• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی سیاسی

تماس تلفنی نخست وزیر نروژ با رئیس جمهور پزشکیان: سیاست ایران پرهیز از درگیری، تعامل و گسترش روابط با همه کشورهای دنیاست

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران هرگونه تجاوزگری در دنیا را محکوم می‌کند، گفت: سیاست ما صلح و دوستی، پرهیز از تنش و درگیری و تعامل و گسترش روابط با همه کشورهای دنیا است، ولی اگر قرار باشد کشور ما با تحریم و فشار وادار به انجام کاری شود، قطعا رویکرد و رفتار ما نیز به سمت و سوی دیگری سوق داده خواهد شد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
شهریور ۸, ۱۴۰۳
در سیاسی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
تماس تلفنی نخست وزیر نروژ با رئیس جمهور پزشکیان: سیاست ایران پرهیز از درگیری، تعامل و گسترش روابط با همه کشورهای دنیاست
0
اشتراک گذاری ها
17
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران هرگونه تجاوزگری در دنیا را محکوم می‌کند، گفت: سیاست ما صلح و دوستی، پرهیز از تنش و درگیری و تعامل و گسترش روابط با همه کشورهای دنیا است، ولی اگر قرار باشد کشور ما با تحریم و فشار وادار به انجام کاری شود، قطعا رویکرد و رفتار ما نیز به سمت و سوی دیگری سوق داده خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان شامگاه چهارشنبه در پاسخ به تماس تلفنی «یوناس گاهر اشتوره» نخست وزیر نروژ، با اشاره به پیشینه تاریخی روابط دو کشور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران علاقمند به گسترش تعاملات با نروژ است و امیدواریم این گفتگوها منجر به تقویت و تحکیم روابط دو کشور و همچنین رسیدن به راهکارهای مشترک برای استقرار صلح و ثبات و افزایش امنیت در جهان شود.

رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر نقش امنیت‌ساز ایران در منطقه و جهان گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره ضمن تلاش برای گسترش صلح و دوستی، هرگونه تجاوزگری در هر نقطه‌ای را محکوم کرده و آماده همکاری برای توقف جنگ خشونت و نا امنی در جهان است.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از پیمان‌شکنی دولت آمریکا در برجام و گلایه‌مندی از کشورهای اروپایی در عدم پایبندی به تعهداتشان در این توافق گفت: جمهوری اسلامی ایران در توافق برجام به تمام تعهدات خود عمل کرد اما این آمریکا بود که علاوه بر پیمان‌شکنی و خروج یکطرفه از این توافق، به افزایش فشار و تحریم علیه کشور و مردم ما روی آورد و متاسفانه کشورهای اروپایی نیز برخلاف انتظار، حتی یک بند از تعهدات خود را اجرایی نکردند.

دکتر پزشکیان تاکید کرد: سیاست ما صلح و دوستی، پرهیز از تنش و درگیری و تعامل و گسترش روابط با همه کشورهای دنیا است، ولی اگر قرار باشد کشور ما با تحریم و فشار وادار به انجام کاری شود، قطعا رویکرد و رفتار ما نیز به سمت و سوی دیگری سوق داده خواهد شد.

رئیس جمهور همچنین ضمن انتقاد از رفتار دوگانه آمریکا و برخی کشورهای غربی در زمینه حقوق بشر و دموکراسی افزود: اینکه آمریکا و برخی کشورهای غربی به خاطر بدرفتاری با یک فرد، دیگر کشورها را به نقض حقوق بشر متهم می‌کنند، اما در مقابل به خاک و خون کشیده شدن دهها هزار زن و کودک و پیر و جوان بی‌گناه در غزه و بمباران مناطق غیر نظامی، مدارس و بیمارستان‌ها در این منطقه توسط رژیم صهیونیستی نه تنها سکوت کرده‌اند، بلکه از این رژیم حمایت مالی و تسلیحاتی می‌کنند با کدام معیار و منطقی همخوانی و سازگاری دارد؟

پزشکیان با قدردانی از مواضع دولت نروژ در حمایت از مردم فلسطین از نخست وزیر این کشور خواست در تعامل بیشتر با دیگر کشورهای اروپایی، در جهت توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی بر علیه مردم مظلوم غزه تلاش کند.

«یوناس گاهر اشتوره» نخست وزیر نروژ نیز در این گفتگوی تلفنی روابط ایران و نروژ را دوستانه و تاریخی توصیف کرد و گفت: نروژ همواره خود را دوست ایران دانسته و خواستار پیشرفت و رفاه بیشتر ملت ایران بوده و خواهد بود.

نخست وزیر نروژ همچنین با ابراز نگرانی از افزایش تنش‌ها در منطقه به ویژه حملات رژیم صهیونیستی بر علیه مردم غزه گفت: ما جنگ اسرائیل بر علیه غزه و عواقب فاجعه‌بار آن را محکوم کرده‌ایم، نروژ به همراه ایرلند و اسپانیا جزو اولین کشورهای اروپایی بود که حق مردم فلسطین در تشکیل کشور مستقل را به رسمیت شناخته است و امیدواریم هر چه زودتر این اتفاقات تلخ و تاسف‌بار پایان یابد.

برچسب ها: پزشکیاندولتدولت نروژفلسطین
پست قبلی

بخشی از وام ازدواج غیرنقدی می‌شود!

پست‌ بعدی

پاسخ سخنگوی دولت برای رفع‌ ممنوع‌الکاری هنرمندان و حمایت از سینما

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

پزشکیان در نشست با وزیر و مسئولان وزارت جهادکشاورزی: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود
اخبار

پزشکیان در نشست با وزیر و مسئولان وزارت جهادکشاورزی: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

توسط rashidpoor206
اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
0
3

رئیس جمهور در نشستی با وزیر و مسئولان وزارت جهادکشاورزی بر ضرورت تهیه نظام داده‌های دقیق بخش کشاورزی و آب...

ادامه مطلب
رهبر انقلاب در پیامی به مناسبت آغاز به کار ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری: مجلس خبرگان مظهر مردم‌سالاری اسلامی است

گزیده سخنان حضرت آیت الله خامنه‌ای در دیدار با کارگران سراسر کشور ذهن‌ها نباید از مسئله فلسطین منصرف بشود

اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
2
جلسه تعیین تکالیف دستگاه‌ها بر اساس اسناد بالادستی پزشکیان: تکالیف و مسئولیت‌های دقیق هیچ دستگاه و مدیری مشخص نیست

پزشکیان در آئین روز ملی فناوری هسته‌ای: گفت‌وگوهای روز شنبه عراقچی با توصیه‌های رهبری خواهد بود/ رهبری با سرمایه‌گذار آمریکایی در کشور هیچ مخالفتی ندارند

فروردین ۲۰, ۱۴۰۴
2

در بازدید سرزده از وزارت دادگستری مطرح کرد پزشکیان: با اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد رفع می‌شود

فروردین ۱۷, ۱۴۰۴
12

رئیس‌جمهور پزشکیان در دیدار عیدانه با مدیران و کارگزاران کشوری و لشکری: بنای دولت تلاش مجدانه برای حل مشکلات معیشتی مردم است

فروردین ۱۶, ۱۴۰۴
10

در گفت و گو با جماران؛ غلامعلی رجایی: ظریف در کشور نمونه دوم ندارد/ پزشکیان برای نگه داشتن او باید با حاکمیت رایزنی کند

اسفند ۱۸, ۱۴۰۳
11
پست‌ بعدی
پاسخ سخنگوی دولت برای رفع‌ ممنوع‌الکاری هنرمندان و حمایت از سینما

پاسخ سخنگوی دولت برای رفع‌ ممنوع‌الکاری هنرمندان و حمایت از سینما

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید