• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اجتماعی

وزارت کشور: خانم ها برای دریافت «گواهینامه موتورسیکلت» منع قانونی ندارند

وزارت کشور درباره مصوبات مبنی بر ممنوعیت استفاده بانوان از موتورسیکلت اعلام کرد: در قانون برای صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان تکلیفی وضع نشده است.

مریم توسط مریم
مهر ۲۵, ۱۴۰۳
در اجتماعی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
وزارت کشور: خانم ها برای دریافت «گواهینامه موتورسیکلت» منع قانونی ندارند
0
اشتراک گذاری ها
21
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

وزارت کشور درباره مصوبات مبنی بر ممنوعیت استفاده بانوان از موتورسیکلت اعلام کرد: در قانون برای صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان تکلیفی وضع نشده است

    .

    وزارت کشور در پاسخ به درخواست یک کاربر سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات مبنی بر اعلام هرگونه مصوبه مبنی بر ممنوعیت استفاده بانوان از موتورسیکلت اعلام کرد؛ در قانون برای صدور گواهینامه بانوان تکلیفی وضع نشده است.

    متن کامل وزارت کشور که در سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات منتشر شده به این شرح است: “به استناد تبصره ماده 20 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی (مصوب 24/12/1389 مجلس شورای اسلامی) صدور گواهینامه رانندگی موتورسیکلت برای مردان بر ‌عهده فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران می‌باشد و در قانون برای صدور گواهینامه بانوان تکلیفی وضع نشده است. مضافاً اینکه به موجب ماده 26 آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی (مصوب 18/03/1383 هیئت وزیران) رانندگی با هر نوع وسیله نقلیه موتوری زمینی مستلزم داشتن گواهینامه متناسب رانندگی با آن وسیله نقلیه است. همچنین برابر ماده 718 قانون مجازات اسلامی، رانندگی بدون داشتن گواهینامه مجاز از مصادیق جرم شناخته شده و در بخش تعزیرات، برای آن مجازات حبس، محرومیت از رانندگی و جریمه نقدی پیش‌بینی شده است.”

    این توضیحات در حالی اعلام شده است که رانندگی موتورسیکلت در قانون عموماً برای آقایان تعریف شده است و پلیس راهنمایی و رانندگی از صدور گواهینامه رانندگی موتورسیکلت به بانوان به دلیل نداشتن تکلیف قانونی و سکوت قانون در این خصوص خودداری می‌کند. با این حال طی سال‌های اخیر و با پیشرفت تکنولوژی ساخت موتورسیکلت و تولید دستگاه‌های سبک با کاربری آسان و اتوماتیک، استفاده بانوان از موتورسیکلت‌ها رو رشد داشته است که می‌بایست نسبت به آن فکر عاجلی صورت بگیرد.

    منبع: تسنیم
    برچسب ها: وزارت کشور ،ممنوعیت،صدور گواهینامه ،موتورسیکلت، بانوان
پست قبلی

رایزنی دیپلمات ایرانی با مقام‌های پیونگ‌یانگ درباره تحولات در شبه‌جزیره کره و جنایات اسرائیل

پست‌ بعدی

ادعای واهی کشور های شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه گانه ایرانی

مریم

مریم

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست
پست‌ بعدی
ادعای واهی کشور های شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه گانه ایرانی

ادعای واهی کشور های شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه گانه ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید