• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اجتماعی

محکومیت جهانی تصویب قانون اعدام اسرای فلسطینی در کنست

تعدادی از کشورهای عربی و اروپایی ضمن محکومیت تصویب قانون اعدام اسرای فلسطینی در پارلمان رژیم صهیونیستی، آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و تبعیضی واقعی در حق فلسطینی‌ها دانستند.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
فروردین ۱۱, ۱۴۰۵
در اجتماعی, اخبار, جهان
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
محکومیت جهانی تصویب قانون اعدام اسرای فلسطینی در کنست
0
اشتراک گذاری ها
8
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

تعدادی از کشورهای عربی و اروپایی ضمن محکومیت تصویب قانون اعدام اسرای فلسطینی در پارلمان رژیم صهیونیستی، آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و تبعیضی واقعی در حق فلسطینی‌ها دانستند.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه اردن در بیانیه شدید اللحنی اقدام کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در تصویب قانون اعدام اسرای فلسطینی در زندان‌های این رژیم را به شدت محکوم کرده و آن را نقض قوانین بین‌المللی و اصول بین‌المللی انسانی دانست.

وزارت خارجه اردن در این بیانیه با تاکید بر مخالفت قاطع امان با این قانون نژادپرستانه، تبعیض‌آمیز و غیرقانونی و محکومیت آن اعلام کرد، این قانون با اصول قوانین بین‌المللی که طبق آنها اعمال کنترل بر اراضی اشغالی با قوانین تحمیلی طرف اشغالگر ممنوع است، مغایرت داشته و این اقدامات بخشی از سیاست برنامه‌ریزی‌شده و هدفمند تل‌آویو علیه ملت فلسطین و حقوق غیر قابل انکار آنها از جمله حق تعیین سرنوشت و تشکیل کشور مستقل فلسطین در این سرزمین مطابق راه‌حل ۲ دولتی محسوب می‌شود.

همچنین اردن در بیانیه خود از جامعه جهانی خواست به مسوولیت‌های قانونی و اخلاقی خود متعهد بوده، اقدام فوری و موثری را برای جلوگیری از اجرای این قانون ظالمانه توسط رژیم صهیونیستی در پیش گرفته و این رژیم را وادار کند، تصمیمات و قوانین نادرست و اقدامات یکجانبه و غیرقانونی‌اش علیه ملت فلسطین و هویت آنها در سرزمینشان را متوقف کند.

به نوشته روزنامه «عربی۲۱»، وزارت خارجه مصر نیز در بیانیه‌ای به شدت اقدام اخیر کنست را محکوم کرد و آن را تشدید جدی و بی‌سابقه تنش و نقض فاحش قوانین بین‌المللی، اصول بین‌المللی انسانی وتوافقنامه‌های ژنو و ضربه بزرگی به تضمین‌های اساسی محاکمه عادلانه دانست.

این وزارتخانه در ادامه تاکید کرد، این قانون نادرست و باطل، یک رویکرد تبعیض‌آمیز سیستماتیک را تثبیت کرده و با جداسازی فلسطینی‌ها از سایرین، نظام آپارتاید را تقویت می‌کند و این برخلاف اساسی‌ترین و بدیهی‌ترین اصول عدالت و برابری در مقابل قانون است.

همچنین کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا و انگلیس در بیانیه‌ای تاکید کردند که تصویب قانون اعدام اسرای فلسطینی در کنست، تبعیضی واقعی در حق فلسطینی‌ها است.

انتهای پیام

برچسب ها: رژیم صهیونیستیفلسطینکنست
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

عراقچی: پاسخ ایران به اسرائیل حساب‌شده خواهد بود/ کربلا در غزه در حال تکرار است
اخبار

عراقچی: بدون تضمین و جبران، مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست

توسط rashidpoor206
مرداد ۹, ۱۴۰۴
0
14

وزیر امور خارجه ایران از شرط غرامت و تضمین برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با آمریکا سخن گفت. او تاکید کرد...

ادامه مطلب
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم

ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم

خرداد ۲۳, ۱۴۰۴
10
رهبر انقلاب در پیامی به مناسبت آغاز به کار ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری: مجلس خبرگان مظهر مردم‌سالاری اسلامی است

پیام رهبر انقلاب خطاب به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

خرداد ۲۳, ۱۴۰۴
8
واکنش ایران به قطعنامه شورای حکام: دستور راه اندازی یک مرکز جدید غنی سازی صادر شد

بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران درپی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی

خرداد ۲۳, ۱۴۰۴
11
رهبر انقلاب در پیامی به مناسبت آغاز به کار ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری: مجلس خبرگان مظهر مردم‌سالاری اسلامی است

گزیده سخنان حضرت آیت الله خامنه‌ای در دیدار با کارگران سراسر کشور ذهن‌ها نباید از مسئله فلسطین منصرف بشود

اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
40
بازداشت ۳۸۰ فلسطینی در کرانه باختری از زمان آغاز آتش‌بس در غزه

بازداشت ۳۸۰ فلسطینی در کرانه باختری از زمان آغاز آتش‌بس در غزه

بهمن ۱۶, ۱۴۰۳
59

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • خوزستان ثروت ساز، اما هنوز قربانی در جاده ها مهر ۱۸, ۱۴۰۵
  • دو نیمکت در آستانه تغییر؛ سیروس پورموسوی در معادلات صنعت نفت و فجر سپاسی مهر ۱۷, ۱۴۰۵
  • هوش مصنوعی چگونه پزشکی را متحول می‌کند؟ مهر ۱۷, ۱۴۰۵
  • فوتبال ایران؛ وقتی اتاق فرمان به میدان دعوا تبدیل می‌شود مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • رئیس گروه محیط‌ زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو: خسارت به هورالعظیم در حفاری‌های میدان نفتی سهراب کاهش یابد مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • در دیدار با فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور قالیباف: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی در داخل کشور است مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • پزشکیان: نیاز باشد برای صرفه‌جویی مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی تعطیل میشوند/ اولویت تولید است مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • عشایر شوش در روز عشایر و روستا بر انسجام ملی و وفاداری به نظام تأکید کردند مهر ۱۵, ۱۴۰۵
  • خوزستان تماشاگر بازار سلامت خلیج فارس مهر ۱۲, ۱۴۰۵
  • از بالوتلی تا السد؛ یک وکیل ایرانی در مسیر تازه فوتبال بین‌المللی مهر ۱۲, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید