۹, ۱۴۰۳
0
177

"برج بابل" اثر پیتر بروگل، نقاش مشهور فلاندری، نقاشی‌ای پر رمز و راز است که علاوه بر بازنمایی اسطوره‌ای مشهور...

جراحی برای تغییر رنگ چشم؛ داشتن چشمان رنگی به چه قیمت؟

جراحی برای تغییر رنگ چشم؛ داشتن چشمان رنگی به چه قیمت؟

توسط P
مهر ۳, ۱۴۰۳
0
101

در دنیای امروز، دستیابی به ظاهری «ایده‌آل» به راحتی امکان‌پذیر است، حتی اگر این امر به قیمت گزافی تمام شود....

«رازهای امپراتوری مغول: چگونه چنگیز خان بزرگترین امپراتوری زمینی تاریخ را ساخت؟»

«رازهای امپراتوری مغول: چگونه چنگیز خان بزرگترین امپراتوری زمینی تاریخ را ساخت؟»

توسط P
آبان ۲۶, ۱۴۰۳
0
90

امپراتوری مغول تحت رهبری چنگیز خان، به عنوان بزرگترین امپراتوری زمینی تاریخ شناخته می‌شود. ساخت این امپراتوری نه تنها بر...

دانشمند جوان اهل ایذه در روسیه تجلیل شد؛ نبوغ ایرانی در دانشگاه تامسک

دانشمند جوان اهل ایذه در روسیه تجلیل شد؛ نبوغ ایرانی در دانشگاه تامسک

توسط عادل سعیدی
اسفند ۳, ۱۴۰۳
0
87

به گزارش رسانه صبح ملت نیوز  استانداری استان تامسک روسیه، در مراسمی باشکوه از پروفسور شادفر داودی، دانشمند نخبه ایرانی...

شناسایی سالانه ۲۰۰ هزار مبتلا به سرطان در کشور

شناسایی سالانه ۲۰۰ هزار مبتلا به سرطان در کشور

توسط P
دی ۲۰, ۱۴۰۳
0
82

محمدرضا ظفرقندی در آیین افتتاح بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی که با حضور رئیس جمهور، خانواده آیت الله رفسنجانی و...

شب‌های محرم با نمایش «علمداران عشق» در قزوین

شب‌های محرم با نمایش «علمداران عشق» در قزوین

خرداد ۲۰, ۱۴۰۵
چهارمین سوگواره هنری «سرو سرخ خاک مقدس»

چهارمین سوگواره هنری «سرو سرخ خاک مقدس»

خرداد ۲۰, ۱۴۰۵
روایت هنری از کودکان شهید میناب با اجرای پرویز پرستویی

روایت هنری از کودکان شهید میناب با اجرای پرویز پرستویی

خرداد ۲۰, ۱۴۰۵

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید