• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اجتماعی
نیشکر هفت تپه

(c) Alireza Younesi

انجام خلع ید شکر نیشکر هفت تپه با جدیت پیگیری می‌شود.

عبدالصمد حسینی توسط عبدالصمد حسینی
مهر ۲۸, ۱۳۹۹
در اجتماعی, اقتصادی, سیاسی, کسب و کار, گفتگو
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
10
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
تبلیغات

نایب رئیس اول کمیسیون ویژه جهش تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: ما منتظریم که در بازگشایی مجلس در هفته آینده موضوع واگذاری مطرح شود و در همین مسیر نیز پیش برود.

 

صبح ملت | وضعیت خلع ید شکر نیشکر هفت تپه به یکی از مسائل مهم جامعه کارگران تبدیل شده است و با ورود نمایندگان مجلس برای واکاوی مشکلات امید بیشتری به گشایش این مشکل برای کارگران رسمی و فصلی شرکت نیشکر هفت تپه نیز ایجاد شده است.

 

در همین راستا احسان ارکانی نایب رئیس اول کمیسیون ویژه جهش تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: مشکلات شرکت نیشکر هفت تپه  ناشی از اقدام به خصوصی سازی و واگذاری در چند سال قبل بوده است. تعدادی از نمایندگان مجلس، به ویژه در راس آنها، آقای موسوی نماینده تهران و عضو کمیسیون اصل ۹۰ این موضوع را پیگیری کردند و معتقدند که بحث اهلیت سنجی در خصوص واگذاری به مالک فعلی رعایت نشده است و قاعدتا نظرشان بر ابطال واگذاری این شرکت و برگشت مجدد به سازمان خصوصی‌سازی و واگذاری مجدد بر اساس شرایط دقیق و اهلیت‌سنجی همه افراد متقاضی است. دیوان محاسبات هم این نظر را تایید کرده است.

 

عضو کمیسیون اصل ۹۰ اظهار کرد: ما منتظریم که در بازگشایی مجلس در هفته آینده موضوع واگذاری مطرح شود و در همین مسیر نیز پیش برود و دوباره توسط سازمان خصوصی سازی در قالب بررسی افراد متقاضی به‌صورت ویژه و دقیق با سنجش اهلیت آن‌ها برای مدیریت این کارخانه بزرگ با کارگران زحمتکش و با سرمایه بالا و تجهیزات فراوان اقدام شود.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس یازدهم درباره معوقات کارگران افزود: اینها یک مشکل اصلی دارند و آن عقب افتادگی حقوق کارگری است که با پیگیری مجلس و فشارهای که از طریق نمایندگان مجلس به مالک فعلی انجام شد، معوقات آنها تا حدی زیادی انجام شد و بقیه موضوع در قالب همان بحث تعیین تکلیف نهایی واگذاری انجام می‌شود.

 

احسان ارکانی درباره علت کندی و نحوه حل مشکلات شرکت نیشکر هفت تپه گفت: نکته این است که تا الان مجلس یازدهمی نبوده که به این مشکل ورود پیدا کند.  موضوع ورود نمایندگان مجلس یازدهم در بحث شرکت نیشکر هفت تپه، کلا به سه ماه گذشته باز می‌گردد که با حضور در محل شرکت برای شنیدن صحبت‌های کارگران و تشکیل جلسه‌ها برای رسیدگی سریع پیگیری‌ها انجام شده است. در واقع در این سه ماه اخیر دستاوردهای زیادی مانند پرداخت معوقات کارکنان و پیگیری بحث ابطال و واگذاری، تقریبا نهایی شده. انجام این کار ۶۰ تا ۷۰ درصد پیش رفته است، البته  مقداری از حجم این کار باید توسط سازمان خصوصی‌سازی دولت انجام و پیگیری شود.

 

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی افزود: ارزیابی مجدد دارایی و اموال انجام می‌شود. براساس ارزش گذاری مجدد بحث واگذاری پیگیری می‌شود. این بخش ماجرا دیگر در دست مجلس نیست. به طور کلی، در مجلس بحث دیگری روی این موضوع نیست. موضوع به این سمت حرکت می‌کند که خلع ید و ابطال واگذاری به احتمال زیاد انجام شود. بعد از آن باید سازمان خصوصی سازی تمکین کند و ارزیابی مجدد انجام  و سپس وارد نحوه واگذاری شود.

 

احسان ارکانی اظهار کرد: برای ما بسیار مهم است زمانی که مالکی اقدام به خریدداری می‌کند، اساسا اینقدر اهلیت و توانایی و تمکن مالی داشته باشد که حتی در پرداخت حقوق نیز نباید مشکل نداشته باشد. مالک فعلی شرکت نیشکر هفت تپه حتی توانایی پرداخت حقوق کارگران آنجا را ندارد؛ پس این چه خریداری بوده است؟

 

همچنین عضو کمیسیون اصل ۹۰ درباره ایجاد تعاونی کارگران برای مدیریت کارخانه نیشکر هفت تپه گفت:اگر این کار درست انجام شود به‌نظر من هر کسی توانایی دارد می‌تواند شرکت کند. حالا چه تعاونی کارگران باشد چه کسی دیگر.

 

عبدالصمد حسینی | روزنامه‌نگار

برچسب ها: کمیسیون اصل ۹۰مجلس شورای اسلامیمشهد
تبلیغات
پست قبلی

ماموریت بزرگ پارک فناوری خراسان

پست‌ بعدی

حقوق کارگر (هفت تپه) باید پرداخت شود و نباید اجحافی به کارگران شود.

عبدالصمد حسینی

عبدالصمد حسینی

سرپرستی تام الاختیار صبح ملت در خراسان رضوی

RelatedPosts

اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در خوزستان
اجتماعی

اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در خوزستان

اسفند ۲, ۱۴۰۴
0
عراقچی: تهدید به بستن تنگه هرمز نکردیم، اگرچه در این زمینه توانمندی بالایی داریم
اخبار

عراقچی: اگر کسی نسبت به صحت داده‌های ما تردید دارد، با مدرک صحبت کند

اسفند ۲, ۱۴۰۴
0
عراقچی: پاسخ ایران به اسرائیل حساب‌شده خواهد بود/ کربلا در غزه در حال تکرار است
اخبار

عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم/زمان دور بعدی مشخص نشده است

بهمن ۲۸, ۱۴۰۴
2
بقائی: سیاست اتحادیه اروپا آزار دادن مردم ایران است
اخبار

سخنگوی وزارت خارجه: آماده‌ایم مدت طولانی ژنو بمانیم/مذاکرات هم‌چنان ادامه دارد

بهمن ۲۸, ۱۴۰۴
0
زمان حذف واسطه ها و مذاکره رو در رو با آمریکا رسیده است
اخبار

رویترز ادعا کرد: دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا سه‌شنبه در ژنو

بهمن ۲۵, ۱۴۰۴
2
خوش‌بینی نمایندگان کارگری به جلسه شورای عالی کار رسانه‌ای شدن رقم سبد معیشت کارگران بعد از جلسه امروز شورا
اجتماعی

خط فقر جلوتر از دستمزد/۷۰ درصد هم کافی نبود

بهمن ۲۲, ۱۴۰۴
1
پست‌ بعدی
حقوق کارگر

حقوق کارگر (هفت تپه) باید پرداخت شود و نباید اجحافی به کارگران شود.

خاورمیانه

ثبات سیاسی؛ عصر شکوفایی در خاورمیانه

نفقه

مردان بدانند، زنان بخوانند،نفقه دروازه ورود به طلاق

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


لیگِ کوتوله‌ها؛ وقتی ۲ امتیاز اختلاف یعنی هیچ‌کس بزرگ نیست

لیگِ کوتوله‌ها؛ وقتی ۲ امتیاز اختلاف یعنی هیچ‌کس بزرگ نیست

اسفند ۲, ۱۴۰۴
بزرگترین اشتباهی که باعث حذف تیم امید شد

بزرگترین اشتباهی که باعث حذف تیم امید شد

اسفند ۲, ۱۴۰۴
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در خوزستان

اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در خوزستان

اسفند ۲, ۱۴۰۴

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید