• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی فرهنگی

سعید راد درگذشت

سعید راد؛ بازیگر مطرح سینمای کشورمان پس از تحمل یک دوره بیماری، دقایقی قبل درگذشت.

مریم توسط مریم
مرداد ۱, ۱۴۰۳
در فرهنگی
0
سعید راد درگذشت
0
اشتراک گذاری ها
62
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

سعید راد؛ بازیگر مطرح سینمای کشورمان پس از تحمل یک دوره بیماری، دقایقی قبل درگذشت.

سعید راد که از اواخر سال گذشته، اخبار نگران‌کننده‌ای راجع به سلامتی وی منتشر شده بود، دقایقی قبل درحالی‌که تنها ۳ ماه تا فوت کردن شمع ۸۰ سالگی‌اش مانده بود، درگذشت.

شهریورماه سال گذشته سعید راد در منزل و به‌دنبال یک زمین خوردگی، دچار مصدومیت شد و پس از مراجعه به بیمارستان، مورد عمل جراحی قرار گرفت و بعد از یک ماه توانست با واکر راه برود.

پیشتر دختر این هنرمند اعلام کرده بود به دلیل اینکه پروتز مورد استفاده به خوبی در کمر ایشان قرار نگرفته بود، مشکلات بعدی پیش آمد که بعد از مراجعه به بیمارستان، دوباره عمل جراحی انجام شد و مدت هشت هفته فیزیوتراپی مداوم انجام شد اما متاسفانه علی‌رغم فیزیوتراپی‌ها، دیگر ایشان توانایی راه رفتن پیدا نکرد.

به مرور از اواخر سال گذشته، مشکلات دیگری چون عفونت ریه و مثانه نیز به مشکلات راه رفتن ایشان اضافه شد و وی تحت یک عمل جراحی ناموفق قرار گرفت. به طوری‌که این هنرمند، حدود ۱۰ ماه در بستر بیماری بود اما طی ۲ ماه اخیر، روند درمان به خوبی پیش نرفت تا اینکه قلمرو هنر ایران، دقایقی قبل، این هنرمند را از دست داد.

راد بازیگری در سینما را از اوایل دهه ۵۰ و با آثاری چون فاتحین صحرا و خداحافظ رفیق آغاز کرد. منش لوطی‌وار راد در کنار فیزیک بدن و میمیک خاص چهره، وی را خیلی زود به جوان اول سینمای ایران تبدیل کرد به‌طوری‌که وی در فاصله سال‌های ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷، در ۳۴ فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخت که از مهمترین این کارها می‌توان به کافر، صادق‌کرده، تنگنا و سفر سنگ اشاره کرد.

این بازیگر در فاصله سال‌های ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۳، در ۷ فیلم ازجمله خط قرمز، برزخی‌ها، دادشاه و عقاب‌ها به ایفای نقش پرداخت اما تیغ تیز ممیزی شامل این بازیگر شد تا وی برای نزدیک به ۲ دهه از سینما به دور باشد.

دوئل در سال ۸۲، بازگشت قدرتمندانه راد به سینمای ایران بود. بازگشتی که با سخت‌پسندی‌های این بازیگر در انتخاب نقش همراه بود. یکی از آثاری که وی در این برهه بازی کرد، نقش تیمسار فلاحی فیلم چ بود که با اقبال خوبی از جانب مخاطبان و منتقدان مواجه شد.

راد در طول دو دهه اخیر، بازی در آثار تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی را نیز تجربه کرد که ازجمله این تولیدات می‌توان به آثاری چون در چشم باد، سرزمین مادری و ترور خاموش اشاره کرد.

آخرین حضور راد مقابل دوربین، به سریال‌های ارثیه پدری و گیلدخت مربوط است.

منبع: صبح ملت نیوز
برچسب ها: سعید راد، بازیگر ، درگذشت
تبلیغات
مریم

مریم

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • خوزستان تماشاگر بازار سلامت خلیج فارس مهر ۱۲, ۱۴۰۵
  • از بالوتلی تا السد؛ یک وکیل ایرانی در مسیر تازه فوتبال بین‌المللی مهر ۱۲, ۱۴۰۵
  • نرخ اجاره مسکن استیجاری پلکانی شد مهر ۱۱, ۱۴۰۵
  • نیویورک‌تایمز: ویتکاف و کوشنر در جنگ اوکراین به‌دنبال سهم‌خواهی هستند مهر ۱۱, ۱۴۰۵
  • برگزاری سی‌ویکمین دوره مسابقات رپید شطرنج صبا به مناسبت هفته دفاع مقدس در دزفول مهر ۱۱, ۱۴۰۵
  • روبیو: تهدید ایران را جدی می‌گیریم مهر ۷, ۱۴۰۵
  • دادستان شوش: دستورات قضایی لازم برای دستگیری عوامل حادثه قتل وکیل صادر شد مهر ۶, ۱۴۰۵
  • حذف برخی مشاغل از فهرست سخت و زیان‌آور/ کارگران: خواستار تعیین معیار شفاف هستیم مهر ۶, ۱۴۰۵
  • تحول در خدمات مالی و مالیاتی؛ چرا یکپارچگی خدمات به نیاز جدید کسب‌وکارها تبدیل شده است؟ مهر ۵, ۱۴۰۵
  • تورم ماهانه از شتاب افتاد، ولی تنور همچنان داغ است! مهر ۵, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید